maritbet girişmaritbet
Vodafone Arena'da çalışmalar ne durumda?

Vodafone Arena'da çalışmalar ne durumda?

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, çalışmaları devam eden Vodafone Arena ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kulüp televizyonuna önemli açıklamalarda bulundu. Sunucunun, "Beşiktaş, bu sezonun bir bölümünü Vodafone Arena'da oynayacak mı" sorusu üzerine Fikret Orman, şu bilgileri verdi:

“Oynayacak, niyetimiz o. 2-3 tane önemi var. Camianın bütünleşmesi ve bir futbol takımının arkasında oluşan sinerjiyi eviniz olmadan sağlaması çok zor. Geçen sene ve ondan önceki sene onu hissettik. Samet hocayla oynadığımız o seneyi stadımızda oynamakla bence çok doğru bir strateji yaptık. Dar kadromuzla da önemli bir başarı elde ettik. Çok zor bir seneydi çünkü o. Sonra Slaven hocayla birlikte, şu anda Şenol Güneş hocayla bu süreçte evsiz mücadele vermek çok zor. Bizim bütün gelirlerimiz stadyum başladıktan sonra başlıyor. Şu anda yaptığımız bütün masraflar borç hanemize yazılıyor. Bir futbol takımı var ve bunların giderleri var. Transfer beklentileri var. Nereden geliyor bu kaynaklar? Zaten yayın gelirlerimiz temlik altında, kira gelirimiz temlik edilmişti. Stadyum geliri “yıkdık” yok. Ortada stadyum geliri yok. Satmış olduğumuz locaların ve VIP koltukların bedellerini stadyuma harcadık. O zaten borç hanesinde yazıyordu. Bir tek elde edebildiğimiz gelir sponsorluk gelirleri. Orada da elde ettiğimiz başarılar ortada zaten. Bunları aşıp normal bir seviye çıkabilmemiz için stadyumun bitmesi gerekiyor.”

VODAFONE ARENA'DA NELER OLACAK?

Beşiktaş Başkanı Orman, “Artık zemin çalışmalarına başladık. Orada 3 tane vinç var. 2 tanesinin sökülmesi 1 hafta gibi bir süre alacak. O vinçlerin sökümüne başlandı. Artık zemine başladık. Koltuk montajına üst tribünlerden başladık. İnce işler devam ediyor. Elektro manyetik olarak epey yol katettik. Artık finale gelmeye başlıyoruz. Dünya sıralamasında da inanılmaz derecede lüks bir stad. Biz burayı mesela Granit Mermer falan da yapabilirdik yerleri, seramikten 6-8-10 euro metre kare fiyatı yapabilirdik, biz terazo yaptık. AVM'lerde kullanılan ve metre karesi 65 euro olan. Her şeyi çok özenle yaptık. Burası bir stad gibi değil saray gibi olacak. Bunun yaşayan bir stad olması önemli olan. Burada düğünler olacak. Beşiktaşlılar burada evlenecek. Kulübümüz buraya geliyor. Kulüp başkanı, BJK TV, BJK divanı ve kurulları. Müze de buraya gelecek. İnanılmaz bir müze yapıyoruz. 7 /24 çalışacak restaurantlar buraya gelecek. Arkamızda Beşiktaşlıların övüneceği bir eser bırakmaya çalışıyoruz. Tahmin ediyorum sonlarına geldik. Bundan sonrası branda ile çatıyı kapatmak. Bir hafta 10 güne çatıya elektrik lambalarını takmayı hedefliyoruz. Akıllı bir stad olacak, 43.000 kişi aynı anda WI-FI (4,5G)'ye bağlanabilecek” dedi.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone'da inşaat sürüyor!
  • 15.04.2015 10:40

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone'da inşaat sürüyor!

Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün inşaatı süren Vodafone Arena Stadı'nda inşaat çalı ...

Beşiktaş Vodafone Arena'ya gökyüzünden bakın!
  • 07.04.2015 12:02

Beşiktaş Vodafone Arena'ya gökyüzünden bakın!

Tamamlandığında 41 bin 903 kişi kapasiteli dev bir stat olacak Vodafone Arena'nı ...

Vodafone Arena'dan 'Sabret' mesajı verildi!
  • 27.01.2015 11:31

Vodafone Arena'dan 'Sabret' mesajı verildi!

Vodafone Türkiye tarafından hayata geçirilen Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Are ...

Fikret Orman, İstanbloom projesini anlattı!
  • 19.01.2015 16:46

Fikret Orman, İstanbloom projesini anlattı!

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı ve Esin Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Fikret Orman ...

Fikret Orman, emlaktasondakika'ya konuştu!
  • 19.01.2015 11:13

Fikret Orman, emlaktasondakika'ya konuştu!

Esin Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Fikret Orman, İstanbloom projesiyle birlikte Voda ...