maritbet girişmaritbet
Bahçeşehir Gölet’e Survivor parkuru yapılacak

Bahçeşehir Gölet’e Survivor parkuru yapılacak

Bahçeşehir Park’ın en dikkat çekici yönü yaklaşık 1 milyon dolar yatırımla yapılacak ‘Survivor’ alanı olacak.

İstanbul Bahçeşehir'de yer alan ve bölge halkının yapılaşmasına karşı çıktığı Gölet bölgesinde inşa edilen projede cadde mağazaları konseptindeki alışveriş merkezi gün yüzüne çıktı.

Başakşehir Belediyesi tarafından yapılan ihaleyi Nisan 2015'te kazanan Atmaca Grup, burada hem bir konut projesi hem de ticari birimler inşa ediyor.

1 milyon dolarlık yatırım

Bahçeşehir Park adındaki alışveriş merkezinde 112 birim yer alıyor. Bahçeşehir Park'ın en dikkat çekici yönü yaklaşık 1 milyon dolar yatırımla yapılacak ‘Survivor' alanı olacak. Su parkurları dışında birçok yarışma parkurunun yer alacağı 3 bin metrekarelik alanda, şirketler arası, aileler arası yarışmalar yapılması planlanıyor.

Ayda 1 milyon kişinin ziyaret etmesi beklenen alışveriş merkezinin önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde açılması bekleniyor.

Hedef genç kitle

Yatırımcılığını bünyesinde Sunny, Jumbo gibi markalar bulunan Atmaca Şirketler Grubu'nun yaptığı projenin alışveriş merkezinin kiralama, işletme ve yönetimini 4A Danışmanlık yapıyor.

4A Danışmanlık'ın sahibi Hüseyin Kurtuluş, “Çevre bölgelerde iş yeri yoğunluğunun yüksek olması hedef profilimizin çoğunluklu çalışan olduğunun gösteriyor. Bu durum sinema, restoran ve eğlence gibi sosyal ihtiyaçlarını karşılamak isteyecek çalışan kesimin geniş bir kitle olduğunun göstergesi” diye konuştu.

Sinemada bıktıran reklamlar olmayacak

Kayıtlı ekonomi için AVM'lerin vazgeçilemez bir pazar olduğunu belirten Hüseyin Kurtuluş, “Bahçeşehir Park AVM, mevcut AVM'lerden farklı bir boyuta sahip. 40 bin metrekare kiralanabilir alana sahip. Gelen ziyaretçilerin açık alanda Survivor yarışmalarını yapacağı parkur, botanikle birleşmiş. Sinemamızda lüks koltuk ve CIP salonlarıyla vizyon filmlerini sunacağız. En iddialı tarafımız film başlamadan önce bıktıran reklamlar kesinlikle olmayacak” dedi.

2 katı büyüttük

Gölet projesine Bahçeşehir halkı tepki gösterirken, imar planlarına ilişkin davalar da açılmıştı. Projeyi yapan Atmaca Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca, gölete bir çivi çakmadıklarını belirterek, “Gölete hiçbir şekilde zarar vermediğimizi aksine rekreasyon ve niş yeşil alanlarla göleti hacmen 2 katı kadar büyüteceğimizi söyleyebilirim” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bahçeşehir Gölet’e Survivor parkuru yapılacak
  • 18.07.2018 09:31

Bahçeşehir Gölet’e Survivor parkuru yapılacak

Bahçeşehir Park’ın en dikkat çekici yönü yaklaşık 1 milyon dolar yatırımla yapıl ...

Başakşehir Belediyesi'nden Gölet Projesi açıklaması!
  • 05.05.2017 10:17

Başakşehir Belediyesi'nden Gölet Projesi açıklaması!

Başakşehir Belediyesi, Bahçeşehir Gölet'teki projenin iptali hakkındaki haberler ...