maritbet girişmaritbet
Antalya'da 25 bin kişiyi ilgilendiren tapu sorunu çözüldü

Antalya'da 25 bin kişiyi ilgilendiren tapu sorunu çözüldü

Antalya’nın Serik ilçesinde kangrene dönüşen tapu sorunu çözüldü. 25 bin kişiyi ilgilendiren mülkiyet sorunu tarihe karıştı.

Antalya'nın Serik ilçesinde Belediye Başkanı Ramazan Çalık'ın seçim vaatlerinin başında gelen tapu sorunu artık tarihe gömülüyor. İlçede tapu sorununun artık tarihe gömüldüğünü belirten Başkan Çalık, cumhuriyet tarihi ile yaşıt, ilçenin kangren sorununu dört yıllık hummalı bir çalışmadan sonra çözdüklerini söyledi. Başkan Çalık, "Bu işin çözümü noktasında, kırtasiye için 5 ton kâğıt harcandı. 2 milyon fotokopi çekildi. Binlerce posta tebliği işlemine yardım sağlandı. Yaklaşık 26 bin kişiyi ilgilendiren bu meselenin çözümü için 15 personelimiz gece gündüz çalıştı. Gerçekten geriye dönüp baktığımız zaman nasıl büyük bir işin üstesinden geldiğimizi daha da iyi anlıyoruz" dedi.

GÜVENİ BOŞA ÇIKARMADIK

30 Mart 2014 yerel seçimler öncesinde kendisine vatandaşların en çok dert yandığı konuların başında tapu sorununun geldiğini belirten Çalık, "Halkımız bize bu şerefli görevi 4 yıl önce layık gördü. Biz de bu güveni boşa çıkarmamak için ekibimle beraber 'İşimiz Gücümüz Serik' sloganıyla yola çıktık. Gece gündüz uğraşlar sonunda ilçemizin gelişip güzelleşmesi ve imar yönünden, önündeki en büyük engel olan mülkiyet sorununu ortadan kaldırmak için çaba sarf ettik. Allah'ımıza şükürler olsun ki halkımıza verdiğimiz sözü yerine getirdik. İlk olarak Orta Mahallemizden başladığımız tapu dağıtımına, inşallah diğer mahallelerimizde de bir buçuk yıl içerisinde tamamen mülkiyet sorununu tarihe gömeceğiz" diye konuştu.

BÜYÜK ADIMLAR ATACAĞIZ

Bundan sonraki dönemde de Serik halkı için hizmet yolunda daha büyük adımlar atacaklarını belirten Çalık, "Hizmet noktasında tüm bakanlarımıza, milletvekillerimize, büyükşehir belediyemize, ekibimize ve bize her zaman güvenen değerli halkımıza çok teşekkür ediyorum. Özellikle Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu'na çok teşekkür ediyorum. Tapu meselesiyle bizzat ilgilenerek bu tarihi sorunu çözmemize yardımcı oldu. Eylül-ekim aylarında 'Tapu Bayramı'nı, hep birlikte kutlayacağız" ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sıvası dökülen yapıda Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen figürler ortaya çıktı
  • 09.11.2023 16:13

Sıvası dökülen yapıda Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen figürler ortaya çıktı

Antalya Muratpaşa ilçesi Haşimişcan Mahallesi'nde kentsel sit alanındaki bir yap ...

Patara Köprüsü'nün nisanda bitirilmesi planlanıyor
  • 30.03.2023 12:40

Patara Köprüsü'nün nisanda bitirilmesi planlanıyor

Antalya'nın Kaş ile Muğla'nın Seydikemer ilçelerini turizm, tarım ve tarih alanı ...

 Antalya Şehir Hastanesi'nin yapımında sona gelindi
  • 14.03.2023 09:52

Antalya Şehir Hastanesi'nin yapımında sona gelindi

1100 yataklı hastanede 40'ın üzerinde ameliyathane ve 250'nin üzerinde yoğun bak ...

Antalya'ya gelen yabancı turist sayısı 8 milyonu aştı!
  • 18.08.2022 11:40

Antalya'ya gelen yabancı turist sayısı 8 milyonu aştı!

Türkiye'de en fazla 5 yıldızlı otele sahip Antalya'ya, yılın 7,5 ayında yurt dış ...