maritbet girişmaritbet
Trabzon'da 147 milyon liralık 25 tesisin temeli atıldı

Trabzon'da 147 milyon liralık 25 tesisin temeli atıldı

Orman ve Su İşleri Bakanlığınca Trabzon'da inşa edilecek 147 milyon liralık 25 tesisin temel atma töreni, gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Vakfıkebir ilçesinde Fol Deresi yanı pazar alanında düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Orman ve Su İşleri Bakanlığının temel atma töreninde bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Karadeniz'in çocuğu olarak Trabzon'la, Trabzon'un güzel insanlarıyla gurur duyduğunu belirten Bak, Karadenizlilerin gittikleri her yere enerji verdiğini dile getirdi.

Bak, Trabzon'un, spor denilince özel bir yere sahip olduğunu ifade ederek, "Trabzon sporun herkes tarafından bilindiği, sporu en iyi yorumlayan, herkesin bir fikrinin olduğu, sporun her zaman sabahtan akşama konuşulduğu özel bir şehir." dedi.

Bu toprakların çocuklarıyla gurur duyduğunu vurgulayan Bak, "Bu toprakların çocuğu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'la yürümekten gurur ve onur duyuyoruz. Biliyoruz ki Karadeniz, Rize, Trabzon ve bu milletin aziz insanları onunla beraber." diye konuştu.

 "2019 tarihi bizim için önemlidir"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu'na Trabzon'a yaptığı yatırımlar dolayısıyla teşekkür ederek, yatırımların şehre hayırlar getirmesini diledi.

Eroğlu'nun her zaman Trabzon'a heybesi dolu geldiğini belirten Soylu, temeli atılacak yatırımlardan birinin de törenin yapıldığı alanın yakınındaki Fol Deresi'nin ıslahı olduğunu söyledi.

Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın her gittiği yerde, "Eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri" sözünü dile getirdiğini anımsatarak, AK Parti iktidarının, 15 yıldır eserler iktidarı olduğunu söyledi.

Türkiye'nin büyük bir mücadelenin içerisinde olduğunu vurgulayan Soylu, "Gece gündüz çalışıyoruz. Özellikle Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'yle beraber bugüne kadar Türkiye'nin attığı adımların, yaptığı yatırımların, ortaya koyduğu gelişmelerin daha hızlı gerçekleşmesi için ciddi bir gayret ortaya koyuyoruz. 2019 tarihi bizim için önemlidir." dedi.

Soylu, hep birlikte 2019'a kadar çok çalışmaları ve tam tekmil olmaları gerektiğini vurgulayarak, "2019'da öyle bir koşuya başlamalıyız ki bugün ayağımıza çelme takmaya, kendi seçim kampanyalarını Türkiye üzerinden yürütenler, bugün etrafımızdaki coğrafyayı ateş çemberine döndürmeye çalışanlara yükselme, büyüme, zenginleşme ve Türkiye'nin değerlerini, medeniyeti bütün dünyaya nakşetmeyle, bu coğrafyanın ne olduğunu, nasıl zenginleştiğimizi ve hedeflerimize nasıl ulaştığımızı göstermeliyiz." diye konuştu.

"Hep birlikte büyük bir gayreti ortaya koyuyoruz"

Millete minnettar ve müteşekkir olduklarını ifade eden Soylu, şöyle devam etti:

"Bizi ne seçimlerde ne 27 Nisan e-bildirisinde, ne Gezi olaylarında Sayın Cumhurbaşkanımıza iftiralarda bulunulurken yalnız bıraktınız. Biz bu ülkenin büyüme, medeniyet mücadelesini gösterirken bize tuzak kurduklarında 17-25 Aralık'ta yalnız bırakmadınız. Siz bizi, 6-7 Ekim olaylarında yalnız bırakmadınız. Bugün Amerika'da Pensilvanya'da duran o hainin Türkiye'de birtakım desteklerle gerçekleştirdiği 15 Temmuz darbesinde yalnız bırakmadınız. Bu ülkeye her daim sahip çıktınız. Geçmişimize sahip çıktınız ve geleceğimize sahip çıkıyorsunuz."

Soylu, Allah'tan tek dualarının, kendilerini bu asil millete mahcup etmemesi olduğunu dile getirerek, bütün bakanlıkların Türkiye'nin her tarafına yatırım yaptığını söyledi.

İçişleri Bakanlığının da terörle mücadeleyi ortaya koymaya çalıştıklarını belirten Soylu, şunları kaydetti:

"Bilesiniz ki onlara dağlarda kaçacak yer bırakmadık, bırakmayacağız. Hep birlikte büyük bir gayreti ortaya koyuyoruz. Sorumluluğumuzu biliyoruz, hizmetlerimizi devam ettireceğiz. İşimiz gücümüz çok, terörle uğraşıyoruz ama 'Şuna yetişemiyoruz, buna yetişemiyoruz' diye bir sözün sahibi değiliz. Sözümüz tek, işimiz ne kadar zor olursa olsun, terörle ne kadar uğraşırsak uğraşalım, sizin emrinizde olmak ve sizin hizmetkarınız olmak bizim hayatımızın en büyük şereflerinden bir tanesidir, emrinize amadeyiz."

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Trabzon'da 147 milyon liralık 25 tesisin temeli atıldı
  • 25.09.2017 09:14

Trabzon'da 147 milyon liralık 25 tesisin temeli atıldı

Orman ve Su İşleri Bakanlığınca Trabzon'da inşa edilecek 147 milyon liralık 25 t ...