maritbet girişmaritbet
Trabzonspor, Kartal'da karma proje yapacak!

Trabzonspor, Kartal'da karma proje yapacak!

Trabzonspor Başkan Adayı Muharrem Usta, Kartal'daki arazi üzerinde karma proje üretip 100 milyon dolar gelir elde edebileceklerini açıkladı

İstanbul'un Kartal ilçesinde 2023 senesine kadar kiralanan araziyi satın almayı öneren Trabzonspor başkan adayı Muharrem Usta, kulübe 100 milyon dolar getirecek bir projeye imza atmak için girişimlerine start verdi
Trabzonspor Başkan adayı Muharrem Usta, genel kurul öncesi Samsun'daki delegelerle bir araya geldi. Usta, kulübü ekonomik olarak rahatlatmak için projeler hazırladıklarını ve seçilirse bunları en kısa zamanda hayata geçireceklerini söyledi. İstanbul Kartal'da yer alan Trabzonspor'a ait araziyi aktif olarak kullanmayı planladığı projeyi tanıtan Usta, kulübün buradan önemli bir gelir elde edeceğini dile getirdi. 

İhalesiz alma hakkı

Usta, "Trabzonspor'un Kartal'daki arazisi, 15 bin 500 metrekare ve Milli Emlak'tan 2023 yılına kadar kiralanmış durumda. Projemizin içerisinde 5 yıldızlı otel, rezidans, eğlence ve alışveriş merkezleri, ayrıca sosyal alanların da yer alacağı bir yaşam merkezini hayata geçireceğiz. Trabzonspor kamu yararına bir dernek olduğu için burayı ihalesiz satın alma hakkına sahip. Biz de o adımları atacağız" diye konuştu. 

Şampiyonluk sözü verdi

Muharrem Usta'nın geçen hafta A Spor'da katıldığı programda anlattığı 'Kartal Projesi' büyük ses getirmişti. Usta, "Göreve gelmemiz halinde Kartal Projesi'ne büyük bir önem vereceğiz. Bu projenin hayata geçmesi için çalışmalarımıza başladık. Hem sıkışan ekonomik durumumuz hem de hedeflediğimiz '50. Yılda Şampiyonluk' için bu rakam bize büyük bir itici güç olacak" demişti.

Borçlar kapanacak

Kartal'da Milli Emlak'tan satın alınması planlanan arazide yapılacak 5 yıldızlı otel, rezidans, eğlence ve alışveriş merkezleri ile Trabzonspor'a yaklaşık 100 milyon dolar gelir hedefleniyor.

Sabah

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Trabzonspor, Kartal'da karma proje yapacak!
  • 02.12.2015 09:45

Trabzonspor, Kartal'da karma proje yapacak!

Trabzonspor Başkan Adayı Muharrem Usta, Kartal'daki arazi üzerinde karma proje ü ...