maritbet girişmaritbet
TDUB üyelerine konut trendleri ve risklerini anlatacak!

TDUB üyelerine konut trendleri ve risklerini anlatacak!

Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği, 6 Şubat'ta kendi üyelerine konut trendleri ve risklerini anlatacak.

Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği (TDUB) bünyesinde faaliyet gösteren TDUB Eğitim Akademisi, “Yatırım Aracı Olarak Türkiye'de Konut Trendleri ve Riskleri” seminerini 6 Şubat 2016 tarihinde Ağaoğlu My Office'te üyeleri için düzenliyor. Seminer, Türkiye'nin bu alanda önde gelen uzmanlarından Dr. Yener Coşkun tarafından verilecek.

Gayrimenkul değerleme uzmanlarının çatı kuruluşu Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği (TDUB) bünyesinde kurulan TDUB Eğitim Akademisi'nde verilen mesleki eğitimler kapsamında 6 Şubat 2016 tarihinde “Yatırım Aracı Olarak Türkiye'de Konut Trendleri ve Riskleri” konulu seminer düzenleniyor. TDUB üyeleri için düzenlenen bu ücretsiz seminere katılmak isteyen değerleme kuruluşlarının 3 Şubat Çarşamba gününe kadar kadar [email protected] adresine üyelik bilgilerini ileterek kayıt yaptırmaları gerekiyor. Ağaoğlu My Office Kuzey Toplantı Salonunda düzenlenecek eğitim semineri, konu hakkında Türkiye'nin önde gelen değerleme uzmanlarından Dr. Yener Coşkun tarafından verilecek. 

Kapsamlı eğitim programı

TDUB Eğitim Akademisi, gayrimenkul sektörünün insan kaynakları ihtiyacına yönelik nitelikli ve donanımlı uzman personel yetiştirmek amacıyla sürdürdüğü mesleki ve kişisel gelişim eğitimlerini geliştirerek sürdürüyor. Yoğun bir seminer programı sunan TDUB Eğitim Akademisi'nin düzenleyeceği “Yatırım Aracı Olarak Türkiye'de Konut Trendleri ve Riskleri” konulu yeni seminerinde ise dört başlık altında "Yatırım aracı olarak Türkiye'de konut", "Konut piyasası eğilimleri", "Konut piyasası riskleri" ve "Konut fiyatı riskleri ve fiyat dalgalanması riskleri" ele alınacak. 

Seminerde Dr. Yener Coşkun, "Neden konut alıyoruz?", "Psikolojik ve reel temeller nelerdir?", "Konut yatırımının reel getirisi: Konut iyi bir yatırım aracı mı?", "Geçmiş ve gelecek 10 yıl: Temel göstergelerin analizi", "Konut piyasası sorunları: Değerleme sektörüne ve alım-satım hacmine etkileri nelerdir?", "Genel ekonomik riskler: Ya kriz olursa?", "Açık ve gizli konut piyasası risk göstergeleri nelerdir?", "Yerel piyasada fiyatlar neden dalgalanıyor?", "İstanbul, Ankara, İzmir ve Türkiye konut piyasalarının fiyat dalgalanması analizi", "Fiyat dalgalanmalarının değerleme sektörüne etkileri nelerdir?" sorularının yanıtlarını katılımcılarla paylaşacak.   

Yorum Yaz

Benzer Haberler

TDUB üyelerine konut trendleri ve risklerini anlatacak!
  • 02.02.2016 10:57

TDUB üyelerine konut trendleri ve risklerini anlatacak!

Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği, 6 Şubat'ta kendi üyelerine konut trendleri ...