maritbet girişmaritbet
'Türkiye'nin çok güçlü ekonomisi ve iş gücü var'

'Türkiye'nin çok güçlü ekonomisi ve iş gücü var'

Bahreynli fon Mumtalakat Holding'in Üst Yöneticisi (CEO) Mahmood Hashim Al Kooheji, Türkiye'de kısa zamanda yatırım planları olduğunu belirtti.

Al Kooheji, S&P ve Moody's'in açıklamalarının kendilerini hiç etkilemediğini ve Türkiye'nin iyi bir ekonomisi olduğunu belirtti. 

Bahreyn, İngiltere, İtalya, İspanya, Rusya ve ABD'de yatırımları bulunduğunu anlatan Al Kooheji, Türkiye'de yatırım fırsatları aradıklarını, bu yatırımların üretim ve sağlık hizmeti olabileceğini belirtti.

"Kısa zamanda yatırım yapacağız. Bunun için yoğun bir biçimde çalışıyoruz. Türkiye'nin iyi bir ekonomisi var. Biz uluslararası kredi derecelendirme kuruluşlarına inanmıyoruz. Türkiye'de yatırım şansımız var." diye konuştu.

"Kredi derecelendirme kuruluşlarının Türkiye kararı bizi hiç etkilemedi"

Mahmood Hashim Al Kooheji, S&P ve Moody's'in açıklamalarının kendilerini etkilemediğini ifade ederek, "Biz Türkiye hakkında çok pozitifiz. Türkiye'nin çok güçlü bir ekonomisi ve iş gücü var. Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşlarının kararı bizi hiç etkilemedi." dedi. 

Bahreyn Krallığı'nın fonu olan Mumtalakat, Haziran 2006'da kuruldu. Ağırlıkla petrol dışı ve gaz ile ilgili varlık alanında yatırım yapan fonun, çeşitli ülkelerde alüminyum üretimi, havacılık, finansal hizmetler, lojistik, endüstri, telekomünikasyon, emlak, turizm, ulaşım ve gıda üretimi yatırımları bulunuyor. 

Yorum Yaz