maritbet girişmaritbet
Vialand sezona merhaba diyor!

Vialand sezona merhaba diyor!

2014 yılında 1 milyon ziyaretçi ağırlayan, Türkiye’nin ve dünyanın gözde eğlence merkezi VIALAND TEMA PARK , Mart ayı itibari ile baharı karşılıyor.

120.000 metrekarelik alanda konumlandırılan Türkiye'nin gözde eğlence merkezi VIALAND TEMA PARK, yeni sezonunu yenilenmiş üniteleri ile karşılıyor. Yetişkinlerin ve çocukların, doyasıya eğlendiği VIALAND Tema Park, bu sezonda üniteleri, maskotları, etkinlikleri, rengârenk yüzü ve sınırsız eğlencesiyle, eğlence sevenleri bekliyor.

Tema Park, geçtiğimiz sezon 17 milyon dolarlık, 3 saniyede tam 110 kilometre hıza çıkan, dünyanın en iyi 4. Roller Coaster'ı “Nefes kesen” ve 20 milyon dolarlık yatırımla, özel olarak 4.000 metrekarelik bir alana kurulan, “Fatih'in Rüyası”  gibi 30'u aşkın ünitesi ile misafirlerin ilgi odağı olmaya devam ediyor. Ayrıca VIALAND 'in kendi oluşturduğu Kaptan Gaga, Vega, Apostrof gibi karakterleri masal kitaplarına, hediyelik eşyalara konu olmaya devam edecek.

Bünyesinde bulundurduğu Alışveriş Caddeleri, Tema Park, VIALAND Palace Hotel ve Gösteri Merkezi ile, kendi alanında bütünleşik ve birebir eşi olmayan bir konsepte imza atarak dünyada bir ilki gerçekleştiren, Türkiye'nin entegre perakende dünyası VIALAND, Türkiye'ye gelen turist sayısını da %15 oranında arttırarak, 2015 yılında bu sayıyı 30 milyon kişiye çıkarmayı hedefliyor. Türkiye merkez alındığında 2- 2,5 saatlik uçuş mesafesinde, yaklaşık 2 milyar kişiye hitap eden VIALAND, en gelişmiş standartlardaki eğlence ünitelerini ve yepyeni markaları bünyesine katarak hızla büyümeye devam ediyor.

BİRBİRİNDEN EĞLENCELİ ÜNİTELER SİZİ BEKLİYOR!

Fatih'in Rüyası'nda eğlenirken öğreniyorlar

VIALAND Tema Park'ta en çok ilgi gören ünitelerden biri olan Fatih'in Rüyası, Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u fethini insansı robotlarla anlatıyor. Fatih'in Rüyası'nda İstanbul'u yeniden fethetmenin heyecanını yaşayan çocuklar, tarihimizi de yaşayarak öğrenme imkanı buluyorlar. 

400.000 yıl önce yarım burgaz mağarasında yerleşim izlerine rastlanan ilk İstanbullu'lardan, Fetih Günü'ne kadar var olan bütün sırlar etkileyici anlatımıyla 4 dakikalık video mappinglerle ziyaretçiler ile buluşuyor. 
Saatte 1000 kişi kapasiteli ve 4 bin metrekarelik alan üzerine kurulu olan Fatih'in Rüyası'nda 1000 metreküp su ve gerçek boyutta 146 adet insanımsı robot kullanılıyor. Ünite içinde ayrıca 8 adet hareketli dekor, 14 metre uzunlukta ve 9 metre yükseklikte 2 adet gemi, 12 metre uzunlukta suya inen gemi dekoru da mevcut. Müzikleri Can Atilla tarafından bestelenen ünitede Fatih'in konuşmalarını ise Burak Sergen seslendiriyor. 

Sihirli Oda'da olduğunuzdan büyük gözükebilirsiniz

2015 yılı içerisinde yeni bir üniteyi ziyaretçilerine sunan VIALAND Tema Park'ta, Sihirli Oda'da yer alan aynalarla beynimizin bize oynadığı oyunların en ilginçlerinden birine tanık oluyorsunuz.
Optik illüzyon sonucu aynaların bir köşesinde durduğunuzda, diğer köşeden 2 veya 3 kat daha büyük görünebiliyorsunuz. Yüzüklerin Efendisi üçlemesinde Gandalf ve Hobbitlerin sahne çekimlerinde de kullanılan bu teknik, bir çok sinema filminde kullanılmaya devam ediyor.
Minik Kaşifler, dünyayı tanıtıyor

VIALAND Tema Park, üniteleriyle çocukların yeni kültürleri öğrenmeleri için renkli bir dünya oluşturuyor. VIALAND'de çocuklar tarafından en çok tercih edilen ünitelerden biri olan Minik Kaşifler'de çocuklar, 160 metre uzunluğundaki kanaldan geçerek, dünya üzerindeki farklı kültürleri keyif alarak yakından tanıma şansı yakalıyor.

Hayal dünyasında keyifli bir yolculuk

Tema Park'ın çocuklar tarafından çok sevilen bir diğer ünitesi ise Masal Ağacı. Masal Ağacı'nın anlattığı birbirinden güzel hikayelerle çocuklar, hayal dünyasında büyülü bir keşfe de çıkıyor. Üstelik minikler, Masal Ağacı'nın anlattığı heyecan dolu 3 farklı masalı dinlerken onlara, Baykuş, Ayıcık, Tırtıl ve Arı gibi sevimli dostlar da eşlik ediyor. Çocuklar, Masal Ağacı'nın etrafındaki puflara oturarak masallar diyarına yaptıkları seyahatte, bu sevimli hayvancıkların da konuşarak kendilerine eşlik ettiklerine tanık oluyorlar.

Çocuklar ve büyükler Viking adrenalini çok seviyor

Dünyanın en popüler 4. eğlence treni Viking, hiç beklenmedik bir anda 15 metre yüksekten serin sulara düşerken, adrenalini de yükseltiyor. Çocuklar kadar yetişkinlerin de sevdiği Viking, tema park ziyaretçilerinin vazgeçemediği üniteler arasında yer alıyor. 

SüngerBob ve Kaşif Dora da VIALAND'de 

Çocukların en sevdiği çizgi karakterler SüngerBob ve Kaşif Dora da VIALAND'de eğlence ve coşkuya renk katıyor. Tema Park içerisinde ziyaretçileri karşılayan, onlarla fotoğraf çektiren ve Şato'da düzenlenen gösterilerde herkesin ilgi odağı olan SüngerBob ve Kaşif Dora, 4D sinema ve simülasyon üniteleri ile de eğlence severleri kendi dünyalarına konuk ediyorlar. Sevimli minikler kadar yetişkinler tarafından da sevilen SüngerBob'un VIALAND Tema Park'taki büyüleyici denizaltı macerası, sadece çocuklar için değil, eğlenceli ve kahkaha dolu zaman geçirmek isteyen herkesin vazgeçilmezi oluyor. Diğer taraftan, başta anaokulu çağındaki kız çocukları olmak üzere, keşfetmeyi seven tüm miniklerin çok yakından tanıdığı Kaşif Dora da, VIALAND Tema Park'ın sevimli ziyaretçilerinin en çok ilgi gösterdiği karakterler arasında yer alıyor. 4 boyutlu sinema keyfi ile çocukları hem eğlendiren hem de eğiten harika bir maceraya çıkaran Kaşif Dora onlara, unutamayacakları bir gün geçirmeleri için de fırsat sunuyor.

Tek biletle sınırsız eğlence

120 bin metrekarelik alanda kurulu olan VIALAND Tema Park'ta 30 eğlence ünitesi bulunuyor. Aynı anda 15 bin kişilik kapasiteye sahip Tema Park, 7'den 77'ye her yaşa sınırsız eğlence sunuyor. VIALAND Tema Park ziyaretçilerine farklı seçeneklerde eğlence imkanı tanırken, isteyen herkes tek biletle tüm ünitelerden sınırsız faydalanabiliyor. Grup, çocuk ve bireysel kart seçenekleri olan VIALAND Kart ile de sezon boyu sınırsız giriş, sınırsız eğlence hizmeti veriliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Vialand'da büyük sürpriz! Yeni oyuncaklar...
  • 21.08.2014 14:08

Vialand'da büyük sürpriz! Yeni oyuncaklar...

İstanbul'un en önemli oyun merkezi olan Vialand'in Genel Müdürü Tolga Alişoğlu, ...

"Yılda 30 milyon ziyaretçiye ulaşıyoruz"
  • 20.08.2014 15:53

"Yılda 30 milyon ziyaretçiye ulaşıyoruz"

Eyüp'te yer alan eğlence merkezi Vialand Genel Müdürü Tolga Alişoğlu, emlaktason ...

Vialand Fetih Gösterisi yayında
  • 01.04.2014 16:05

Vialand Fetih Gösterisi yayında

Vialand Tema Park içerisinde yayınlanan Fetih Gösterisi emlaktasondakika.com'da ...

Vialand 2014 yeni sezon açılış toplantısı yayında
  • 01.04.2014 14:59

Vialand 2014 yeni sezon açılış toplantısı yayında

Eyüp Alibeyköy aksında yer almakta olan Vialand, 2014 sezonunu açtı ...

Vialand'da 2014 sezonu açıldı, tanıtım filmi yayında
  • 01.04.2014 13:55

Vialand'da 2014 sezonu açıldı, tanıtım filmi yayında

İstanbul'un en büyük tema parkı Vialand yeni sezonun kapılarını açtı. Tanıtım fi ...

Ortadoğu'nun en büyük turizm fuarında VIALAND'a büyük ilgi
  • 26.04.2016 11:31

Ortadoğu'nun en büyük turizm fuarında VIALAND'a büyük ilgi

İTO, Ortadoğu’nun en büyük turizm fuarı Arabian Travel Market’te (ATM), “There i ...