maritbet girişmaritbet
Yolsuz prensesin Barcelona'daki evi satılıyor!

Yolsuz prensesin Barcelona'daki evi satılıyor!

İspanya Prensesi Cristina, yolsuzlukla suçlanıp, mahkemeye olan borcunu ödeyemeyince evinin satılmasına karar verildi.

İspanya'da yolsuzluk suçlamalarıyla karşı karşıya kalan Prenses Cristina'nın evi, mahkeme kararıyla satışa çıkarıldı. Prenses Cristina, kraliyet ailesine olan tepkiler ardından babasının koltuğunu devralan Kral Felipe'nin kız kardeşi. 

Eski hentbol oyuncusu şimdi ki Mayorka Dükü Inaki Urdangarin ile evli olan Prenses Cristina'nın Barcelona'daki konutu satılarak mahkemeye olan borcu ödenecek.

Mahkeme 7 milyon Euro'nun altında dedi!

Mahkeme tarafından 7 milyon Euro'nın altında satılması gerektiği bildirilen ev, 2013 yılında çift tarafından satışa sunulmuş ve 9.8 milyon Euro değer biçilmişti.

prensesin evi

Evin masrafları nasıl karşılandı?

1.000 metrekare olan ve konak olarak adlandırılabilecek evin 7 odası bulunuyor. 10 banyolu ev, nefes kesen Barcelona manzarasıyla dikkat çekiyor. Asansörün kullanıldığı konak, 2004 yılında yaklaşık 7 milyon Euro'ya satın alınmış ve evin masraflarının nasıl karşılandığı soru işaretleri doğurmuştu. Mahkeme de evin sadece maliyeti karşılığına denk gelecek bir fiyata satılmasına hükmetti.

Prenses Cristina Inaki Urdangarin

Paralar özel şirkete aktarıldı

Prenses Cristina'nın eşi Mayorka Dükü Inaki Urdangarin vergi kaçakçılığı ve kara para aklama suçlamalarından ötürü uzun zamandır mercek altında. Eski hentbol oyuncusu olan Urdangarin'in Balear Adaları'ndan gelen 2.3 milyon doları, Noos Enstitüsü'ne aktardığı iddia ediliyor. Hortumculuk, dolandırıcılık, rüşvet ve belgelerde sahtecilik suçlamaları yöneltilen Urdangarin'in iddialardan sonra feshedilen Noos Enstitüsü'ne gelen paraları özel şirketi Aizoon'a aktardığı düşünülüyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yolsuz prensesin Barcelona'daki evi satılıyor!
  • 06.02.2015 12:24

Yolsuz prensesin Barcelona'daki evi satılıyor!

İspanya Prensesi Cristina, yolsuzlukla suçlanıp, mahkemeye olan borcunu ödeyemey ...

İspanya Kralı Juan Carlos'un kızı Cristina, Barcelona'daki evinden atılacak!
  • 11.02.2013 09:16

İspanya Kralı Juan Carlos'un kızı Cristina, Barcelona'daki evinden atılacak!

İspanya Kralı Juan Carlos'un kızı Cristina, evisz kalma tehlikesiyle karşı karşı ...