maritbet girişmaritbet
Antteras Projesi iklimlendirme sistemlerinde FORM’u tercih etti

Antteras Projesi iklimlendirme sistemlerinde FORM’u tercih etti

Antteras projesi, ısıtma-soğutma ihtiyacı için Mitsubishi Heavy VRF klima sistemlerini tercih etti

İstanbul'un en güzel noktalarından biri olan Beylerbeyi Küplüce'de muhteşem bir boğaz manzarasına sahip olan Antteras projesi, ısıtma-soğutma ihtiyacı için ”Bizim teknolojimiz, sizin yarınlarınız” felsefesi ile hareket eden Mitsubishi Heavy VRF klima sistemlerini tercih etti.

Akıllı ev sistemleriyle donatılan konutlardan oluşan 300 milyon dolarlık yatırım değerine sahip Antteras projesindeki 88 konutun ısıtma ve soğutma sistemi için toplamda 2,000 kW'lık 600 adet Mitsubishi Heavy VRF iç ünite ve 88 adet dış ünite kullanılıyor. Enerjide yüksek tasarruf imkânı sağlayan ünitelerle projenin uygulamasında gerçekleştirilen alanlarda daha az enerji kullanımı ile klimatize ediliyor.

Antteras projesinde kullanılan Mitsubishi Heavy Industries VRF klima sistemleri, tek dış ünitenin birden fazla iç üniteye bağlanmasıyla her bir dairedeki odaların birbirinden bağımsız olarak arzu edilen ısıtma, soğutma ve havalandırma konfor ihtiyaçlarını sağlayabiliyor. Mitsubishi Heavy VRF dış ünitelerin, yaşam alanlarında sessiz çalışma fonksiyonuna sahip olmasından dolayı Antteras daire sahiplerine konforlu bir yaşam vaat ediyor.

Form VRF Sistemleri A.Ş'nin Türkiye'de tek yetkili distribütörü olduğu Mitsubishi Heavy Industries KX serisi VRF klima sistemleri, dayanıklılığı, yüksek enerji verimliliği, sessiz ve her mimariye uygun iç üniteleri ile otel, iş merkezi, rezidans, konut, hastane, okul projelerinde tercih ediliyor.

Form VRF Sistemleri konut referanslarından bazıları;

•    Ulus Lotus Evleri
•    Park Village Evleri
•    Selenium City Etiler
•    İstinye Park Konutları
•    Portville Göcek
•    Yeşil Vadi Konakları 

 

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Antteras Projesi iklimlendirme sistemlerinde FORM’u tercih etti
  • 09.09.2014 11:34

Antteras Projesi iklimlendirme sistemlerinde FORM’u tercih etti

Antteras projesi, ısıtma-soğutma ihtiyacı için Mitsubishi Heavy VRF klima sistem ...