maritbet girişmaritbet
Vefa Group, Ekobord markasıyla geliştirdiği ürünlerini tanıtacak

Vefa Group, Ekobord markasıyla geliştirdiği ürünlerini tanıtacak

Vefa Group, Yapı Fuar’ında, Ekobord markasıyla en yeni teknolojileri kullanarak geliştirdiği ürünlerini sergileyecek.

Ön üretimli yapı ve yapı malzemeleri sektöründe, yüzde yüz yerli sermayeyle Türkiye'yi dünyada temsil eden bir noktaya gelen Vefa Group, yapı sektörünün en büyük buluşma platformu olan Yapı Fuar'ında, Ekobord markasıyla en yeni teknolojileri kullanarak geliştirdiği ürünlerini sergileyecek. A1 sınıfı yanmaz özelliğiyle yüksek mukavemet ve su iticiliğe sahip ve çevreyle dost fibercement cephe sistemleri markası Ekobord ile fuarın gözdesi olmaya hazırlanan Vefa Group,  teknolojideki sınır tanımazlığını gözler önüne serecek.

Ar- Ge ve inovasyon çalışmalarıyla‘Değer üretim merkezi' olarak en yeni teknolojilerle geliştirdiği ürünleri sektöre kazandıran Vefa Group, fibercement dış cephe kaplaması ürünlerinden oluşan Ekobord markasıyla geliştirdiği en yeni ürünleri Yapı Fuarı'nda tanıtacak. Grubun Ekobord markasıyla Bilecik'teki fabrikasında ürettiği insan ve doğayla tamamıyla dost, A1 sınıfı yanmazlık özelliğine sahip, yüksek mukavemete sahip ve estetik fibercement levhaları, ziyaretçiler ile buluşturulacak. Ekobord'un; düz, ahşap, taş, çizgi ve sıva dokulu ürünlerinin yanı sıra son geliştirdiği ürünü olan Ekobord Colorex kendinden renkli fibercement levhalar, Vefa Group'un salon:3 B270 numaralı standında sergilenecek.

“Ekobord30 yıllık tecrübenin bir eseridir”

Vefa Group olarak ön üretimli yapı sektörüne kazandırdıkları Ekobord markasının, sektördeki 30 yıllık köklü tecrübenin eseri olduğunu vurgulayan Vefa Group Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner,“Bugün sektörün en büyük buluşması olan Yapı Fuarı'nda Ekobord markamız, tek başına grubumuzu temsil ediyor. Bugüne kadar sürdürdüğümüz Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarının ürünü olan Ekobord markamız aracılığıyla, en yeni teknolojileri kullanarak ürettiğimiz ürünlerimizi, fuar aracılığıyla sektör profesyonelleriyle buluşturacağız” dedi.

“Ekobord Colorex kendinden renkli ürünümüzü sektörle buluşturacağız”

Güner, Ekobord markasıyla fuarda sergileyecekleri ürünler hakkında şu bilgileri verdi:

“İmzamızı taşıyan projelerimizde kullandığımız temel malzemelerden biri olan fibercementi, Ekobord markasıyla kendi tesislerimizde üretmeye başladığımız günden itibaren Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarımıza da hız kazandırdık.Bu sayede markamızın sunduğu ürün çeşitliliğini de hızla geliştirmeyi başardık. Bu sene geliştirdiğimiz Colorex kendinden renkli fibercement levhalar, A1 sınıfı yanmaz özellikte olması, yıllar içerisinde tekrar boya gerektirmemesi, yüksek mukavemete ve montaj kolaylığına sahip olması nedeniyle pek çok alanda tercih edilecek. Sektöre zaman ve maliyet avantajı kazandırdığımız, ekonomik ve sorunsuz çözümler sunan ürünlerimizle, fuara damga vuracağımıza inanıyoruz”

  • Etiketler:

Yorum Yaz