maritbet girişmaritbet
Argos in Cappadocia'da her mevsim farklı deneyim!

Argos in Cappadocia'da her mevsim farklı deneyim!

“İçinden köy geçen otel” olarak anılan Argos in Cappadocia, misafirlerine her mevsim farklı bir deneyim yaşatıyor.

“Kapadokya Masalı”nı gerçek gibi yaşatan, “İçinden köy geçen otel” olarak anılan Argos in Cappadocia, misafirlerine her mevsim farklı bir deneyim yaşatıyor. Bulunduğu bölgenin tüm ihtişamını yaşatırken özel etkinliklere uygun programlarıyla ayrıcalıklı bir hizmetle sunan Argos in Cappadocia, unutulmaz anıların buluşma noktası olmaya devam ediyor. Volkanik tüflerin oluşturduğu, rüzgâr, kar ve yağmurun binlerce yılda nakış gibi işlediği benzersiz coğrafyası ile Kapadokya'nın tüm güzelliklerini ortaya koyan Argos in Cappadocia; konuklarını güvenilir, korunaklı ve her biri farklı manzara ve dekorasyona sahip konaklarıyla harika bir yolculuğa davet ediyor.

Dünyanın en ilginç ve en güzel doğal güzelliklerine sahip Kapadokya'nın en yüksek yerleşimlerinden biri olan Uçhisar'da, Güvercinlik Vadisi ve Erciyes Dağı'nı karşıdan gören manzarasıyla Argos in Capaddocia'da yaşanan deneyimler, unutulmaz anılar olarak belleklere kazınıyor. 

Argos in Cappadocia, doğum günü etkinlikleri, özel kutlamalar, barbekü keyfi gibi her türlü özel etkinliğe uygun programlarla ayrıcalıklı bir hizmet sunuyor. Argos in Cappadocia; Bezirhane, Şapel, Müze Salon gibi tarihin izlerini sürmek, Kapadokya'nın mistik havasını vadi yürüyüşleriyle taçlandırmak, Kavak Konak'ın terasındaki sıcak havuzuyla Güvercinlik Vadisi ve Erciyes manzarasında havuz keyfini doyasıya yaşamak isteyenlerin adresi oluyor.

Argos in Cappadocia 51 farklı odasıyla 51 farklı deneyim sunuyor

Köyün Güvercinlik Vadisi'ne bakan yamacına kademeler halinde yayılan konaklardan oluşan Argos in Cappadocia, kendine ait terası, bahçe ya da avlusu bulunan her biri farklı manzara ve dekorasyona sahip 51 odasıyla korunaklı ve güvenilir bir ortam sunuyor. Yaşam alanlarını birbirine bağlayan peyzajı, otantik yerleşime olan sadakati, incelikli estetik iç dekorasyonunun yanı sıra havuz bulunan odalarıyla misafirlerine farklı bir deneyim yaşatıyor. 

Muhteşem atmosferinde unutulmayacak lezzetler 

Argos in Cappadocia'da gastronomik lezzetler, büyüleyici Güvercinlik Vadisi manzarası eşliğinde, eski bir köyün kalbinde, unutulmaz bir deneyim eşliğinde, otelin lezzet ve keyif durakları Seki Restaurant ve Lounge'da ödüllü şaraplar eşliğinde sunuluyor. Argos in Cappadocia, rengarenk balonların manzarasına karşı havuz keyfi, hamam ve terapi odası, gün doğumu kahvaltısı, vadi yürüyüşleri ile yıllarca konuşulacak bir deneyim vaat ediyor. 

Hem tarihi ve kültürel gezi sevenlerin, hem romantik bir tatil mekanı arayanların, hem damak zevkine düşkün olanların, hem de keyifli bir hafta sonu geçirmek isteyenlerin tercihi Argos in Cappadocia dört mevsim ziyaretçilerini bekliyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Argos in Cappadocia, Virtuoso’nun portföyüne katıldı
  • 13.01.2022 10:44

Argos in Cappadocia, Virtuoso’nun portföyüne katıldı

Argos in Cappadocia, global seyahat ajansı Virtuoso’nun lüks seyahat ortakları p ...

Argos in Cappadocia'da her mevsim farklı deneyim!
  • 04.04.2021 08:15

Argos in Cappadocia'da her mevsim farklı deneyim!

“İçinden köy geçen otel” olarak anılan Argos in Cappadocia, misafirlerine her me ...

D Maris Bay ve Argos in Cappadocia'ya uluslararası ödül
  • 05.11.2020 10:10

D Maris Bay ve Argos in Cappadocia'ya uluslararası ödül

Argos in Cappadocia ve D-Maris Bay, küresel turizm sektörüne yön veren World Tra ...

Argos in Cappadocia Türkiye’nin en iyi butik otel yatırımı ödülünü kazandı!
  • 28.09.2013 08:11

Argos in Cappadocia Türkiye’nin en iyi butik otel yatırımı ödülünü kazandı!

Argos in Cappadocia, Ekonomist, Capital dergileri ve Burgan Bank işbirliği ile g ...