maritbet girişmaritbet
Yatırımcının yeni gözdesi Ankara Çankaya!

Yatırımcının yeni gözdesi Ankara Çankaya!

Çankaya'da yapılan gayrimenkul yatırımlarının değeri her geçen gün artıyor.

ERA Türkiye, bölgesel analizleriyle yatırımcılara doğru yatırımın adreslerini göstermeye devam ediyor.İstanbul'a rakip olacak yatırımlarıyla dikkat çeken Başkent Ankara'yı masaya yatıran ERA Gayrimenkul Başarı Ofisi Broker'ı Ali Sacid Ağır, Ankara'nın değerlenen bölgesi Çankaya için açıklamalarda bulundu.

Gayrimenkul sektörünün parlayan yıldızı İstanbul'a rakip olacak yatırımlarıyla dikkat çeken Başkent Ankara, sektör uzmanları tarafından mercek altına alınıyor. Başkent'in en değerli bölgelerinden birinin Çankaya olduğuna dikkat çeken ERA Başarı OfisiBroker'ı Ali Sacid Ağır; özellikle Çayyolu üzerindeki alanların gelecek vaat ettiğinin altını çizdi. 

Eskişehir-Ankara karayolu üzerinde yer alan Çayyolu'nun yakın zamanda çok büyük bir gelişime ev sahipliği yapacağını anlatanAğır;“Ankara'nın batısında yer alan Çayyolu Yaşamkent, İsmet İnönü Bulvarı üzerinde bulunan pek çok bakanlık sayesinde gelişimine hız katıyor. Metro ile ulaşımı sağlanan semtin pek çok yerine ring servisleri ile ulaşmak mümkün. 

İmar planını tamamlamaya yaklaşmış olan Çayyolu Yaşamkent'inson kalan parselleri ise inşa halinde. Geniş sitelerin yer aldığı bölgede 1+1'den 4+1'e kadar pek çok farklı proje mevcut. Konut alanı olarak gelişen Çayyolu Yaşamkent, konut yatırımcısınave az olması sebebiyle de ticari yatırımcıya hitap ediyor” diye konuştu. 
Konut fiyatlarının m2 bazında 3.000-5.000 TL, ticari birimlerin ise m2 bazında 5.000 – 8.000 TL arasında değiştiğini aktaran Ağır, “Bölge çok geniş bir konut yelpazesine sahip.1+1'lerin metrekare fiyatları 1.000-1.500 TL, 2+1'lerin fiyatları 1.250-1.750 TL, 3+1'lerin 1.250-1.750 TL ve4+1'lerin fiyatları ise 1.500-4.000 TL arasında değişiyor” dedi.

Metro ve üniversiteler değer katıyor

Kooperatifler bölgesi olarak imara başlayan Çayyolu Yaşamkent'in, her geçen gün daha güçlü sosyo ekonomik düzeye sahip kullanıcılara hitap ettiğini aktaran Ağır;“Bölge, metroçalışmalarının tamamlanması, alternatif yollarla ulaşım sorunun minimuma indirilmesi, bankalara ve 5 üniversiteninyakınında bulunması, ülkenin ve Avrupa'nın  en büyük hastanelerinden biri olan Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Sağlık Kampüsü'nün de hizmete girmesiyle beraber gelişimini arttıracak.Bölge; Ankara'nın ulaşım sorunu olmadan tamamına ulaşım alternatifleri bulunan Bakanlık, üniversite ve hastanelere yakınlığı vetamamen site konsepti ile imarı yapılmış tek semt olmasından dolayı yatırımcının yüzünü güldürecek” diye konuştu.

Yorum Yaz