maritbet girişmaritbet
Taylor Swift, Beverly Hills'teki evinin kapılarını açtı

Taylor Swift, Beverly Hills'teki evinin kapılarını açtı

25 yaşındaki dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift, evinin kapılarını Vogue dergisi için açtı.

Vogue'un mayıs sayısına kapak kızı olan Swift, Beverly Hills'teki evinin kapılarını açtı ve hakkında bilinmeyenleri anlattı.

Genç şarkıcı Taylor Swift'in, müzikten kazandığı parayı gayrimenkule yatırdığını söylemek yalan olmaz. 25 yaşındaki şarkıcı; Rhode Island'da sahilde, Manhattan'da 9 yatak odalı bir çatı katı, Nashville'de iki müstakil evin yanı sıra Beverly Hills'te de 4 yatak odalı ve 4 banyolu bir bungalov evin sahibi.

Taylor Swift

New England stili döşediği evini 2011'de 3.55 milyon dolara (yaklaşık 10 milyon TL) satın alan Swift, Vogue'un video röportajındaki ilginç sorulara ilginç yanıtlar verdi.

ALDIĞIM EN GÜZEL HEDİYE...

Dünyanın en çok kazanan DJ'lerinden, İskoç müzisyen Calvin Harris'le romantik bir ilişki yaşayan Swift, bugüne kadar aldığı en romantik hediyenin ondan geldiğini söyledi: 'Yılbaşı için bahçeme bir zeytin ağacı getirdi ve onu dikti. Bu, bugüne kadar aldığım en harika hediye oldu'.

Gösterişli bir piyano odasında, listelerden inmeyen pek çok ünlü hit şarkısını kaleme almış olan Swift, odadaki en kıymetli eşyasının Grammy'si olduğunu da sözlerine ekledi.

Taylor Swift

KAHVE BAĞIMLISI 

Taylor Swift'in evdeki en vazgeçilmez şeylerinden biri de kahve. Evde espresso, filtre kahve ve çeşitli aromalı kahveler demleyen Swift, kahveden kesinlikle vazgeçemediğini söylüyor. En sevdiği kokteylin diyet kola ve votka olduğunu söyleyen ünlü yıldız, 'Eğer kalorileri saymasaydım her gün chicken tenders yiyebilrdim' diye itiraf ediyor en sevdiği yemeği. 

Taylor Swift

10 yıl içinde kendini nerede gördüğü sorusuna ise samimi bir yanıt veriyor ünlü şarkıcı: '36 yaşında olacağım ve 40'a yaklaştığım düşüncesinin beni strese sokmasına izin vermeyeceğimi umuyorum.' 

'Kendinizi Google'da arattınız mı' sorusunun yanıtı ise şu oldu: 'Evet, ama hayatta öğrendiğim bir ders varsa, o da bunu bir daha yapmamam gerektiği'... 

Taylor SwiftErkek kardeşinin ona 'Taffy' dediğini söyleyen Swift, en sevdiği dizinin 'Friends' olduğunu söyledi. 'Keşke ben yazsaydım dediğiniz bir şarkı var mı' sorusuna yanıtı ise Friends'in jenerik şarkısı (I'll Be There For You- The Rembrandts) oldu.

Swift, ev hallerinde ne kadar doğalsa, Vogue çekimlerinde bir o kadar farklı görünüyordu. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Beverly Hills'teki en lüks villanın içini görmek ister misiniz?
  • 23.12.2014 12:11

Beverly Hills'teki en lüks villanın içini görmek ister misiniz?

Daha önce Iron Man filminin çekimleri için kullanılan Beverly Hills'teki bu eve ...

Nusret'in Beverly Hills'teki dükkanının kirası 70 bin dolar!
  • 07.05.2021 11:00

Nusret'in Beverly Hills'teki dükkanının kirası 70 bin dolar!

Nusret, Beverly Hills'teki dükkanı için aylık 70 bin dolar (yaklaşık 580 bin TL) ...