maritbet girişmaritbet
Ali Ağaoğlu, Acun'un uçağında ölümden döndü

Ali Ağaoğlu, Acun'un uçağında ölümden döndü

Suudi işadamı Al Muhaidib'in Erzurum ziyaretine katılan Ali Ağaoğlu'nu İstanbul'a götürecek olan Acun Ilıcalı'ya ait uçak, kalkışta arızalandı.

Yabancı yatırımın ve Körfez Sermayesi'nin Türkiye'ye gelmesi için çaba harcayan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, bu sevdasının uğruna az daha canından oluyordu. Suudlu işadamı Sulaiman Al Muhaidib'in Erzurum ziyaretini fırsat bilen ünlü iş adamı Ağaoğlu, bu ziyaretin dönüşünde Acun Ilıcalı'ya ait özel uçağın iniş takımları sorun çıkarınca İstanbul'a başka uçakla döndü. 

Türkiye'ye yaklaşık 1 milyar dolarlık gayrimenkul ve enerji yatırımı yaptığı belirtilen Suudi işadamı Sulaiman Al Muhaidib, Erzurum'a hayvancılık alanında yatırım yapmak için araştırma yaptı. Al Muhaidib'a, kentin tarihi ve turistik yerleri gezdirildi. Bu geziye Ali Ağaoğlu da eşlik etti. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de organik ürünlerden oluşan yiyecek ikramında bulunduğu Suudi işadamına hazırladıkları projeleri anlattı. 

Geceyi Palandöken'deki Xanadu Snow Whıte'da geçiren Ali Ağaoğlu ve Sulaiman Al Muhaidib, Pazar günü öğle saatlerinde özel uçakla İstanbul'a gitmek için havalimanına geldi. İşadamlarının bindiği, ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'ya ait Challenger 300 tipi özel uçak, kalkış için pist başına geldiği sırada ana iniş takımındaki arka lastiklerinden birindeki sorun çıktı ve fren sistemi kilitlendi.

Arıza nedeniyle özel uçak kalkış yapamadı. İşadamları Ali Ağaoğlu ve Suudi işadamı Sulaiman Al Muhaidib, kendilerini uğurlamaya gelen Erzurum Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile birlikte kente döndü. Özel uçaktaki arızanın giderilmesinin ardından işadamlarının İstanbul'a döneceği belirtildi. 

DHA

Yorum Yaz