maritbet girişmaritbet
Ünlü isimlerin servetleri dudak uçuklatıyor!

Ünlü isimlerin servetleri dudak uçuklatıyor!

Türk sanat camiasının önde gelen isimleri, sahip oldukları servetleriyle dudak uçuklatıyor.

Türkiye'nin ünlü isimlerinin serveti merak konusu oldu. Cem Yılmaz'dan Murat Boz'a, Burak Özçivit'ten Acun Ilıcalı'ya kadar birçok ismi sahip olduğu gayrimenkuller ve araçlar dikkatçekiyor. Acun Ilıcalı, 150 milyon doları aşan servetiyle öne çıkıyor. İşte ünlü isimler ve sahip olduğu servetleri..

Cem Yılmaz: Komedyen & Oyuncu – 110 Milyon $

Sahne performansıyla olduğu kadar filmleriyle de milyonların takdirini kazanan Cem Yılmaz, Türkiye'nin yetiştirdiği en büyük komedyen olarak gösteriliyor. 90'lı yıllardan beri ekranlarda boy gösteren Cem Yılmaz, Fundamentals, Bir Tat Bir Doku gibi performanslarıyla şöhreti yakaladı. Başarılı kariyerine Her Şey Çok Güzel Olacak, G.O.R.A, Yahşi Batı, Karakomik Filmler gibi onlarca yapım ekleyen Cem Yılmaz, en zengin ünlüler listelerinin üst sıralarında yer alıyor.Bankalar, petrol devleri, önde gelen gıda firmaları gibi şirketlerin reklam yüzü olan başarılı komedyenin 110 milyon dolarlık bir serveti olduğu söyleniyor. Servetini muhteşem otomobillere ve milyon liralık sanat eserlerine harcayan Cem Yılmaz'ın lüks apartmanları olduğu biliniyor.

Acun Ilıcalı: Televizyon Sunucusu – 150+ Milyon $

Kariyerine spor muhabiri olarak başlayan ve televizyonculuk tarihine adını altın harflerle yazdıran Acun Ilıcalı, başarısıyla herkesi kıskandırmaya devam ediyor. Sunuculuğunu üstlendiği O Ses Türkiye, Var Mısın Yok Musun, Yetenek Sizsiniz gibi yarışmalarla milyonları ekran başına toplayan Ilıcalı, 70 milyon dolarlık uçuk bir bedelle TV8 kanalını satın almıştı.Survivor yarışmasıyla reyting rekorlarını alt üst eden Acun, Dominik Cumhuriyeti'nde cennet gibi bir adaya sahip. 150 milyon doların üzerinde bir servete sahip olduğu tahmin edilen Acun'un özel uçağı, lüks yatları, sürat tekneleri ve son model otomobil galerisi olduğu biliniyor. Yatırımlarını medya alanında değerlendiren Acun Ilıcalı, reklam gelirleriyle de zirvede olmayı başarıyor. Şeyma Subaşı ile evliliğini sona erdiren Acun'un evliliklerinden 4 kızı var.

Burak Özçivit: Oyuncu – 70 Milyon $

Türkiye'nin en başarılı oyuncularından biri olarak gösteren Burak Özçivit, şöhreti sınır kapılarına aşan ünlülerin başında geliyor. 2005 yılında Best Model of Turkey yarışmasını kazanarak sanat camiasına adım atan Özçivit, ‘Baba Ocağı', ‘Muhteşem Yüzyıl', ‘Kuruluş Osman' gibi birçok dizideki performansıyla hayranlarının gönlünde taht kurdu.Reklam gelirleriyle en zengin oyuncular listesine üst sıralardan giriş yapan Burak Özçivit, 60 milyon doların üzerinde bir servete sahip. Kendisi gibi oyuncu olan Fahrive Evcen ile dünya evine giren yakışıklı aktörün, Kaan adında dünya tatlısı bir çocuğu oldu. Mutlu bir evlilik hayatı sürdüren Özçivit ailesi, yatırımlarını genellikle emlak sektörüne ve pastane zinciri gibi ticari girişimlere yapıyor.

İbrahim Tatlıses: Müzisyen & Oyuncu & TV Sunucusu – 66 Milyon $

Türk müziğinin en güçlü seslerinden birine sahip olan emektar sanatçı İbrahim Tatlıses, on parmağında on marifet deyiminin yaşayan örneklerinden biri. Başarılı müzik kariyerine oyunculuğu ve televizyon sunuculuğunu ekleyen Tatlıses, kendi TV ve radyo kanalına da sahip. Ayağında Kundura, Aramam, Bebeğim, Mutlu Ol Yeter ve daha yüzlerce unutulmaz şarkıyı seslendiren Tatlıses, Çile, Gülüm Benim, Mavi Mavi gibi filmlerle de milyonların sevgisini kazandı. Militarybud isimli WEB sitesinin haberine göre yatırımlarıyla dikkat çeken başarılı sanatçının başta emlak sektörü olmak üzere, giyim, medya, gıda gibi alanlarda şirketleri var. 66 milyon doların üzerinde inanılmaz bir servete sahip olan Tatlıses, servetiyle birçok ünlüyü geride bırakıyor. 

Hülya Avşar: Oyuncu & Müzisyen & Sunucu – 90 Milyon $

Adım attığı her alanda başarıyı yakalayan ve ekranların en sevilen isimlerinden biri haline gelen Hülya Avşar, Türk pop müziğinin en başarılı sanatçılarından biri olarak gösteriliyor. Alnının Yazısı, Ah Be Güzelim, Yürü Ya Kulum gibi şarkılarla bir döneme damgasını vuran Avşar kızı, oyunculuk konusundaki yeteneğini de ispatlayarak Berlin in Berlin, Aşıksın, İki Genç Kız gibi unutulmaz filmlerde rol aldı.O Ses Türkiye'nin sevilen Jürisi Hülya Avşar, astronomik rakamlara ulaşan servetiyle de dikkat çekiyor. Güzelliğiyle birçok markanın reklam yüzü olmayı başaran Avşar'ın 90 milyon doları aşan bir servete sahip olduğu iddia ediliyor.

Aras Bulut İynemli: Oyuncu & Model – 43 Milyon $

Türkiye'nin en başarılı oyuncuları arasına adını yazdıran genç sanatçı Aras Bulut İynemli, en çok kazanan Türk oyuncular listesine de üst sıralardan girmeyi başardı. Çukur dizisinde Yamaç karakterine hayat veren İynemli, son olarak 7. Koğuştaki Mucize filmindeki performansıyla tüm dünyada popüler hale geldi. İçerde, Maral: En Güzel Hikayem, Öyle Bir Geçer Zaman ki gibi dizilerde rol alan yakışıklı oyuncu, birbirinden ünlü şirketlerin reklam yüzü olmayı da başardı.Genç yaşta şöhretle tanışan ve rol aldığı yapımlardan elde ettiği kazançla dudak uçuklatan Aras Bulut İynemli'nin servetinin 43 milyon dolar olduğu iddia ediliyor. Mütevazı bir yaşam süren ünlü aktör, servetini genellikle lüks otomobillere ve gayrimenkul yatırımlarına harcıyor. 

Haluk Bilginer: Aktör – 70 Milyon $

Türk sinema tarihinin en sevilen isimlerin biri olan Haluk Bilginer, rol aldığı filmlerle ve kazandığı sayısız ödülle dünya çapında bir hayran kitlesine sahip. ‘Şahsiyet' dizisiyle Uluslararası Emmy Ödülleri'nde ‘En İyi Erkek Oyuncu' ödülüne layık görülen Haluk Bilginer, ‘Ezel', ‘Tatlı Hayat' gibi dizilerde de rol aldı. ‘Kış Uykusu' gibi sanat filmlerinde rol alan Bilginer, seslendirmen olarak birçok animasyon filmine de hayat verdi.Daha önce iki evlilik yapan ünlü sanatçı, Aşkın Nur Yengi ve Zuhal Olcay ile evlenip boşanmıştı. Londra lüks bir villaya sahip olduğu bilnen Bilginer'in servetinin 70 milyon doları aştığı söyleniyor. Usta oyuncu film başına 1 milyon TL'nin üzerinde ücret talep ediyor.

Engin Altan Düzyatan: Oyuncu – 48 Milyon $

Başarılı kariyeriyle ünü Türkiye sınırlarını aşan ve dünya çapında bir şöhrete ulaşan Engin Altan Düzyatan, en çok kazanan oyuncular listesinin üst sıralarında yer alıyor. Yeditepe İstanbul, Hürrem Sultan, Bir Bulut Olsam gibi dizilerde rol alan Düzyatan, birçok ülkede izlenme rekorları kıran Diriliş: Ertuğrul dizisiyle de şöhretinde zirveye ulaştı. Ünlü oyuncuya Hollywood yapımlarından teklif geldiği biliniyor.Vakıfbank'ın reklam yüzü olan Engin Altan Düzyatan, hem reklam hem de dizilerden aldığı rekor ücretlerle 48 milyon doların üzerinde bir servete sahip. Tiyatroculuk altyapısına sahip olan ve hem yurt içinde hem de yurt dışında ödüller kazanan Düzyatan, eşi Neslişah Alkoçlar ile mütevazı bir yaşam sürmeyi tercih ediyor.

Özcan Deniz: Oyuncu & Müzisyen – 55 Milyon $

İlk albüm çalışmasını 92 yılında yapan Özcan Deniz, hem Türk sinemasının hem de Türk pop müziğinin en başarılı isimlerinden biri olarak kabul ediliyor. Gençlik döneminde ‘Hadi Hadi Meleğim', ‘Yalan mı?', ‘Dön Desem' gibi şarkılarla albüm satış rekorları kıran Özcan Deniz, astronomik rakamlara ulaşan servetiyle de dudak uçuklatıyor.Rol aldığı ‘İstanbullu Gelin' dizisi birçok ülkeye ünlü sanatçı ‘Asmalı Konak', ‘Aşk Yakar' gibi dizileriyle de milyonların sevgisini kazanmıştı. Coca Cola gibi birçok firmayla reklam alaşmaları yapan Deniz, yaklaşık 55 milyon dolarlık bir servete sahip. Emlak yatırımlarıyla tanınan Deniz'in İstanbul'da birçok lüks malikanesi ve dairesi bulunuyor.

Çağla Şıkel: Manken & Sunucu & Oyuncu – 19 Milyon $

Miss Turkey yarışmasında birinci olarak mankenliğe ilk adımını atan 79 doğumlu güzel yıldız, modellik yaparak başladığı kariyerine oyuncu ve TV sunusu olarak devam etti. Cennet Mahallesi dizisindeki rolüyle unutulmaz bir performansa imza atan Şıkel, ‘Şehirler Yarışıyor', ‘Her Şey Dahil', ‘Çağla ile Yeni Bir Gün' gibi televizyon programlarında sunucu koltuğuna oturdu. Bankalar, E-ticaret firmaları, kozmetik ürünleri gibi alandaki birçok firmanın reklam yüzü olan Şıkel, 19 milyon dolarlık bir servetin sahibi.Ünlü pop şarkıcısı Emre Altuğ ile 2008 yılında evlenen Çağla Şıkel, bu evliliğe 2015 yılında son verdi. Güzel sanatçının bu evliliğinden 2 çocuğu var. Para harcama konusunda pek cimri sayılamayan güzel sanatçının muhteşem bir villaya ve lüks otomobillere sahip olduğu biliniyor.

Şahan Gökbakar: Komedyen & Oyuncu – 85 Milyon $

Komedyenlik konusunda yeteneğiyle Türk televizyonlarının sevgilisi haline gelen Şahan Gökbakar'ı ilk olarak ‘Dikkat Şahan Çıkabilir' isimli şovuyla tanımıştık. ‘Recep İvedik' tiplemesiyle Türk sinemasını kasıp kavuran ünlü aktör, bu film serisiyle gişe hasılatı rekorları kırmayı da ihmal etmedi.Başarılarıyla astronomik gelirlere ulaşan Şahan Gökbakar'ın 80 milyon doların üzerinde bir servete sahip olduğu tahmin ediliyor. Ünlü oyuncunun son filmi Recep İvedik 5'ten 85 milyon TL gelir ettiği biliniyor. Gayrimenkul alanında yatırımlar yatmayı sevdiğini açıklayan Şahan Gökbakar'ın Londra ve Türkiye'deki lüks malikanelerinin yanı sıra restoran sektörüne yatırım yaptığı biliniyor.

Gülben Ergen: Oyuncu & Müzisyen & Sunucu –  20 milyon $

Oldukça genç bir yaşta şöhrete ulaşan ve uzun kariyerinde yüzlerce başarıya imza atan Gülben Ergen, en zengin ünlüler listesinde de üst sıralarda yer alıyor. On parmağında on marifet olan ünlü sanatçı, ‘Dadı' dizisindeki oyunculuk performansıyla hayranlarının beğenisi toplamıştı. Uçacaksın, Bay Doğru, Bu Benim Hayatım gibi unutulmaz parçalarıyla Türk pop müziğine damga vuran güzel sanatçı, ünlü markaların reklam yüzü olarak da servetine servet kattı. Ünlü sanatçı yatırımlarını genellikle lüks evlere ve villalara yapıyor.

Demet Akalın: Manken & Şarkıcı – 25 Milyon $

Türk pop müziğinin yıldızı Demet Akalın, uzun kariyerine mankenlik, oyunculuk ve müzisyenlik gibi birçok mesleği sığdırmayı başaran yetenekli sanatçılardan biri. Servetiyle ilgili açıklamalarla da gündemde yer eden başarılı sanatçı, ‘Pırlanta', ‘Türkan', ‘Evli Mutlu Çocuklu' gibi popüler parçalarla Türk pop müziğinin efsaneleri arasına adını yazdırdı.40 milyon doların üzerinde dudak uçuklatan bir servete sahip olduğu iddia edilen ünlü sanatçı, son olarak 18 milyon TL'ye satın aldığı evle gündeme oturmuştu. Ünlü sanatçı, yatırımlarını genellikle gayrimenkul sektöründe ve restoran zincirlerinde değerlendiriyor.

Murat Boz: Müzisyen & Oyuncu – 60 Milyon $

2000'li yıllarında başından itibaren Tarkan gibi ünlü sanatçıların vokalistliğini yapan Murat Boz, 2007 yılında çıkardığı ‘Maximum' albümüyle müzik piyasalarını sallamaya başladı. Şans, Aşklarım Büyük Benden, Janti gibi albümlerle ününe ün katan yakışıklı şarkıcı, ‘Hadi İnşallah' ve ‘Kardeşim Benim' gibi filmlerde rol alarak oyunculuk konusundaki yeteneğini de ortaya koydu.Altın Kelebek, Kral TV Video Müzik Ödülleri gibi birçok organizasyondan ödülle dönen ünlü şarkıcının 50 milyon doların üzerinde bir servete sahip olduğu tahmin ediliyor. O Ses Türkiye yarışmasında jüri koltuğunda oturan Boz, bölüm başı ücretiyle de en çok kazanan müzisyenlerden biri.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bakan Özhaseki, "Malatya'da 70 bin civarında konut yapacağız"
  • 27.02.2024 16:30

Bakan Özhaseki, "Malatya'da 70 bin civarında konut yapacağız"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, Malatya'da konuştu. ...

Hatay Payas'ta inşa edilen deprem konutlarının örnek dairesi yayında!
  • 20.02.2024 11:54

Hatay Payas'ta inşa edilen deprem konutlarının örnek dairesi yayında!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'ın Payas ilçesinde afetzedel ...

Hatay Payas'ta teslim edilen deprem konutlarının örnek dairesi yayında!
  • 20.02.2024 11:20

Hatay Payas'ta teslim edilen deprem konutlarının örnek dairesi yayında!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'ın Payas ilçesinde afetzedel ...

Hatay Payas'ta 256 deprem konutu hak sahiplerine teslim edildi
  • 19.02.2024 17:31

Hatay Payas'ta 256 deprem konutu hak sahiplerine teslim edildi

Hatay'ın Payas ilçesinde afetzedeler için yapılan konutlar törenle hak sahipleri ...

Adıyaman'da 29 köy konutunun anahtarları hak sahiplerine teslim edildi
  • 19.02.2024 16:13

Adıyaman'da 29 köy konutunun anahtarları hak sahiplerine teslim edildi

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerden etkilenen Adıy ...

Bakan Özhaseki: "İnşallah sene sonuna kadar 200 bin konut teslimatını tamamlayacağız"
  • 15.02.2024 12:23

Bakan Özhaseki: "İnşallah sene sonuna kadar 200 bin konut teslimatını tamamlayacağız"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul Ticaret ...