maritbet girişmaritbet
Zincirleme kazada 13 kişi hayatını kaybetti!

Zincirleme kazada 13 kişi hayatını kaybetti!

Şanlıurfa'da Şanlıurfa-Akçakale karayolunun TOKİ bağlantısı mevkinde 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, Şanlıurfa-Akçakale karayolunun TOKİ bağlantısı mevkinde sürücülerinin kimliği henüz belirlenemeyen 55 SL 017 plakalı otomobil, 73 DD 398 plakalı beton mikseri ile 33 DGZ 31 plakalı minibüs çarpıştı.

Kazada, aralarında çocuk da bulunan 13 kişi olay yerinde hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı. Yaralılar Şanlıurfa'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Kaza nedeniyle yaklaşık 3 saat ulaşıma kapanan yol, araçların çekilmesinin ardından tekrar ulaşıma açıldı.

Kazaya karışanların kimlik tespit çalışmaları sürüyor.

Yaralılardan ikisinin hayati tehlikesi bulunuyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, yaralananların kaldırıldığı Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret etti. 13 kişinin öldüğü trafik kazasında yaralananlardan ikisinin hayati tehlikesinin bulunduğunu bildirdi.

Hastane çıkışında, AA muhabirine açıklamada bulunan Güvenç, kazanın yağış ve sisten kaynaklandığının tahmin edildiğini söylerken, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Üzücü bir kazaya şahit olduk. Ters yöne giren bir yolcu minibüsü ile maalesef karşı yönden gelen bir beton mikserinin çarpıştığı kazaya bir otomobil daha karışmış. Minibüste bulunan çoğunluğu Suriyeli 13 kişiyi kaybettik. Kazada yaralanan 9 kişiden 2'sinin hayati tehlikesi sürüyor. Yaralıların hastanelerimizdeki tedavileri devam ediyor."

Yorum Yaz