maritbet girişmaritbet
Varyap Meridian’ın Dubai Cityscape 2012’deki standına Fransız, Alman ve Hollandalılar akın etti!

Varyap Meridian’ın Dubai Cityscape 2012’deki standına Fransız, Alman ve Hollandalılar akın etti!

Dünyanın En İyi Mimari Projesi Ödülü’nün sahibi Varyap Meridian, uluslararası konuklarını ağırlamaya devam ediyor

 

Dünyanın En İyi Mimari Projesi Ödülü'nün sahibi Varyap Meridian, uluslararası konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ard arda Varyap Meridian'ı ziyaret eden 15 kişilik Fransız heyet ile 25 kişilik Alman heyet, projenin başarı öyküsünü dinlediler, inşaat sektörünün geleceğini temsil eden akıllı bina ve yeşil binaların Türkiye'deki en iyi örneklerinden Varyap Meridian hakkında detaylı bilgi aldılar.

Türk gayrimenkul sektörünün fark yaratan markası Varyap, başarı öyküsünü uluslararası sektör profesyonelleri ile paylaşmayı sürdürüyor. İki gün üst üste Batı Ataşehir'deki ofisinde Fransa ve Almanya'nın önde gelen firmalarını ağırlayan Varyap, Avrupalı sektör profesyonellerinden tam not aldı.

Türk inşaat sektörünü global platformlarda temsil etmekten ve uluslararası meslektaşlarıyla başarı öykülerini paylaşmaktan büyük gurur duyduklarını aktaran Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş, “Geçtiğimiz aylarda Hollandalı ünlü mimarlık ofislerini ağırlamıştık. Şimdi de iki gün üst üste Fransız ve Alman heyetlerini ağırladık. Konuklarımıza Türk inşaat sektörünün değişen çehresini, verimli iş modellerimizi ve ödüllere doymayan projemiz Varyap Meridian'ı anlattık. Varyap olarak teknoloji ve tasarımı harmanlayan, mimari mükemmeliyeti çevreci yöntemlerle bir araya getiren inovatif projelerimiz Avrupalı konuklarımızın büyük beğenisini topladı. Ülkemizin inşaat sektörünü uluslararası arenada başarıyla temsil etmekten onur duyuyoruz” diye açıklama yaptı.

Türkiye'deki kentsel dönüşüm üzerine inceleme yapan Paris merkezli Deltaville firması ve DG Group adlı inşaat firması, İstanbul'u incelemek ve İstanbul'daki kentsel yapılaşma ve dönüşümle ilgili bilgi almak için sektörün liderlerinden Varyap ile bir araya geldi. Varyap yetkilileri tarafından ağırlanan konuklar, kentsel dönüşümün yanı sıra Varyap'ın hayata geçirdiği projeler ve Emlak Konut ortaklık modeli hakkında detaylı bilgi sahibi oldu. 61 katlı Varyap Meridian Grand Tower'dan oldukça etkilenen Fransız heyetine ayrıca yüksek bina yapım aşamaları, gerekli testler ve inşaat süreçleri hakkında da ayrıntılı bir sunum yapıldı.

İnşaat sektörünün geleceğini temsil eden yeşil bina ve akıllı binalar hakkında da bilgi alan Fransız heyeti, Türkiye'nin ilk LEED Sertifikalı projesi Varyap Meridian'da yapılan çalışmaları da yerinde görme fırsatı buldu.

İstanbul'un tarihi yarımadasına ve siluetine gönderme yapan eşsiz tasarımı, teknolojik alt ve üst yapısı ile şehrin en seçkin gayrimenkul projesi olan Varyap Meridian, Alman ziyaretçilerin de büyük beğenisini topladı. Geleceğin çalışma ortamı üzerine incelemeler yapan Alman Fraunhofer firması, Varyap Meridian'ın iş yaşamına yeni bir yaklaşım kazandıran ofislerini inceledi. Gelecekte çalışma ortamlarında olması gerekenler kapsamında projeyi gezen Alman heyete, Varyap Meridian'ın lüks ve konforu buluşturan çevreci ofis yaklaşımı aktarıldı.

Varyap Meridian'ın LEED Sertifikası doğrultusunda tasarım aşamasında aldığı önlemler, çevreci malzeme seçimi ve atık yönetimi gibi konulardaki çevreci yaklaşımı her iki heyetle de paylaşıldı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

 Varyap, Bodrum’u fethedecek!
  • 21.12.2015 15:14

Varyap, Bodrum’u fethedecek!

Türkiye’nin en büyük projelerinden biri Varyap Metropol İstanbul projesini 2016’ ...

Bu röportaj başka yerde yok!
  • 25.09.2014 15:42

Bu röportaj başka yerde yok!

Varyap Meridian projesinin mimarlık ofisi RMJM'nin direktörü Neil van der Veen, ...

Varyap Meridian'ın helikopter görüntüsü için tıklayın!
  • 27.02.2013 17:29

Varyap Meridian'ın helikopter görüntüsü için tıklayın!

Varyap Meridian projesinin helikopter görüntüleri emlaktasondakika.com farkıyla ...

Metin Gürşen, Varyap Meridian'ı anlatıyor!
  • 17.12.2012 17:11

Metin Gürşen, Varyap Meridian'ı anlatıyor!

Varyap Meridian Tesis Yönetim Müdürü Metin Gürşen, projenin yönetim detaylarını ...

Havadan Varyap Meridian projesine bakın!
  • 14.11.2012 16:52

Havadan Varyap Meridian projesine bakın!

Varyap tarafından hayata geçirilen Varyap Meridian projesi farklı mimarisi ve üz ...

Varyap Meridian Ataşehir'de son durum ne?
  • 18.09.2012 12:47

Varyap Meridian Ataşehir'de son durum ne?

Ataşehir'de hayata geçirilen Varyap Meridian projesinde son durumu emlaktasondak ...