maritbet girişmaritbet
Turyapı, birçok büyük projeyi aynı anda ve büyük süratle yürütüyor!

Turyapı, birçok büyük projeyi aynı anda ve büyük süratle yürütüyor!

Foresta Sarıyer'de yeni bir yaşam tarzını hayata geçiren, Zonguldak Kozlu'la aynı konseptle bir ilki gerçekleştiren Turyapı, Ataşehir'de Emlak Konut GYO'nun resmi kurum projesi ihalesini de kazanarak tüm inşaat işlerini anahtar teslim üstlenmiş bulunuyor

Güvenilir ve sağlam konutların markası Turyapı, İstanbul'da betona yenilmemiş, doğal yaşam imkanı sunan Foresta Sarıyer'le yeni konut trendini Türkiye'de hayata geçirirken, aynı konsept ve mimari anlayışa Zonguldak Kozlu'da doğa ile iç içe, modern ve dört dörtlük bir konfora sahip, deniz ve ormanlarla çevrili Ilıksu Yaşamkent'te de imza atarak bir ilki gerçekleştiriyor. 

Yoğun ilgi gören her iki projenin yanı sıra Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın açtığı ihaleyi kazanan Turyapı, İstanbul Ataşehir'de yapılması planlanan resmi kurum binası ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatları işi için sözleşmeye imza atmış bulunuyor. 

İstanbul'da unutulmuş doğal yaşam canlanıyor

Koç Üniversitesi Batı Kampüsü, Belgrad Ormanı, Rumeli Kavağı, Kilyos, Gümüşdere ve Kısırkaya plajlarına komşu konumuyla metropol içinde huzurlu bir yaşam sunan Foresta Sarıyer, İstanbul'da betona yenilmemiş ve insan eli en az değmiş, en doğal ortamında yer alıyor. Foresta Sarıyer'in yaşam alanı içinde bulunan özel açık yüzme havuzları, güneşlenme alanları, doğal yürüyüş ve koşu parkuru gibi imkanlar günün stresini atma ve spor yapma olanağı sağlıyor.

Doğa ile içiçe konforlu bir yaşam merkezi olan Foresta Sarıyer'de yer alan konutlar Çınar, Sedir, Defne, Ardıç ve Ladin adlarını taşıyor. Daire tiplerinde ise tercih edilen yaşam tarzına göre stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri sunuluyor. Tüm bloklarda çatı dubleksi bulunan Foresta Sarıyer'de geniş ufuklu teras keyfi de yer alıyor. Bununla birlikte, İstanbul ölçeğinde 3. derecede deprem bölgesinde yer alan ve jeolojik açıdan çok sağlam bir zemin üzerinde bulunan Foresta Sarıyer, Turyapı kalitesiyle depreme karşı 'çifte güvenlik' avantajı sağlıyor.

Zonguldak'ta örnek kentsel dönüşüm projesi

Turyapı'nın Zonguldak Kozlu'da hayata geçirdiği Ilıksu Yaşamkent projesi de lüks ve konforu doğal yaşamla buluşturuyor. Konforu ve lüksüyle bölgede bir başka örneği olmayan Ilıksu Yaşamkent, Zonguldak'ta kentsel dönüşümün en çarpıcı örneklerinden biri olarak öne çıkıyor.  

Kent merkezine sadece 13 kilometre uzakta, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi'nin yanında, deniz ve ormanla içiçe yeni bir yaşam tarzının adı olan Ilıksu Yaşamkent, sakinlerini Batı Karadeniz'de benzeri olmayan yeni bir yaşama davet ediyor. Oksijeni bol, dört mevsim dört ayrı renge dönüşen kestane, meşe, gürgen, palamut, kayın ağaçlarıyla çevrili orman bölgesinde sakin ve huzurlu bir yaşam sunan Ilıksu Yaşamkent'te bir yaşam merkezinde olması gereken her türlü lüks ve konfor yer alıyor. 

Yeni trendlere uygun, ferah ve geniş 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 dairelerin yanı sıra çocuk oyun alanlarından yüzme havuzuna, iki katlı kapalı otoparktan göz alıcı peyzaj düzenlemesine ve restoran ile spor merkezi gibi birçok sosyal tesise kadar modern yaşamın tüm olanakları Ilıksu Yaşamkent'te bir arada bulunuyor.

Ataşehir resmi kurum projesi Turyapı'ya emanet

Turyapı, Ataşehir'deki resmi kurum binası için de kolları sıvadı. Emlak Konut GYO'nun açtığı ihaleyi kazanan Turyapı, İstanbul Ataşehir resmi kurum binası için sözleşmeye imza atmış bulunuyor. Sözleşme kapsamında Turyapı, resmi kurum binasının tüm inşaat işlerini anahtar teslim gerçekleştirecek.
 
37 yıldan bu yana İstanbul, Ankara, İzmit ve Zonguldak'ta 5.000 konuta imza atan Turyapı, zamana dayanıklı ve yaşanabilir estetik konutlar inşa etmek misyonuyla faaliyetlerini sürdürüyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Emlak Konut GYO'dan 9 ayda 9.3 milyarlık TL’lik satış!
  • 18.10.2021 09:30

Emlak Konut GYO'dan 9 ayda 9.3 milyarlık TL’lik satış!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), 2021 3. çeyrek satışlarını açık ...

Eda Ece, Ulus'ta kirada oturduğu evi satın alıyor!
  • 20.01.2021 08:54

Eda Ece, Ulus'ta kirada oturduğu evi satın alıyor!

Aylık kirası 40 bin TL olan Ulus'taki evi almak için kolları sıvıyan Eda Ece, Mu ...

Danıştay’dan Emlak Konut Saraçoğlu projesini durdurma kararı!
  • 28.03.2018 17:14

Danıştay’dan Emlak Konut Saraçoğlu projesini durdurma kararı!

Danıştay, Saraçoğlu Mahallesi'nin Emlak Konut'a devrini düzenleyen Bakanlar Kuru ...

Bahçekent Flora'nın değeri 456 milyon 883 bin TL!
  • 03.11.2017 16:53

Bahçekent Flora'nın değeri 456 milyon 883 bin TL!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Bahçekent Flora projesi için ha ...

Temaşehir Konya 700 milyon TL'lik yatırımla yükseliyor
  • 03.03.2016 11:31

Temaşehir Konya 700 milyon TL'lik yatırımla yükseliyor

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın Anadolu’da başlattığı konut hamle ...

Esenler Havaalanı 1. Etap 2. Kısım’ını Güryapı İnşaat yapacak
  • 20.06.2014 17:17

Esenler Havaalanı 1. Etap 2. Kısım’ını Güryapı İnşaat yapacak

Emlak Konut GYO’nun İstanbul Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Alanı 1 ...