maritbet girişmaritbet
Turgay Tanes, 2. Kartal Zirvesi'ne katıldı!

Turgay Tanes, 2. Kartal Zirvesi'ne katıldı!

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, Dragos Arkeolojik Kazı alanında gerçekleştirilen 2. Kartal Zirvesi'nde önemli açıklamalarda bulundu.

2. Kartal'a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi'nde “Neden Kartal” konulu panele katılan Turgay Tanes konuşmasında şu görüşlere yer verdi:

 “Şehirlerin kendilerini yükselten şey ilçelerinin tarihidir, geçmişleridir. Kartal ilçesi tarihi, kültürel ve sosyal yönleriyle İstanbul'un diğer ilçelerinden ayrışıyor. Kartal özelinde Roma ve Bizans döneminden bahsediyoruz. Aslında Kartal ABD'nin tarihinden daha eski bir tarihe sahip ve bu dünya için çok önemlidir. Böylesine önemli bir tarihe sahip olan ilçenin gelişimi bu kadar gecikmemeliydi. Tarihini bir kenara koyacak olursak İş GYO olarak bundan 3 yıl önce Kartal için dile getirdiklerimiz fazlasıyla gerçekleşmiş durumda. Kartal'ı Kartal yapan uzun sahil şeridi, Aydos Ormanları, coğrafi konumu, finans merkezi ve kamu yatırımlarına olan yakınlığı, manzarası  ve yerel yönetimin özellikle 2009 sonrası yatırımcı dostu yaklaşımı bölgeyi daha da değerli kılıyor. Bu yaklaşım sadece gayrimenkul yatırımı yaptırmak üzere değil sanatsal ve kültürel bakış açısıyla pek çok konuyu da içine almaktadır. Öte yandan kamunun gerçekleştirdiği Osman Gazi Köprüsü, Körfez Geçiş Köprüsü, Çanakkale Köprüsü, 3. köprü gibi yatırımların bu bölgeyle birlikte Marmara'yı, İzmir'le birlikte tüm Kuzey Ege'yi etkileyeceğini 3 yıl evvel söylemiştim.  Bu kamu yatırımlarının en önemli etkisinin Kartal'ı kendi içinde bir başkent haline getireceğinin altını çizmiştik. Bugün Kartal'ın geldiği yere bakınca bunun gerçekleştiğini görüyoruz. Kamu yatırımlarının aynı etkiyi Balıkesir ve İzmir'e de yapacağını söylüyoruz. Biz İş GYO olarak sadece İstanbul değil İzmir gibi başka kentlerde de yatırımı olan ve yatırıma devam eden bir kurumuz. Tuzla ile birlikte Anadolu yakasına özel olarak konuşlandık. Bu bölgeye inanıyoruz. Kartal bizim yatırım yaptığımız önemli bölgelerden biridir. İstanbul Finans Merkezi'nin bitimiyle birlikte daha da ivmelenecek bir yükselişin tam başkenti konumundadır. Kamunun yatırımlarının hayata geçmesi, yerel yönetimin gerçekleştirdiği çalışmalar, Kartal'ın sahip olduğu köklü geçmişi, koruduğu değerler ve coğrafi konumu, yatırımcıların kaliteli ve estetik projeleriyle Kartal önümüzdeki 5 yıl içinde İstanbul'un en önde gelen 3 ilçesinden biri olacak.”

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ali Dumankaya, Kartal'a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi'ne katıldı!
  • 10.05.2017 18:03

Ali Dumankaya, Kartal'a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi'ne katıldı!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, Kartal'a Yatırım Geleceğe Yatır ...

Ali Coşkun, Kartal bölgesini masaya yatırdı!
  • 10.05.2017 17:26

Ali Coşkun, Kartal bölgesini masaya yatırdı!

AC Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Coşkun, Kartal'a Yatırım Geleceğe Yatırım Zir ...

Ali Baki Usta, Kartal'a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi'nde!
  • 10.05.2017 17:15

Ali Baki Usta, Kartal'a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi'nde!

AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, Kartal'a Yatırım Geleceğe Yatırım Zi ...

Faruk Göksu, Kartal'a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi'nde!
  • 10.05.2017 17:14

Faruk Göksu, Kartal'a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi'nde!

Kartal'a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi 2017'ye katılan Şehir Plancısı Faruk G ...

Turgay Tanes, Kartal Zirvesi 2017'ye katıldı!
  • 10.05.2017 17:13

Turgay Tanes, Kartal Zirvesi 2017'ye katıldı!

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, Kartal'a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi'nde ...

Bülent Kalkan, 2. Kartal Zirvesi'nde!
  • 10.05.2017 16:54

Bülent Kalkan, 2. Kartal Zirvesi'nde!

Görgülü İnşaat Genel Müdürü Bülent Kalkan, 2. Kartal Zirvesi ve bölgede hayata g ...