maritbet girişmaritbet
Yapılara altın değerinde yatırım geliyor!

Yapılara altın değerinde yatırım geliyor!

Eryap, Wooler ürün grubunda ürün gamına eklediği 4 yeni ürün ile taş yünü sektöründe iddiasını sürdürüyor

Eryap, Türk yapı sektörünün dış cephe ve yalıtım alanında öncü ve yenilikçi kimliğiyle dikkat çeken, büyüme ivmesini sürekli artıran, ürettiği lider markalar ile katma değer sağlayan güçlü bir kuruluştur. Eryap, ülkemizdeki yapıların modern, güvenilir ve sağlıklı standartlara ulaşmasını sağlamak için sektörün ihtiyaçlarına yönelik en doğru seçenekleri 2001 yılından bu yana yenilikçi marka ve ürünleriyle inşaat sektörünün gelişimine yön vermeyi sürdürmektedir.

Eryap, Wooler ürün grubunda ürün gamına eklediği 4 yeni ürün ile taş yünü sektöründe iddiasını sürdürüyor. Wooler Desibel (Alçı Kaplı Taşyünü Levha), Wooler Dökme (Dökme Taşyünü), Wooler Premium F (TR ≥ 7,5 kPa Mantolama Levhası) ve Wooler Premium R (CS ≥ 35 Teras Çatı Levhası) ürünleri ile ara bölmeden dış cepheye, teras çatıdan çelik yapılara kadar farklı kullanım yeri ve amacına göre geniş bir alanda hizmet edecek tamamen yerli ve doğal kaynaklar kullanılarak üretilen çözümler sunuyor.

Isı, ses ve yangın yalıtımında 3'ü Bir Arada Çözüm: Wooler Taş Yünü

Yapı sektörünün öncü şirketi Eryap'ın uzmanlığının yüksek teknolojiyle birleşmesinden doğan Wooler taş yünü, her as¸amada karbon ayak izini azaltmaya yönelik çevresel bakıs¸ açısı ile üretilmektedir.

Eryap'ın son ürünü olan Wooler taş yünü; ısı, ses ve yangın yalıtımının üçünü birden sağlayarak diğer yalıtım ürünleri arasında fark sağlıyor. Wooler; ısı yalıtımı özelliği sayesinde; ısıtma ve soğutma masraflarında % 50'ye varan tasarrufun yanı sıra yaşam alanlarındaki konfor ve hijyenik şartları arttırıyor. Wooler taş yünü; ses yalıtımı özelliği sayesinde; kentleşmenin doğal bir sonucu olan gürültünün özellikle hastane, okul, ofis vb. ortamlarda günlük hayatımızda sağlığımızı ve konforumuzu tehdit eden boyutlarını en aza indiriyor. Yangın yalıtımı özelliği ile yangının yapı içinde ve komşu binalara yayılmasını engelleyen Wooler, kişilerin yangın alanından güvenle ayrılmasında yardımcı oluyor.

Leed Gold adayı Rönesans ofis park tercihini Wooler'dan yana kullandı

Rönesans Holding, 47 bin 500 m2 brüt kiralanabilir alana sahip Küçükyalı Ofis Park projesinde Wooler GOLD PLUS BLACK ürününü tercih etti. Anadolu Yakası'nın son zamanlarda gözde ofis projesi olan, LEED GOLD sertifikası adayı Rönesans Ofis Park'ın 12.500 m2'lik metraja sahip dış cephelerinde 120 kg/m³ yoğunluğunda siyah cam tüllü Wooler GOLD PLUS ürünü kullanılıyor. Yüksek yoğunluğunun yanı sıra 10 cm gibi Türkiye ortalamasının üzerinde bir kalınlıkta kullanılan Wooler GOLD PLUS, siyah cam tülü kaplaması sayesinde koruyucu herhangi bir ek önleme ihtiyaç duymadan her mevsim uygulama yapılabilmesine olanak sağlıyor. 

Havalandırma boşluklu ve havalandırmasız giydirme dış cephe duvarları için kullanılan Wooler GOLD serisi cam tüllü dış cephe levhaları, giydirme cephelerin çıkmalı dış duvarlarında mükemmel bir ısı yalıtımı sunar. A1 sınıfı yanmaz malzeme olan Wooler GOLD serileri, üstün ses emici özelliği sayesinde dış ortamdan gelebilecek tüm gürültüyü emerek yapıların yaşam konforunu arttırmaktadır. Su itici özelliği ile tercih nedeni olan Wooler GOLD, prestijli projelerin tercihi olmaya devam etmektedir.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Eryap, BakuBuild 2015’e katılıyor.
  • 20.10.2015 16:33

Eryap, BakuBuild 2015’e katılıyor.

Eryap, 21-24 Ekim 2015 tarihlerinde Bakü Expo Center’da düzenlenecek, Hazar bölg ...

Yapılara altın değerinde yatırım geliyor!
  • 11.11.2014 10:37

Yapılara altın değerinde yatırım geliyor!

Eryap, Wooler ürün grubunda ürün gamına eklediği 4 yeni ürün ile taş yünü sektör ...

Eryap bayileri Antalya’da eğlendi
  • 09.10.2014 10:57

Eryap bayileri Antalya’da eğlendi

Yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi Eryap, 90 bayisini Antalya’da 5 yı ...

Eryap, Wooler taş yünü ürün grubuna 4 yeni ürün ekledi
  • 12.06.2014 16:08

Eryap, Wooler taş yünü ürün grubuna 4 yeni ürün ekledi

Eryap, ısı, ses ve yangın yalıtımına aynı anda çözüm sağlayan ürünü Wooler taş y ...

Eryap yenilikçi markaları ile 2013’te yüzde 40 büyüdü
  • 04.06.2014 15:14

Eryap yenilikçi markaları ile 2013’te yüzde 40 büyüdü

Yatırımlarını 2015 yılı itibariyle tamamlanmayı öngören Eryap, 2 milyon metreküp ...

Eryap iki dalda ihracat ödülüne layık görüldü
  • 02.06.2014 15:08

Eryap iki dalda ihracat ödülüne layık görüldü

Eryap, İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği tarafından iki dalda ‘Başarılı ...