maritbet girişmaritbet
Yalova'da yeni OSB ve lojistik üssü kuruluyor!

Yalova'da yeni OSB ve lojistik üssü kuruluyor!

Son dönemde yabancı gayrimenkul yatırımcısının büyük ilgi gösterdiği Yalova'da yeni bir yatırım başlıyor.

Marmara Bölgesi'nin adını sık sık duymaya başladığımız, ili ve gayrimenkul sektörünün hızlı değer kazanan bölgesi Yalova'da devasa sanayi atılımı gerçekleşiyor. Kurulacak olan bu alan, Marmara Bölgesi'nin organize sanayi ve lojistik üssü olmaya aday gösteriliyor. Merkezi Yalova'da kurulması planlanan bu projede yer almak isteyen, Türkiye'nin önde gelen sanayici ve yatırımcıları ile beraber Orta Doğu ve Avrupa'nın önde gelen yabancı yatırımcılarının da bu projede yer alacağı belirtiliyor. Ayrıca projenin çevresinde arsa fiyatlarının artacağı da ön görülüyor.

Dünya üzerinde yer alan, birçok sanayi projesini inceleyerek projelendirilmiş bu sanayi bölgesi; şehir yoğunluğu ve engellerinden uzakta, büyük bir arazi üzerine inşa edilecek. Tüm alt yapı sistemleri oluşturulmuş ve hiçbir ruhsat veya imar sorunu olmadan teslim edilecek olan bu projede, tüm plan ve güvenlik prosedürleri de onaylı olması, yatırımcıların ilgisini çeken projelerden biri olarak gösteriliyor. Uluslararası ulaşım alanları ve projeleri devam eden, şehirlerarası yolların merkezinde inşa edilecek olan bu proje de, ulaşım açısından da yatırımcıları fazlasıyla tatmin edeceği düşünülüyor. Sermayeyi ve istihdamı kendi üzerine çekecek bir bölgeye konumlandırılması açısından ve bulunduğu bölge ile birlikte çevre bölgelerde, m2 birim fiyatlarında sağlayacağı artışlardan dolayı önemli bir gayrimenkul yatırımı olarak da görülüyor.
Proje, yakın çevresinde devam eden otoban projeleri, yapılması planlanan konut projeleri, alış veriş merkezleri, hastaneler, oteller ve liman projeleri ile bölgenin değer kazanması ve istihdamın artması ile yatırımcılarına yüksek kazançlar elde ettirmeye hazırlanıyor.

Marmara Bölgesi'nin en önemli sanayi projelerinden biri olacak bu alan; işi, işvereni ve çalışanı aynı bölgede buluşturarak zaman kaybını ortadan kaldırırken, sanayicilere; üretim, finans ve nakliye için fiziki kolaylıklar sağlayacak.

Proje; Yalova  için tarihi bir proje olan Körfez Geçiş Köprüsü'ne, İzmir Otobanı'na, kullanım alanı 3 katına çıkarılarak ticari uçuşlara da açılması planlanan Sabiha Gökçen Havaalanı'na ve yine yapımı devam eden Yalova Tersanelerine de oldukça yakın bir konumda yer alıyor.Yalova ya komşu olan diğer illerin, Yerleşim ve Sanayi bölgesinin yoğun olması sebebi ile birçok önemli noktaya da ulaşım konusunda kolaylık sağlıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yalova'da yeni OSB ve lojistik üssü kuruluyor!
  • 08.09.2015 12:51

Yalova'da yeni OSB ve lojistik üssü kuruluyor!

Son dönemde yabancı gayrimenkul yatırımcısının büyük ilgi gösterdiği Yalova'da y ...

Yalova'ya 4 OSB ve 2 büyük liman geliyor!
  • 17.06.2013 08:17

Yalova'ya 4 OSB ve 2 büyük liman geliyor!

Sanayi kenti mi, turizm kenti mi olması gerektiği yönündeki tartışmalara son nok ...

Yalova’da kurulacak 4 OSB bölgedeki 8 bin işsize umut oldu!
  • 02.08.2012 10:38

Yalova’da kurulacak 4 OSB bölgedeki 8 bin işsize umut oldu!

Yalova'ya kurulması planlanan Taşıt Yan Sanayi, Çiçekçilik Tarıma Dayalı İhtisa, ...