maritbet girişmaritbet
Yüzen iskele yaptılar!

Yüzen iskele yaptılar!

İtalya’nın kuzeyindeki Iseo Gölü’nde Christo Vladimirov Javacheff’in projesi kapsamında yüzen küpler kullanılarak yürüme yolu oluşturuldu.

Bulgar açık alan sanatçısı Christo Vladimirov Javacheff, Italya'nın Brescia kentindeki Iseo Gölü kıyısında bulunan Sulzano Köyü ile göldeki Momte Isola adası arasına yüzen küpler yerleştirerek ada ile köyü birbirine bağlayan bir eser yaptı. Eseri çok sayıda yerli ve yabancı turist ziyaret ediyor...

Ülkenin kuzeyindeki Lombardiya bölgesinde yer alan Iseo Gölü,  “Christo” adıyla bilinen 81 yaşındaki Bulgar sanatçı Javacheff'in son çalışmasına  ev sahipliği yaptı.

Christo Vladimirov Javacheff

Javacheff'in son projesi kapsamında, Iseo Gölü kıyısındaki Sulzano  kasabasından, gölün ortasındaki Monte Isola ve San Paolo adaları arasına 200 bin  adet yüzer küp kullanılarak 3 kilometre uzunluğunda yürüme yolu yapıldı.

Yürüme yolu, Parlamentoyla İlişkilerden Sorumlu Devlet Bakanı Maria  Elena Boschi ve Lombardiya Bölgesel Yönetim Başkanı Roberto Maroni ve öteki  ilgililerin katılımıyla açıldı.

Turuncu bir örtüyle kaplanan yürüme yolunu pek çok kişi ziyaret etti.

Iseo Gölü'ndeki yürüme yolu 4 Temmuz'a kadar ziyarete açık kalacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yüzen iskele yaptılar!
  • 19.06.2016 11:16

Yüzen iskele yaptılar!

İtalya’nın kuzeyindeki Iseo Gölü’nde Christo Vladimirov Javacheff’in projesi kap ...