maritbet girişmaritbet
5. Uluslararası Enerji ve Değer Konferansı 7 Mayıs'ta!

5. Uluslararası Enerji ve Değer Konferansı 7 Mayıs'ta!

5. Uluslararası Enerji ve Değer Konferansı 7-9 Mayıs 2015’de Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü’nde düzenleniyor.

Kadir Has Üniversitesi CESD-Enerji ve Sürdürülebilir Kalkınma Araştırma ve Uygulama Merkezi ve Hacettepe Üniversitesi EPUAM-Enerji Piyasaları Araştırma ve Uygulama Merkezi ile Hollanda-Avustralya işbirliğiyle kurulan CEVI-Center For Energy and Value Issues tarafından ortaklaşa düzenlenen “5. Uluslararası Enerji ve Değer Konferansı”, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı (ETKB), himayesinde Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), merkez bankası, Borsa İstanbul, Takasbank ve İGDAŞ sponsorluğunda gerçekleşecek.

AVRUPA İLE BİRLİK

Konferansın ana konuşmacısı CEVI Başkanı ve Hollanda Free Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Andre Dorsman Türkiye ve Avrupa'da son zamanlarda görülen elektrik kesintilerine de değineceği konuşmasında “Avrupa'da Enerji Birliğinin Kurulması” konusunda bir sunum yapacak. 

Kadir Has Üniversitesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Volkan Ş. Ediger, Hacettepe Üniversitesi Maliye Bölüm Başkanı ve Enerji Piyasaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Necmiddin Bağdadioğlu ile CEVI Başkan Vekili ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Baha Karan'ın başkanlığını yaptığı konferansta; Enerji Projelerinin Finansmanı ve İslami Finansman, Enerji ve Sosyal Sorumluluk, Enerji Sistemleri, Doğalgaz ve Petrol Piyasası, Enerji Politikaları, Enerji ve Değerleme ile Enerji Ekonomisi başlıklı oturumlar gerçekleşecek. 

Enerji Borsası ve enerji terminali gibi Türkiye'nin enerji merkezi olma hedefleri konferansın ilk gününde gerçekleştirilecek panel ile masaya yatırılacak. Konferansta 32 bilimsel araştırma tartışılacak.

Hürriyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

5. Uluslararası Enerji ve Değer Konferansı 7 Mayıs'ta!
  • 25.04.2015 09:25

5. Uluslararası Enerji ve Değer Konferansı 7 Mayıs'ta!

5. Uluslararası Enerji ve Değer Konferansı 7-9 Mayıs 2015’de Kadir Has Üniversit ...