maritbet girişmaritbet
Vialand Tema Park’ta 5000 öğrenci İstanbul’u yeniden fethetti

Vialand Tema Park’ta 5000 öğrenci İstanbul’u yeniden fethetti

VIALAND Tema Park, İstanbul’un Fatih Sultan Mehmet tarafından fethedilişinin 561.yıl dönümünü coşkuyla kutladı

2014 sezonuna sadece Türkiye'de değil tüm dünyada ses getirecek yepyeni üniteleriyle merhaba diyen VIALAND Tema Park, İstanbul'un Fatih Sultan Mehmet tarafından fethedilişinin 561.yıl dönümünü coşkuyla kutladı. 29 Mayıs günü VIALAND Tema Park'a gelen ve sayıları 5000'in üzerinde olan öğrenciler, İstanbul'u yeniden fethetti. Kutlamalar için VIALAND Tema Park'a gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da VIALAND Genel Müdürü Tolga Alişoğlu ile birlikte Tema Parkı gezdikten sonra, çocuklarla birlikte “Fatih'in Rüyası” ünitesine bindi. Fatih'in Rüyası'ndan çok etkilendiğini aktaran Usta daha sonra, Fehmi Demirbağ'ın yazdığı “Kahramanlar İstanbul'un Fethinde” isimli kitabın imza törenine katıldı. 

Sosyal sorumluluk bilinciyle hareket eden VIALAND'ın, eğlenirken öğrenme imkanı sunduğu öğrenciler “Fatih'in Rüyası” ünitesinde, İstanbul'un fethine 561 yıl sonra canlı canlı tanık oldu.  Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u fethini insansı robotlarla anlatan 'Fatih'in Rüyası' ünitesinde öğrenciler, İstanbul'u yeniden fethetmenin heyecanıyla unutamayacakları bir deneyim yaşadılar. Çocuklar ayrıca, VIALAND tarafından kendilerine hediye edilen Fatih Sultan Mehmet şapkalarıyla da tema park alanında birer fatih gibi dolaştılar.

Saatte 1000 kişi kapasiteli ve 4 bin metrekarelik alan üzerine kurulu olan 'Fatih'in Rüyası'nda 1000 metreküp su ve gerçek boyutta 146 adet insanımsı robot kullanılıyor. Ünite içinde ayrıca 8 adet hareketli dekor, 14 metre uzunlukta ve 9 metre yükseklikte 2 adet gemi, 12 metre uzunlukta suya inen gemi dekoru da mevcut. Müzikleri Can Atilla tarafından bestelenen ünitede Fatih'in konuşmalarını ise Burak Sergen seslendiriyor.

Tek biletle sınırsız eğlence

120 bin metrekarelik alanda kurulu olan VIALAND Tema Park'ta 30 eğlence ünitesi bulunuyor. Aynı anda 15 bin kişilik kapasiteye sahip Tema Park, 7'den 77'ye her yaşa sınırsız eğlence sunuyor. VIALAND Tema Park ziyaretçilerine farklı seçeneklerde eğlence imkanı tanırken, isteyen herkes tek biletle tüm ünitelerden sınırsız faydalanabiliyor. Grup, çocuk ve bireysel kart seçenekleri olan VIALAND Kart ile de sezon boyu sınırsız giriş, sınırsız eğlence hizmeti veriliyor.

Yorum Yaz