maritbet girişmaritbet
Yalçın Karadeniz Vodafone Arena inşaatı ile ilgili açıklamada bulundu

Yalçın Karadeniz Vodafone Arena inşaatı ile ilgili açıklamada bulundu

Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Toplantısı’nda Vodafone Arena’yı bitirmek için yoğun olarak çalıştıklarını belirtti

Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, son 5-6 aydır, inşaası süren yeni statları Vodafone Arena ile ilgili bir dedikodu kampanyası başlatıldığını savunarak, siyah-beyazlı camiayı birlik ve beraberliğe davet etti. Ceylan InterContinental Otel'de gerçekleştirilen Beşiktaş Kulübü'nün olağan Divan Kurulu Toplantısı'nın açılışında konuşan Karadeniz, kulüp yönetiminin Vodafone Arena'yı bitirmek için yoğun çaba harcadığını kaydetti. Yalçın Karadeniz, "Çalışan insan hata yapar. Kimseyi müdafaa etmek için konuşmuyorum. Yönetim kurulundan birilerini sevmek ile Beşiktaş'ı sevmeyi ayırt etmek lazım. Kimseyi sevmek zorunda değiliz ama Beşiktaş'ı sevmek zorundayız." dedi. Rakiplerinin birlik ve beraberlik içinde camialarını ayakta tutmaya gayret ettiklerini belirten Karadeniz, sözlerine şöyle devam etti: "Yalnızca birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Tenkit edilen her şeyi ortaya koymalıyız. Yanlışların takibi hepimiz görevi. Geçenlerde, stadı zabıtaların bastığı ile ilgili bir telefon aldım. Hukuk devletinde müesseseler denetleme yapar, yanlış varsa denetler dedim, 'Sen de onlardansın' diye bir cevap aldım. 'Stadı mühürlüyorlar' diye sevinç içinde telefon açmak da nesi? Birilerini sevmek zorunda değiliz ama karalamak olmaz."

Stat konusu
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın, yeni stadın bitiş tarih ile ilgili açıklaması için de Karadeniz şu ifadeleri kullandı: "İcranın başı yönetimdir. Tüm eksikleri yönetim giderir. Stadın bitiş tarihini açıkladılar. Onlara 1-2 aylık marj tanımalıyız. Yine de bitmezse, o zaman defterlerini düreriz. Stat yapılıyor, ben çok gururlanıyorum. Bazen trafiği tıkayıp inşaatı seyrediyorum. Sadece kızmak ve dedikodu ile bu işler olmaz." 
Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba'yı, Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde  (GATA) tedavi görürken ziyaret ettiğini de belirten Yalçın Karadeniz , "Yüce Allah'tan onu camiamıza bağışlaması için duacıyım" diyerek, Seba'nın elini tuttuğunu ve efsane başkanın Divan Kurulu ve camiaya hasta yatağından selam gönderdiğini kaydetti.

Bayan voleybol ve hentbol takımına övgü
Balkan Kupası'nı kazanan ve Challenge Kupası'nda son 8 takım arasına kalan bayan voleybol takımını da tebrik eden Karadeniz, "Bayan voleybolcularımız göğsümüzü kabarttı. Hentbol takımımız da senelerdir Türkiye şampiyonu oluyor ve bizi Avrupa'da en iyi şekilde temsil ediyor. Marifet iltifata tabidir. Onları alkışlayıp bağrımıza basalım. Hentbol Federasyonu Başkanı Sayın Bilal Eyüboğlu'na kulübümüz ve ülke hentboluna verdiği destekten dolayı çok teşekkür ederiz" diye konuştu. 

Öte yandan, Beşiktaş'ta sezon içerisinde uluslararası organizasyonlarda başarı sağlayan bayan voleybol, erkek hentbol takımı antrenörlerine ve Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüboğlu'na, kulüp başkanı Fikret Orman ve divan kurulu başkanı Yalçın Karadeniz tarafından plaket verildi.

AA

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Vodafone Arena'nın açılış tarihi haftaya belli olacak
  • 28.02.2016 10:12

Vodafone Arena'nın açılış tarihi haftaya belli olacak

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Vodafone Arena'nın ne zaman açılacağını ö ...

Vodafone Arena çalışmalarında sona doğru
  • 27.02.2016 17:04

Vodafone Arena çalışmalarında sona doğru

Yapımı devam eden Vodafone Arena’da sona doğru gelindi. Şu anda stadın hem koltu ...

Mario Gomez'den Vodafone Arena ziyareti!
  • 19.02.2016 13:41

Mario Gomez'den Vodafone Arena ziyareti!

Beşiktaş'ın Alman golcüsü Mario Gomez, inşaatı devam eden Vodafone Arena'yı ziya ...

Vodafone Arena’nın kaba inşaatı ne zaman bitecek?
  • 17.11.2014 16:14

Vodafone Arena’nın kaba inşaatı ne zaman bitecek?

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'nın inşaatı hakkında BJKTV’ ...

Vodafone Arena’nın inşaatında 30 bin ton demir kullanılacak
  • 29.10.2014 11:14

Vodafone Arena’nın inşaatında 30 bin ton demir kullanılacak

Yapımı Süren Vodafone Arena’nın 18 bin ton demir kullanarak tamamlanacağını düşü ...

Vittorio Colao, inşaatı devam eden Vodafone Arena’yı ziyaret etti
  • 06.09.2014 09:31

Vittorio Colao, inşaatı devam eden Vodafone Arena’yı ziyaret etti

Vittorio Colao, Vodafone Arena’nın akıllı stadyum özellikleriyle bir çekim merke ...