maritbet girişmaritbet
Ankara Söğütözü'nde bir iş merkezinde yangın çıktı!

Ankara Söğütözü'nde bir iş merkezinde yangın çıktı!

Ankara’da bir iş merkezinde çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı. Binadaki vatandaşlar tahliye edilirken, yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Ankara Söğütözü Mahallesi'nde bir iş merkezinde saat 17.00 sıralarında yangın çıktı. Sebebi henüz bilinmeyen yangın sonrası iş merkezinde bulunanlar tahliye edilirken, olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Polis çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. İş merkezinden tahliye edilen vatandaşlar ise olayı endişeli gözlerle izledi.

Olay yerine gelerek incelemede bulunan Ankara Valisi Vasip Şahin, yangının kontrol altına alındığını belirtti. Şahin, olay yerinde gazetecilere yaptığı açıklamada yangından dolayı herkese geçmiş olsun diledi. Dış cephedeki kompozit malzemenin oluşturduğu yangına şahit olduklarını söyleyen Vali Şahin, “Hamdolsun İtfaiye Daire Başkanlığından aldığım bilgiye göre içeriye herhangi bir sirayet yok. Gerekli tahliyeler tamamlanmış. Bütün katların itfaiye ekiplerimizce tek tek kontrolleri yapılıyor” dedi.

Vali Şahin, binanın içinde kalan biri olup olmadığına ilişkin soruya, “Hamdolsun herhangi bir yaralanma ya da can kaybıyla ilgili bilgi gelmedi, gelmeyeceğini de umut ediyoruz. İtfaiye ve emniyet ekiplerimiz kendi üzerlerine düşen görevi gayretle yerine getiriyorlar. Şu anda sadece doğrudan müdahaleyle uğraşıyorlar. Yangın kontrol altına alınmış ve soğutma çalışmalarına başlanmış durumda” yanıtını verdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ise yangının ihbarının saat 17.27'de Ankara İtfaiyesine ulaştığını açıkladı. Açıklamada itfaiye ekiplerinin saat 17.36'da yangına müdahale etmeye başladığı ve 8 farklı istasyon ekibi ve 20 su ikmal aracıyla yangına müdahale edildiği belirtildi. Yangının çıkış sebebinin yapılacak inceleme sonucunda belli olacağı vurgulandı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Cansu Dere'nin ikinci adresi Madrid olacak!
  • 05.04.2022 13:41

Cansu Dere'nin ikinci adresi Madrid olacak!

İspanya'nın başkenti Madrid'de bulunan sinema ve dizi oyuncusu Cansu Dere, bir d ...

Fahriye Evcen, Divanev’in yeni reklam filmiyle ekranlarda
  • 16.07.2021 12:04

Fahriye Evcen, Divanev’in yeni reklam filmiyle ekranlarda

Divanev’in marka yüzü olan Fahriye Evcen’in rol aldığı Leona Serisinin reklam fi ...

Burak Özçivit, 15 milyon liraya Bodrum'dan yeni villa satın aldı!
  • 25.08.2021 09:19

Burak Özçivit, 15 milyon liraya Bodrum'dan yeni villa satın aldı!

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çiftinin Bodrum'dan 15 milyon liraya yeni villa s ...