maritbet girişmaritbet
Yenimahalle'de e-imar uygulaması!

Yenimahalle'de e-imar uygulaması!

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde belediye, kent rehberi ve e-imar uygulamasının startını verdi.

Ankara Yenimahalle Belediyesi, vatandaşlara hizmette kolaylık sağlamak amacıyla "Kent Rehberi" ve "E-imar" uygulaması başlattı. Web sitesi üzerinden yeni başlanan uygulamayla ilçe sakinleri belediye hizmet binasına gelmeden internet üzerinden imar durumlarıyla ilgili gereken bilgilere ulaşabilecek.

Ada parsel bilgileri

Vatandaşlar, Yenimahalle Belediyesi web sitesinde bulunan e-imar uygulaması sayesinde imar bilgilerini internet ortamında 7 gün 24 saat kesintisiz bir şekilde görüntüleyebilecek. Zamandan tasarrufta önemli bir adım olan sistem, Yenimahalleliler için büyük kolaylık sağlayacak. Ada, parsel, pafta, mahalle ve adres bilgileri girilerek kullanılan e-imar uygulaması ile vatandaşlar interaktif olarak bilgilendiriyor.

Digital rehber

Yenimahalle Belediyesi web sitesinde Kent Rehberi uygulaması da başlattı. Vatandaşların adres bilgilerini girerek ada-parsel numaralarından, nöbetçi eczanelere okullardan, hastanelere kadar önemli birçok adresin sorgulanabildiği uygulamada uydu görüntülerinden adres bulma kolaylığı sağlanıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yenimahalle'de e-imar uygulaması!
  • 18.07.2011 16:44

Yenimahalle'de e-imar uygulaması!

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde belediye, kent rehberi ve e-imar uygulamasının ...