maritbet girişmaritbet
Türkiye’nin deprem gerçeği masaya yatırılıyor

Türkiye’nin deprem gerçeği masaya yatırılıyor

İstanbul Aydın Üniversitesi (İAÜ) Afet Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (AFAM) ve İAÜ Kariyer Merkezi “Depreme Hazır Mısınız?” paneli düzenliyor.

İstanbul Aydın Üniversitesi (İAÜ) Afet Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (AFAM) ve İAÜ Kariyer Merkezi'nin düzenlediği “Depreme Hazır Mısınız?” panelinde Türkiye'nin deprem gerçeği masaya yatırılıyor.

Türkiye deprem gerçeği ile iç içe yaşayan bir ülke.  Sadece yakın tarihimizde yaşadığımız onlarca deprem bizlere bu gerçeği her seferinde acı bir deneyimle hatırlattı. Bugün ülkece hazırlıklarımızı tamamlamadığımızda bundan sonra yaşayacağımız depremlerde nelerle karşılaşacağımızı artık çok iyi biliyoruz. Ancak hala depremlere karşı ne tür hazırlıklar yapacağımız konusunda yeteri kadar farkındalık sahibi olmadığımız da diğer bir gerçeklik olarak karşımızda duruyor.

İstanbul Aydın Üniversitesi (İAÜ) Afet Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (AFAM) ve İAÜ Kariyer Merkezi de Mühendislik Fakültesi'nde eğitim alan inşaat mühendisi adaylarına konuyla ilgili bilinç kazandırma amacıyla 5 Mart 2019 Salı günü saat 12.00'de bir panel düzenliyor. “Depreme Hazır Mısınız?” başlığı ile gerçekleştirilecek bu panelde depreme karşı dayanıklı yapı konusu tüm yönleri ile değerlendirilecek.

İAÜ AFAM Proje Koordinatörü Serhat Yılmaz'ın moderatörlüğünde gerçekleştirilecek olan panelde konuşmacı olarak İnşaat Yüksek Mühendisleri Birol Doyranlı ve Seyit İsmail Ulusoy, İnşaat Mühendisi Halil Ekinci'den başka, Japon Deprem Uzmanı, Yüksek Mimar ve İnşaat Yüksek Mühendisi Yoshinori Moriwaki yer alacak.

1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilecek panel İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Halit Aydın Kampüsü'nde gerçekleştirilecek. 

PROGRAM

Tarih     : 5 Mart 2019 Salı

Saat       : 12:00

Yer         : İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Halit Aydın Kampüsü

                  D Blok Turuncu Salon

  • Etiketler:

Yorum Yaz