maritbet girişmaritbet
Uyumazlar Yapı'dan Basın Ekspres'e 105 Güneşli imzası!

Uyumazlar Yapı'dan Basın Ekspres'e 105 Güneşli imzası!

Seramik kapalım dış cephe ve geniş tavan yükseklikleriyle dikkat çeken 105 Güneşli, Uyumazlar Yapı'nın 50 yıllık tecrübesiyle yükseliyor.

İstanbul'da değeri hızla yükselen Basın Ekspres aksında inşa edilen 105 Güneşli projesinde satışlr başladı. Zemin+15 katlı tek bloktan meydana gelen proje, ofis ve home ofis tasarımına sahip.

Fiyatlar 360 bin liradan başlıyor

Net tavan yüksekliği 3 metrenin üzerinde olan 105 Güneşli projesinde fiyatlar 360 bin liradan başlıyor. Teslimleri bir yıl içerisinde gerçekleştirilecek olan projenin en önemli özelliklerinden birisi de dış cephnin seramik olması. Yüksek malzeme kalitesine sahip olan 105 Güneşli projesinde tüm birimler fransız balkona sahip.

Kütüphane ve açık hava sineması var

Lobi yanında yer alan kütüphaneyle tasarım sürecine yeni bir boyut getirilen 105 Güneşli projesinin teras bölümü sosyal donatı alanı olarak ayrıldı. Bu alanda oturma alanları, açık hava sineması gibi seçenekler bir arada sunuluyor.

Sosyal donatı alanlarıyla dikkat çekiyor

Fitness center, SPA, sauna, 7 gün 24 saat güvenlik hizmeti, kapalı otopark gibi seçeneklerin bir arada sunulduğu 105 Güneşli projesi, mimari tasarımı ve konumuyla öne çıkıyor.

Şehrin merkezinde yeni bir yaşam

Yapımına devam edilen metro hattının iki durağına yürüme mesafesinde konumlandırılan 105 Güneşli projesi Atatürk Havalimanı, 212 AVM, Oasis AVM gibi merkezlere yakınlığıyla da dikkat çekiyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Uyumazlar Yapı'dan Basın Ekspres'e 105 Güneşli imzası!
  • 15.03.2018 15:26

Uyumazlar Yapı'dan Basın Ekspres'e 105 Güneşli imzası!

Seramik kapalım dış cephe ve geniş tavan yükseklikleriyle dikkat çeken 105 Güneş ...