maritbet girişmaritbet
Uludağ Üniversitesi’nden hasta yakınlarına misafirhane!

Uludağ Üniversitesi’nden hasta yakınlarına misafirhane!

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakultesi’nde tedavi gören hasta yakınları için misafirhane inşa edilecek.

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tedavi gören hasta yakınlarının koridorlarda, hastane bahçesinde ve otoparktaki araçları içinde gecelemeleri sorunu Büyükşehir Belediyesi'nin hayırseverler işadamları desteğiyle hayata geçireceği hasta yakınları misafirhanesi ile ortadan kalkıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'nın yanı sıra çevre illere de hizmet veren Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hasta yakınlarının yıllardır yaşadıklarını sorunun kısa sürede çözüleceğini söyledi.

Bursa'yı daha sağlıklı ve yaşanılabilir bir kent haline getirmek amacıyla ulaşımdan spora, tarihi kültürel mirastan kırsal kalkınmaya kadar her alanda örnek projeleri hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında kentin en önemli eksiklerinden birini daha gideriyor. Bursa'nın yanında çevre illere de hizmet veren Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tedavi gören hasta yakınlarının yaşadığı konaklama sorunu kampüs içine yapılacak Hasta Yakınları Misafirhanesi ile çözüme kavuşuyor.

Konaklama en önemli sorun

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Tıp Fakültesi Hastanesi'nin hemen karşısındaki 1700 metrekarelik alan üzerine inşa edilecek tesisin temel hazırlıklarının tamamlandığını söyledi. Hayırsever işadamı Mustafa Altın'ın önemli bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdiğini dile getiren Başkan Altepe, “Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi, Bursa başta olmak üzere çevre illere de hizmet veriyor. Bu nedenle her gün çevre illerden de gelenler oluyor. Özellikle hastalarını buraya getiren hasta yakınları, konaklama konusunda büyük sıkıntılar çekiyorlar. Koridorlarda, bahçede sabahlıyorlar. Bu görüntüler de insanın içini sızlatıyor. Yıllardır konuşulan bu sorun inşallah kısa zamanda ortadan kalkacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Uludağ Üniversitesi’nden hasta yakınlarına misafirhane!
  • 27.07.2017 11:34

Uludağ Üniversitesi’nden hasta yakınlarına misafirhane!

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakultesi’nde tedavi gören hasta yakınları için misafirh ...