maritbet girişmaritbet
Trakya Cam Wilma Elles’le Isıcam Konfor Yarışması’nda kazananlar belli oldu!

Trakya Cam Wilma Elles’le Isıcam Konfor Yarışması’nda kazananlar belli oldu!

Trakya Cam, teknoloji ürünü ‘Isıcam Konfor’un sağladığı enerji tasarrufunu anlatmak amacıyla ünlü oyuncu Wilma Elles’in yer aldığı reklam filmiyle başlattığı kampanyayı Türkiye geneline yayıyor

Trakya Cam, teknoloji ürünü ‘Isıcam Konfor'un sağladığı enerji tasarrufunu anlatmak amacıyla ünlü oyuncu Wilma Elles'in yer aldığı reklam filmiyle başlattığı kampanyayı Türkiye geneline yayıyor. Forum İstanbul Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte, Wilma Elles ile ‘Isıcam Konfor Yarışması'na katılan ziyaretçiler çeşitli ödüller kazandı. Etkinlik kapsamında katılımcılar ayrıca, standart çift camlara göre camdan kaynaklanan ısı kayıplarında % 50 güneş kontorolünde %40 daha avantajlı olan Isıcam Konfor'un sağladığı ısı ve güneş kontrolünü test etme fırsatı buldu.

Trakya Cam, teknoloji ürünü ‘Isıcam Konfor'un sağladığı enerji tasarrufunu anlatmak amacıyla ünlü oyuncu Wilma Elles'in yer aldığı reklam filmiyle başlattığı kampanyayı Türkiye geneline yayıyor. Başta İstanbul, İzmir ve Ankara olmak üzere çeşitli kentlerde düzenlenen etkinliklerde, Isıcam Konfor'un konut ve işyerlerinde sağladığı fayda uygulamalı olarak anlatılıyor.

Isıcam Konfor'un reklam filminde rol alan ünlü oyuncu Wilma Elles'in de yer aldığı Forum İstanbul Alışveriş Merkezi'ndeki etkinlikte, katılımcılar ürünün sağladığı ısı kontrolünü test etme fırsatı buldu. Etkinlik boyunca düzenlenen 4 farklı yarışmada, başarılı olan 4 yarışmacı Samsung Galaxy Gio cep telefonu kazandı.

 Ziyaretçiler, etkinlik alanında kurulan üç adet Isıcam Konfor Test düzeneğiyle, klasik çiftcamla Isıcam Konfor arasındaki enerji geçirgenliği farkını test etti. Etkinlik alanında oluşturulan mekânda, yoğun güneş alan bir evin Isıcam Konfor kullanılmasıyla nasıl rahat bir yaşam alanına dönüştüğü gözler önüne serildi.

‘Isıcam Konfor Yarışması'nda en hızlı yanıtı vermek için mücadele ettiler

Sağladığı tasarrufla konut ve işyerlerinin ısınma ve soğutma giderlerinde tasarruf sağladığına tanık olan ziyaretçiler, Wilma Elles ile ‘Isıcam Konfor Yarışması'na da katılarak, yöneltilen sorulara hızlı ve doğru yanıt vermek için mücadele etti. Gün içinde düzenlenen dört yarışmada, doğru yanıtı en hızlı veren ziyaretçiler, Samsung Galaxy Gio cep telefonu kazandı. 

Isıcam Konfor'un reklam filminde rol alan ünlü oyuncu Wilma Elles, yöneltilen soruları yanıtlarken, Trakya Cam'ın etkinliğine katılan ziyaretçiler, ünlü oyuncuyla hatıra fotoğrafı çektirme fırsatı buldu.

Trakya Cam'ın, cam ile tasarruf kampanyası amacıyla başlattığı Isıcam Konfor etkinliklerine, başta İzmir, Ankara, İstanbul olmak üzere Türkiye genelinde düzenlenmeye başlayan etkinliklere şimdiye kadar 8 bini aşkın kişi katıldı.

Isıcam Konfor ısı kayıplarında % 50, daha avantajlı

Trakya Cam'ın son teknoloji ürünü Isıcam Konfor, gün ışığını engellemeden yazın güneş ısısı girişini kontrol ediyor. Kışın da ısıyı içeride tutan Isıcam Konfor, böylece hem soğutma hem de ısıtma giderlerini azaltıyor. Isıcam Konfor standart çift camlara göre camdan kaynaklanan ısı kayıplarında % 50, güneş kontrolünde ise % 40daha avantajlı olmasıyla dikkat çekiyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Doğru cam nasıl seçilir?
  • 27.11.2014 16:12

Doğru cam nasıl seçilir?

Doğru cam seçimi, güvenlikte cam gibi konuların tartışıldığı ‘Trakya Cam Akademi ...

Trakya Cam, cama mimari bir dokunuş getirdi!
  • 21.11.2014 11:38

Trakya Cam, cama mimari bir dokunuş getirdi!

Trakya Cam ileri teknoloji mimari cam ürünlerini ARKIMEET 2014’te tanıttı ...

Trakya Cam, T Buluşmaları ile mimarinin şeffaf yüzünü gösterecek
  • 18.11.2014 12:50

Trakya Cam, T Buluşmaları ile mimarinin şeffaf yüzünü gösterecek

Trakya Cam, “Mimarinin Şeffaf Yüzü” sloganıyla bu yıl ilkini düzenleyeceği ‘T Bu ...

Hepsi birer "Enerji Avcısı" olacak!
  • 07.11.2014 15:05

Hepsi birer "Enerji Avcısı" olacak!

Isıcam Konfor Akademisi’nde minikler hayallerini ‘cam’ ile resmetti ...

Bu akademi hem öğretiyor hem tasarruf ettiriyor
  • 18.09.2014 13:03

Bu akademi hem öğretiyor hem tasarruf ettiriyor

Isıcam Konfor Tasarruf Akademisi ‘Enerji Avcıları’ yetiştiriyor ...

Trakya Cam’ın, ‘Camdan Yansımalar II Konferansı' büyük ilgi gördü
  • 12.06.2014 15:51

Trakya Cam’ın, ‘Camdan Yansımalar II Konferansı' büyük ilgi gördü

Trakya Cam, ‘Camdan Yansımalar II’ ile mimaride inovatif cam uygulamalarını anla ...