maritbet girişmaritbet
Yapı Fuarı İstanbul, bu yıl 82 bin 427 ziyaretçiyi ağırladı!

Yapı Fuarı İstanbul, bu yıl 82 bin 427 ziyaretçiyi ağırladı!

40'ncısı düzenlenen Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, bu yıl toplam 82 bin 427 yerli ve yabancı ziyaretçiyi ağırladı.

YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen ve 40 yıldır yapı sektörünün uluslararası zirvesi olan Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul 23 – 27 Mayıs 2017 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, uluslararası etkinlikleri ve oluşturduğu iş fırsatları ile bu yıl da yerli ve yabancı sektör profesyonellerinin ilgi odağı oldu. 40 yıldır sektöre olan katkısını artırarak devam eden fuarda 100.000 m2 kapalı ve açık alanda, 1.000'in üzerinde katılımcı firma, 18.640 ürün ve hizmetiyle katıldı. Sektöre yeni iş ve işbirliği fırsatları kazandıran, sektör profesyonellerine bilgi akışı sağlayan Yapı Fuarı- Turkeybuild İstanbul'u bu yıl 82.427 kişi ziyaret etti.

Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul'un devam ettiği beş gün boyunca sektörün ilgi odağı olduğunu belirten ITE Turkey Yönetim Kurulu Üyesi ve YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer, açıklamasının devamında şunları aktardı:

 "82.427 yerli ve yabancı ziyaretçisiyle bu yıl da sektörün en büyük fuarı olarak başarıyla gerçekleşen fuarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı tüm katılımcı ve ziyaretçilerimize teşekkür ediyoruz. 

40 yıldır Türk yapı sektörünün en büyük zirvesi olan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul ile sektöre yeni pazarlar ve bilgi akışı sağlamayı misyon edindik. Ülke ekonomisi için bu denli önem taşıyan yapı sektörüne sağladığımız katkıyı artırmak amacıyla, çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu amaçla, Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, “İş Geliştirme Platformu” etkinlikleri kapsamında, “Konuk Bölge Projesi”nde, bu yıl, hızlanan bir ekonomik büyümeye sahip olan Kuzey Afrika Bölgesi ülkelerini ağırladık. Ayrıca fuarın 40.yılına özel olarak; mimarlık, gayrimenkul, yeni ürün, yapı ürünlerinin geleceği, sürdürülebilirlik, iş güvenliği, tasarım, pazarlama başlıklarında düzenlediğimiz 40 farklı etkinlikle ise sektör profesyonellerine bilgi akışı sağladık. Gerçekleştirdiğimiz projeler ve etkinliklere olan büyük ilgi, sonraki yıllara yönelik fuar çalışmalarında bize güç veriyor.  Bundan sonra da çalışmalarımızı ve yatırımlarımızı sektörümüzü geliştirmek üzere devam ettiriyor olacağız.”

Konuk Bölge Kuzey Afrika Projesinde Fas, Tunus ve Cezayir Pazarları Değerlendirildi

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, “İş Geliştirme Platformu” etkinlikleri kapsamında, “Konuk Bölge Projesi”nde, bu yıl, yeniden toparlanma yaşayan Kuzey Afrika Bölgesi ülkeleri ağırlandı.  

Fuarın ilk günü, Türk inşaat sektörünün önemli pazarlarından biri olan Kuzey Afrika'da, yeni iş fırsatları ve yatırımcıya teşvik sağlayacak platformlar oluşturmayı amaçlayan Kuzey Afrika - Türkiye İnşaat Forumu ve İkili İş Görüşmeleri gerçekleştirildi. Bölgeden gelen resmi ve özel satın alma heyetleriyle katılımcı firmalar yeni iş, işbirliği, satınalmalar ve yatırımlar çerçevesinde görüşmeler gerçekleştirdiler.

Yapı Fuarı –Tukeybuild İstanbul 40. yıla özel 40 etkinlikle sektöre ışık tuttu

Dünyanın beş büyük yapı fuarından biri olan, “Türkiye'nin de içinde bulunduğu Balkanlar, BDT ülkeleri, Orta Doğu ve Kuzey Afrika'yı kapsayan bölgenin en büyük yapı malzemeleri fuarı” Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul'un, sektör profesyonellerine bilgi akışı sağlamayı hedefleyen 40. yılına özel 40 etkinliği ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü. 

Fuar süresince düzenlenen etkinliklerde mimarlık, gayrimenkul, yeni ürün, yeni iş fırsatları, yapı ürünlerinin geleceği, sürdürülebilirlik, iş güvenliği, tasarım, pazarlama ve kariyer başlıklarında dünyaca ünlü pek çok önemli isim konuşmacı olarak yer aldı. 

Fuarın 40. yılı nedeniyle düzenlenen kutlama töreninin ardından, geleneksel en iyi stand tasarım ödülleri “Altın Mıknatıs Ödülleri” de fuarda sahiplerini buldu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

43. Yapı Fuarı'nda 1 milyar euroluk iş hacmi yakalandı!
  • 13.04.2021 14:48

43. Yapı Fuarı'nda 1 milyar euroluk iş hacmi yakalandı!

Turkeybuild Istanbul’u toplamda 16.899 kişi ziyaret ederken, bu rakamın yüzde 17 ...

Çevik dönüşüm, yapı sektörünün büyümesinin sırrı olacak!
  • 07.04.2021 16:38

Çevik dönüşüm, yapı sektörünün büyümesinin sırrı olacak!

Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul’un ikinci gününde “Yapı Sektöründe Sürdürülebi ...

Workindo, Yapı Fuarı'nda yerini alacak
  • 30.03.2021 10:13

Workindo, Yapı Fuarı'nda yerini alacak

Workindo, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 6-9 Nisan 2021 tarihleri arasında düz ...

Pelin Karahan, Avrupa Yakası'ndan ev arıyor
  • 20.08.2020 10:27

Pelin Karahan, Avrupa Yakası'ndan ev arıyor

Avrupa Yakası'ndan ev arayan oyuncu Pelin Karahan, önceki gün Etiler, Ulus, Bebe ...

İstanbul Havalimanı'nın 3. pisti salgın sürecinde tamamlandı
  • 08.06.2020 09:29

İstanbul Havalimanı'nın 3. pisti salgın sürecinde tamamlandı

İGA Havalimanı İşletmesi Genel Müdürü Kadri Samsunlu, salgın sürecinde İstanbul ...

Gaziantep'te yapı ve gayrimenkul fuarları 4 Ekim'de açılacak
  • 29.09.2018 15:38

Gaziantep'te yapı ve gayrimenkul fuarları 4 Ekim'de açılacak

Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı ile Gaziantep Emlak, ...