maritbet girişmaritbet
Yılın en iyi asansör ve yürüyen merdivenleri belirlendi

Yılın en iyi asansör ve yürüyen merdivenleri belirlendi

Liftinstituut Solutions tarafından düzenlenen “Yılın En İyi Asansör ve Yürüyen Merdiven Yarışması” bu yıl da ses getirdi.

Türkiye'deki asansör ve yürüyen merdivenleri denetleyen Hollandalı bağımsız denetleme kuruluşu Liftinstituut Solutions'un her yıl asansör ve yürüyen merdivenlerdeki güvenlik seviyesini en üst düzeye çıkarmak amacıyla düzenlediği “Yılın En İyi Asansör ve Yürüyen Merdiven Yarışması” sonuçlandı. Türkiye'de ses getiren ve katılımın her geçen sene giderek daha arttığı yarışmada bu yıl “Milli Asansör ve Yürüyen Merdiven” teması kategoriler arasındaydı.

YILIN EN İYİLERİ ÖDÜL ALMAYA HAK KAZANDI

Dünya devi Liftinstituut Solutions önderliğinde Türkiye'de ikinci kez düzenlenen “Yılın En İyi Asansör ve Yürüyen Merdiven Yarışması” sonrası konut, AVM, otel gibi hayatın her alanında hizmet veren yerli ve yabancı firmalar beş ayrı kategoride ödül almaya hak kazandılar. Grand Hyatt Otel'de düzenlenen görkemli ödül törenine Liftinstituut CEO'su Marco Waagmeester ile Liftinstituut Solutions Avrasya Bölge Müdürü Süleyman Özcan katıldı. Birbirinden başarılı projelerin yer aldığı yarışma sonrası “Yılın En İyi Asansör Montajı” ödülünü Ağaoğlu My Newwork Projesi kazanırken, “Yılın En İyi Yürüyen Merdiven Montajı” ödülü ise Hiltown AVM Projesi'nin oldu. Bakım kategorisinde ise; “Yılın En İyi Asansör Bakımı” Süzer Plaza'nın olurken, “Yılın En İyi Yürüyen Merdiven Bakımı” ise Quasar İstanbul Projesi'ne verildi.

TÜRKİYE'NİN PARLAYAN YILDIZLARI

Türkiye'deki asansörlerin ve yürüyen merdivenlerin güvenlik seviyesini en üst seviyelere çıkarmayı hedefleyen Liftinstituut Solutions, bu yıl “Milli Asansör ve Yürüyen Merdiven” teması altında gerçekleştirdiği yarışmada ülkedeki asansör sektörünün parlayan yıldızlarına da ödül verdi.             Ülke ekonomisinin büyümesine katkı sağlayan ve daha güvenli asansörlerin Türkiye'de üretilmesi konusunda çalışan PROLIFT Asansör “Milli Asansör Kategorisi” altında ödül almaya hak kazandı.

KALİTELİ PROJELERDEN SEÇİM YAPMAKTA ZORLANIYORUZ

İki yıldır düzenlenen yarışmanın her geçen yıl daha da büyüdüğüne vurgu yapan Liftinstituut Solutions Avrasya Bölge Müdürü Süleyman Özcan; “Her yıl yurt dışında düzenlediğimiz ve dünyanın saygın ödülleri arasında yer alan “Yılın En İyi Asansör ve Yürüyen Merdiven Yarışması”nı iki yıldır Türkiye'de gerçekleştiriyoruz. Asansörlerdeki güvenlik ve kalite seviyelerinin artması ve yarışmaya katılan proje sayısının her geçen yıl daha da artması nedeniyle ödülleri alacak projeleri belirlerken oldukça zorlanıyoruz. Bu sene Liftinstituut Solutions olarak “Milli Asansör ve Yürüyen Merdiven” teması altında sektöre katkıda bulunan firmaları da değerlendirmeye dahil ettik. Milli Üretim alanında yaptığı çalışmalarından dolayı PROLIFT Asansör firması ilk kez bu ödülü almaya hak kazanan yerli üretici oldu. Tüm bu çalışmalar bizleri mutlu ediyor” diye konuştu.

TÜRKİYE KALİTEYİ BİR ÜST ÇITAYA TAŞIYOR

Türkiye'de üretilen asansör ve yürüyen merdivenlerdeki kalitenin her geçen gün daha fazla arttığını söyleyen Liftinstituut CEO'su Marco Waagmeester; “Global firmaların yer aldığı asansör ve yürüyen merdiven pazarında Türkiye de her geçen gün artan bir paya sahip. Türk firmaları bu sektöre yaptığı yatırımlar ile teknoloji ve kaliteyi bir üst çıtaya çıkartıyor. Hem yurt dışında hem de Türkiye'de düzenlediğimiz bu yarışmada bu kaliteyi açıkça ortaya koyuyor” dedi. 

TOPLAM 5 DALDA 9 ÖDÜL SAHİBİNİ BULDU İŞTE ÖDÜLLÜ PROJELER

EN İYİ ASANSÖR MONTAJI PROJESİ

Ödüllü Proje: Ağaoğlu My Newwork

Ödüllü Yüklenici: Schindler Asansör

EN İYİ YÜRÜYEN MERDİVEN MONTAJI PROJESİ;

Ödüllü Proje: Hilltown AVM 

Ödüllü Yüklenici: Otis Asansör

EN İYİ ASANSÖR BAKIMI PROJESİ;

Ödüllü Proje: Süzer Plaza Projesi 

Ödüllü Yüklenici: Kone 

EN İYİ YÜRÜYEN MERDİVEN BAKIMI PROJESİ

Ödüllü Proje: Quasar Projesi 

Ödüllü Yüklenici: AG Melco Mitsubishi

MİLLİ ÜRETİM KATEGORİSİ

PROLIFT Asansör

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yılın en iyi asansör ve yürüyen merdivenleri belirlendi
  • 25.05.2018 14:02

Yılın en iyi asansör ve yürüyen merdivenleri belirlendi

Liftinstituut Solutions tarafından düzenlenen “Yılın En İyi Asansör ve Yürüyen M ...