maritbet girişmaritbet
Altın Emlak özel şartlarla Antalya Franchise Expo Euraisa'da!

Altın Emlak özel şartlarla Antalya Franchise Expo Euraisa'da!

Türkiye’nin en güçlü emlak zinciri Altın Emlak, Antalya Bayilik Fuarı Franchise Expo Eurasia’da kendi işini kurmak isteyen yatırımcılar ile buluşuyor.

24 ilde 106 temsilciliği ile faaliyet gösteren tamamı yerel sermayeli Türkiye'nin en güçlü emlak zinciri Altın Emlak Antalya Bayilik Fuarı Franchise Expo Eurasia'da kendi işini kurmak isteyen yatırımcılar ve 30 bine yakın ziyaretçiyle buluşmaya hazırlanıyor. 

1998 yılında kurulan ve Milli Eğitim Bakanlığınca yetkili kılınmış tek franchise zinciri de olan Altın Emlak, tanınan bu yetki ile bugün piyasadaki binlerce emlakçıya da eğitim vermiş, sektörün gelişimine katkıda bulunmuştur. Ofislerinin personelden hukuka, eğitimden pazarlamaya kadar tüm ihtiyaçlarına merkezden anında yanıt verebilen Altın Emlak, Türkiye'nin en gelişmiş network ağına sahip lider franchise zinciridir. Yeni açılacak şubeler için öncelik verilecek iller İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Bursa, Samsun ve Trabzon. Bir Altın Emlak şubesi için en az 40 metrekarelik bir işyeri gerekiyor. İşyeri mutlaka merkezi bir konumda ya da ana arterlere çok yakın mesafede olmak zorunda.

Antalya Franchise Expo Eurasia Bayilik Fuarı, Arı Fuarcılık tarafından 18-21 Mayıs 2017 tarihleri arasında Antalya Expo Center - ANFAŞ'da düzenleniyor.

Neden Franchise Expo Eurasia? Neden Antalya?

Anadolu ve Ortadoğu yatırımcılarını, sezon öncesi, yatırımların ve yatırım arayışlarının arttığı bahar aylarında, Markalarla buluşturmayı hedefleyen Antalya Bayilik Fuarı Franchise Expo Eurasia'nın ilk senesinde 100 marka'nın tanıtılması hedefleniyor. Fuar yaklaştıkça Franchise ile büyüyen sektör temsilcilerinin ve ziyaretçilerin ilgisi büyümekte!

Franchise pazarında hızlı büyümenin dinamosu olarak alışveriş merkezi (AVM) sayısının artması, sosyalleşme ve dışarıda yeme içme kültürünün hızla gelişmesi gösteriliyor. Uzmanlara göre artan şehirleşme ve yeni açılacak AVM'lerin etkisiyle franchise pazarı 2017'de büyümeye devam edecek. Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği verilerine göre, Mayıs ayı itibariyle 57 şehirde toplam 329 AVM bulunuyor. Türkiye'deki AVM sayısında 97 AVM ile İstanbul ilk sırada yer alırken, onu 33 AVM ile Ankara takip ediyor. Sıralamada Antalya 16 AVM ile en fazla alışveriş merkezinin yer aldığı 4'üncü il oldu. ANTALYA, AVM sayısı ile Avrupa'da birçok kentin yanı sıra 15 alışveriş merkezinin bulunduğu Paris'i geride bıraktı!

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Altın Emlak, dijital dönüşümünü DDTech'e emanet etti
  • 11.01.2022 11:47

Altın Emlak, dijital dönüşümünü DDTech'e emanet etti

Altın Emlak, çağın ihtiyaçları doğrultusunda dijital dönüşümünü gerçekleştirmek ...

Arzum Okka Grandio Duo'ya "Sehr Gut" notu!
  • 08.07.2021 16:11

Arzum Okka Grandio Duo'ya "Sehr Gut" notu!

Arzum Okka Grandio Duo, Haus & Garten testinde "çok iyi" notu aldı. ...

Özdilek Holding Fortune 500 Listesi'nde!
  • 07.07.2021 17:29

Özdilek Holding Fortune 500 Listesi'nde!

Bu sene 14’üncüsü gerçekleştirilen Fortune 500 Türkiye Listesi’ne göre Türkiye’n ...

Kärcher’den derin hijyen ve temizliğin yeni yolu!
  • 06.07.2021 10:56

Kärcher’den derin hijyen ve temizliğin yeni yolu!

Kärcher evinin her köşesinde güvenilir ve hijyenik temizlik isteyenlerin gözdesi ...

Çukurova Bölgesel Havalimanı'nın yüzde 20'si tamamlandı
  • 05.07.2021 11:33

Çukurova Bölgesel Havalimanı'nın yüzde 20'si tamamlandı

2022'nin 3'üncü çeyreğinde ilk iki etabının hizmete alınması hedeflenen Çukurova ...

AFAD ile OSBÜK arasında iş birliği protokolü imzalandı
  • 24.06.2021 16:20

AFAD ile OSBÜK arasında iş birliği protokolü imzalandı

AFAD'da düzenlenen protokol törenine AFAD Başkan Vekili Hamza Taşdelen, OSBÜK Ba ...