maritbet girişmaritbet
Varta Klasik Otomobil Cumhuriyet Rallisi, 42 Maslak şantiyesinden başladı!

Varta Klasik Otomobil Cumhuriyet Rallisi, 42 Maslak şantiyesinden başladı!

Varta Pillerinin ana sponsorluğunda gerçekleşen ‘VARTA Klasik Otomobil Cumhuriyet Rallisi’ 6 Ekim tarihlerinde uzunca bir dönem Osmanlı İmparatorluğuna başkentlik yapmış İstanbul’dan BAY İnşaat - 42 MASLAK Şantiyesinden başladı

 

Varta Pillerinin ana sponsorluğunda gerçekleşen ‘VARTA Klasik Otomobil Cumhuriyet Rallisi' 6 Ekim tarihlerinde uzunca bir dönem Osmanlı İmparatorluğuna başkentlik yapmış İstanbul'dan BAY İnşaat - 42 MASLAK Şantiyesinden başladı. Start Sponsorluğunda, bir başka baş şehir Edirne'ye uzanan,  tarih kokan bir rotada koşuluyor.

Ralli'nin FINIS' ise Özgün tasarımlarla geleneksel teknikleri ustalıkla birleştiren Armaggan Nurosmaniye Mağazasında oluyor.

Ralliye, aralarında yabancı ekiplerinde bulunduğu yaklaşık 40 klasik otomobil tutkunu katılıyor.

Türkiye'nin ilk Klasik Otomobil Derneği olan ve bu otomobilleri gelecek nesillere miras bırakacak Klasik Otomobil Kulübü Derneği üyeleri, tarihi otomobillerle, tarihe tanıklık yapmış iki başkenti aynı gün içinde selamlayacak.

Varta Pilleri'nin ana sponsorluğunda ve Turkuvaz Medya'nın medya sponsorluğunda gerçekleşen ralliyi 6 Ekim'de START ev sahipliğini İstanbul'un Avrupa Yakasına imzasını atacak olan BAY İnşaat - 42 MASLAK Satış Ofisi yaptı.

Kendilerine özgü bir ralli disiplini olan Klasik Otomobiller 42 MASLAK Şantiyesinden start alarak Saray, Kıyıköy, Kırklareli güzergâhını izleyerek Edirne'ye ulaşacak. Aynı gün Dünya Kültür Mirası olan Muhteşem Selimiye Camiini ziyaret edecek olan klasikler 7 Ekim Sabahı Babaeski, Lüleburgaz, Çatalca güzergâhını izleyerek özgün tasarımlarla geleneksel teknikleri ustalıkla birleştirerek, el işçiliği ile mücevher, doğal boya tekstil, sanatsal obje, halı, deri ve ev tekstil ürünleri üreten ARMAGGAN'ın Nuruosmaniye mağazasında Varta Klasik Otomobil Cumhuriyet Rallisi Finis'hini gerçekleştirecekler. ARMAGGAN Dizayn ekibinin özel olarak bu ralli için tasarladığı ödüller ise Nar Restoran'da gerçekleşecek ödül töreninde sahiplerini bulacak.

Sürate dayalı bir yarış olmayan Klasik Otomobil Rallisi'nde ortalama 50 km hızla yarışılıyor. En az hata yapan pilotun hakemler tarafından belirlendiği yarışta, kontrol noktasından doğru zamanlarda geçilmesi ve sabit bir hızda yol alınması büyük önem taşıyor. Bu nedenle pilotun yetenekleri yarışta galip gelebilmek için büyük önem taşıyor.

VARTA Tüketici Pilleri: Pilde uzman

125 yıllık uzmanlık!

VARTA Tüketici Pilleri, primer pil, şarj edilebilir pil, şarj cihazı ve fener kategorilerinde yenilikçi, yüksek kaliteli ürünlerin üreticisidir.

Yılların deneyimi  ve sürdürülebilirlik üzerinde odaklanılmış, yenilikçi, yüksek kaliteli ürünleri sayesinde global enerji pazarının lideri bir pil uzmanıdır.

Çeşitli cihazlarda ve aletlerde kullanılan primer pilleri, şarj cihazları, şarjlı pilleri ve fenerleri ile VARTA bir Alman tüketici markası olarak kökenlerine sadık kalarak kendi alanında en iyi, lider uluslararası markalar arasında yer alıyor.

BAY İNŞAAT-42 MASLAK

BAY İnşaat, İnşaat Sektöründeki 40 Yıllık tecrübesi ile gerçekleştirdiği son projesi 42 MASLAK,  İstanbul'un merkezinde inşaatı devam eden en kapsamlı ve en iddialı karma projelerden birisi olarak, Maslak bölgesine ve İstanbul'a yeni bir bakış açısı getiriyor.

Türkiye'nin ilk “Artful Living” konseptli projesi olan 42 MASLAK, birbirine entegre 4 farklı konsepten oluşuyor. 42'şer katlı iki kulede yer alan, 4 metre tavan yüksekliğine sahip, tamamı balkonlu 442 rezidans dairesi, 16 tower penthouse, 20.000 m²'ye sahip 5 yıldızlı otel, 59.000 m² satılık A++ ofis alanı ve 32.000m²'lik alışveriş ve yaşam alanları ile toplam 250.000 m² üzerinde yer almaktadır.

ARMAGGAN NUROSMANİYE

Armaggan Nurosmaniye, İstanbul turizminin kalbinin attığı Nurosmaniye Caddesinin üzerinde bulunur. Türkiye'de ilk kez bir çok farklı kategorinin aynı çatı altında toplayan Armaggan Nurosmaniye'de mücevher, tasarım obje, doğal baya tekstil, halı, ev tekstil koleysiyonularından, çok özel parçaların yanı sıra Nar Gourmet ürünleri, Nar Lokantası, Nar Kahvesi, Yemek Sanatları Merkezi (YESAM) sanat ve tasarım galeriside yer alır. Armaggan Nurosmaniye Mağzasında ayrıca Burhan Doğançay, İbrahim Çallı, Şeker Ahmet Paşa gibi çok değerli ressamların eserlerinin yer aldığı bir koleysiyonda bulunmaktadır.

Klasik Otomobil Kulübü hakkında:

Türkiye'nin ilk klasik otomobil sivil toplum örgütü olan Klasik Otomobil Kulübü (KOK), 22 yıl önce, tarihi otomobillerdeki zarafet ve güzelliği takdir eden, bu değerleri yaşatma gönüllüsü bir avuç klasik otomobil meraklısı üye tarafından kuruldu.

Klasik Otomobil Kulübü, hobi kulüplerinde esas olan merak, bilgi ve sevgi sahibi üyelerin yanında, henüz ehliyeti dahi olmayan gençleri de üyelerinin arasına katarak, onları klasik otomobiller konusunda eğitmeyi ve hobimizi sevdirmeyi de ilke edindi. Kulüp, 2011'e gelindiğinde 300'ü aşkın üyesi ile büyük bir aile olmayı başardı.

Her yıl, Türkiye'nin tanıtımına katkıda bulunmak ve kültürler arası iletişimi artırmak amacıyla, üyesi bulunduğu FIVA (Federation Internationale Des Vehicules Anciens- Uluslararası Tarihi Taşıtlar Federasyonu - http://www.fiva.org/ ) kurallarına uygun üç klasik otomobil rallisi düzenleyen KOK, bu organizasyonlarda Yunanistan, Almanya, Avusturya, İspanya, gibi birçok ülkeden klasik otomobil severleri ülkemizde ağırlamaktadır. Aynı şekilde KOK üyeleri de bu ülkelerde düzenlenen rallilere katılarak kendi bilgi ve birikimlerini paylaşıp ülkemizi temsil etmektedir.

Nisan ayında İstanbul'da, senenin ilk rallisini gerçekleştiren kulübümüz, Mayıs'ta Batı Anadolu Tarihi Rallisini, Ekim ayında Cumhuriyet Rallisini düzenliyor. Klasik Otomobil rallilerimize 1920-1980 yılları arasında farklı marka ve modellerde onlarca klasik otomobil katılıyor. Gerek rallinin düzenlendiği bölgedeki yöre halkının, gerekse ulusal yazılı ve görsel medyanın ilgisinin son derece yüksek olduğu organizasyonlarımız, önemli tanıtım değeri oluşturmaktadır.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Varta Klasik Otomobil Cumhuriyet Rallisi, 42 Maslak şantiyesinden başladı!
  • 06.10.2012 12:19

Varta Klasik Otomobil Cumhuriyet Rallisi, 42 Maslak şantiyesinden başladı!

Varta Pillerinin ana sponsorluğunda gerçekleşen ‘VARTA Klasik Otomobil Cumhuriye ...

42 Maslak, Klasik Otomobil Cumhuriyet Rallisi’ne ev sahipliği yapacak!
  • 04.10.2012 16:32

42 Maslak, Klasik Otomobil Cumhuriyet Rallisi’ne ev sahipliği yapacak!

Modern İstanbul’un yeni yüzü Maslak geçmiş ve geleceği buluşturan özel bir etkin ...