maritbet girişmaritbet
“Yalı Yeşilköy”ün ankastresinde  Alman Miele imzası…

“Yalı Yeşilköy”ün ankastresinde Alman Miele imzası…

“Yalı Yeşilköy” projesi, beyaz eşya seçiminde de kaliteden ödün verilmedi

115 yıllık tecrübesi ile 5 kıtada faaliyet göstererek dünyanın en iyi beyaz eşya markaları arasında yer alan Alman firması Miele'nin ankastre ürünleri Yalı Yeşilköy'ün dairelerini süsledi.

25.11.2014- Başta Yeşilköy olmak üzere İstanbul'un birçok farklı semtinde ayrıcalıklı konutlara imza atan Depar Teknik Yapı, Yalı Yeşilköy'de lüks konut sahibi olmak isteyenler için kalite ve şıklığı buluşturuyor. Denize sıfır konumuyla 6 daireden oluşan yapının iç tasarımında da kaliteden taviz verilmeyerek, ankastre ürünlerinde dünya markası Miele'nin ürünleri kullanıldı. 

Beyaz eşya firması Miele; 5 kıtada 115 yıllık birikimiyle satış ve pazarlama sektöründe hizmet veriyor. Depar Teknik Yapı Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Fırat, “Yalı Yeşilköy” ile çok seçkin bir müşteri kitlesine hitap ettiklerini belirterek, “Yalının dış tasarımının yanı sıra iç tasarımında da kaliteyi ve şıklığı ön planda tuttuk. İç tasarımda teknolojinin son ürünlerini kullanan uluslararası düzeyde kendini ispatlamış, dünyaca ünlü markalarla çalıştık. Teknolojik gelişmeleri takip edip çağın daha da ilerisinde ürünler ortaya koymak için sürekli çalışmalar yürüten Alman ürünlerini kendi projemizle buluşturduk” dedi. İstanbul'un en modern yalısına imza attıklarını da belirten Ahmet Fırat, Miele'yi; kullanım rahatlığı ve tasarımındaki incelik için tercih ettiklerini kaydetti. 

Bezmen ailesinin yalısıydı

Türkiye'nin en seçkin deniz kıyılarından biri olan Yeşilköy sahilinin en güzel lokasyonunda inşa edilen yekpare bina bir dönem Bezmen ailesinin kullanımında bulunuyordu. Yeni tasarımı ile butik bir yaklaşımla hayat bulan Yalı Yeşilköy, 2 bahçe dubleks, 2 çatı dubleks ve ara kat iki daire olmak üzere toplam sadece 6 daireden oluşuyor. Binada dubleks şeklindeki 4+2 daireler 255 m2, 3+1 daireler ise 155 m2 olarak tasarlandı. 

Binada yaşayanlar, muhteşem bir bahçe içine yerleştirilen ve neredeyse deniz ile iç içe konumlanan özel yüzme havuzuyla doğayla bütün bir hayat sürüyor.

Tüm oda zeminlerinde Macar döşeme masif ve lamine parke, ıslak zemin/koridor ve tüm ortak alanlarda mermer malzeme, binanın tüm iç duvarlarında ise duvar kağıdı kullanıldı.  Güneşe ve deniz manzarasına hâkim olunması amacı ile boy doğramaları kullanıldı. Dairelerde, panjur kapalı iken bile deniz manzarasından mahrum kalınmaması amacı ile dış cephe jaluzisi tercih edildi.

Depar Teknik Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Fırat, uzun zamandır yer aldıkları inşaat sektöründe “Yalı Yeşilköy” ile çok seçkin bir müşteri kitlesine hitap ettiklerini belirterek “Gerek lokasyonu gerek kalitesi ile bize göre konutun ‘elmas'ını ürettik. Eşsiz bir lokasyon ve deniz manzarası ile dairenin her ayrıntısında lüks ve konfora yer verdik. İç tasarımından bahçe peyzajına kadar alanının liderleri ile çalıştık” dedi. Binanın eskiden Bezmen ailesinin bir yalısı olduğunu da hatırlatan Fırat, “Önde gelen mimarlık şirketleriyle özel bir tasarım hazırladık. Tek istediğimiz lüks, kalite ile mahalle sıcaklığını bir arada yaşamak isteyenlerle buluşmak” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Samsung’dan ankastre setlerde yüzde 20’ye varan indirim!
  • 01.10.2020 10:59

Samsung’dan ankastre setlerde yüzde 20’ye varan indirim!

Ekim ayı boyunca Samsung marka ankastre fırın, ocak ve davlumbaz alacaklar KDV d ...

Profilo ankastre ürünlerine yenilerini ekliyor
  • 14.07.2017 15:46

Profilo ankastre ürünlerine yenilerini ekliyor

Profilo ankastre ürünlerinin yeni üyesi cam seramik ocak, çerçevesiz tasarımıyla ...

“Yalı Yeşilköy”ün ankastresinde  Alman Miele imzası…
  • 25.11.2014 13:16

“Yalı Yeşilköy”ün ankastresinde Alman Miele imzası…

“Yalı Yeşilköy” projesi, beyaz eşya seçiminde de kaliteden ödün verilmedi ...

Miele yeni ocak ve fırınları ile göz dolduruyor
  • 08.09.2014 11:49

Miele yeni ocak ve fırınları ile göz dolduruyor

Miele’nin yeni ocak ve fırın serisi “CulinArt” tasarım ve çekici donanım paketle ...

Artık yalı denince aklınıza Boğaz gelmeyecek!
  • 18.08.2014 12:04

Artık yalı denince aklınıza Boğaz gelmeyecek!

İstanbul’un en köklü ve çok kültürlü semtlerinden olan Yeşilköy, en yeni ve en l ...

Shannon Bennett İstanbul’da dünyaca ünlü şefliği konuşturacak!
  • 09.09.2013 11:52

Shannon Bennett İstanbul’da dünyaca ünlü şefliği konuşturacak!

“Cooking Around The World with Miele” etkinliği ile Miele’nin davetlisi olarak İ ...