maritbet girişmaritbet
Yandex Metro, İstanbul'da kullanıma açıldı

Yandex Metro, İstanbul'da kullanıma açıldı

Metrobüs, metro, füniküler ve tramvay hatlarını kapsayan Yandex Metro uygulaması İstanbul'da daha kısa sürede yolculuk fırsatı sunuyor.

Yandex yeni uygulaması Metro ile en kısa güzergahtan, en kısa sürede gideceğiniz yere ulaşmanızı hedefliyor

Öğrenciler,çalışanlar, yaşlılar, gençler kısaca toplumun her kesiminin gün içinde oradan oraya koşturduğu İstanbul'da artık yolunuzu en kısa şekilde tamamlamanız daha da kolay. Onlarca toplu taşıma aracından hangisinin daha kısa sürede gideceği yere ulaşacak olması, sürekli bir yere yetişmeye çalışan İstanbullular için çok önemli.

Yolculuk süresi kısalıyor

Yandex‘in toplu taşıma uygulaması Metro, İstanbul'da kullanıma açıldı. Metrobüs, metro, füniküler ve tramvay hatlarını kapsayan Metro, raylı sistemleri için bir toplu taşıma planlama uygulaması.

Oldukça kullanışlı, sade  harita üzerinde yalnızca birkaç dokunuşla rota oluşturulabilen Yandex.Metro ile kullanıcılar, ortalama yolculuk süresini de görerek en uygun güzergahı kolayca seçebilecek ve interaktif şematik harita yardımıyla hatlara dair detaylara kolayca hakim olacaklar.

En uygun güzergahı seçmenizi sağlıyor 

iOS ve Android tabanlı cihazlar için yayınlanan Metro, raylı sistem kapsamında olan noktalar arasında seyahatiniz için rota çiziyor ve ortalama yolculuk süresini görerek size en uygun güzergahı seçmenizi sağlıyor. Metro, internet veya şebeke olmadığında da yani offline olarak kullanılabilen bir uygulama ve bu sayede hatlar arasında geçişlerde de kullanılıyor.

Yandex.Metro, kullanıcıların gidecekleri lokasyona en yakın çıkışta inmeleri için hangi vagona binmeleri gerektiğini de kolayca anlaşılır grafik çizimlerle gösterebiliyor. Bu sayede kullanıcılar, ulaşmak istedikleri noktaya varırken en ufak bir zaman kaybına bile uğramıyor. Uygulama, internet bağlantısına ihtiyaç duymadığı için; bağlantınızın olmadığı ya da hattınızın çekmediği durumlarda bile Yandex.Metro'nun tüm özelliklerinden yararlanabilirsiniz.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yandex Metro, İstanbul'da kullanıma açıldı
  • 23.07.2015 11:26

Yandex Metro, İstanbul'da kullanıma açıldı

Metrobüs, metro, füniküler ve tramvay hatlarını kapsayan Yandex Metro uygulaması ...