maritbet girişmaritbet
Tarihi semt Fatih'te yangın paniği

Tarihi semt Fatih'te yangın paniği

Fatih Balat’ta 3 katlı ahşap bir binada başlayan yangın, bitişiğinde bulunan 4 binaya daha sıçradı.

Alevler yaklaşık 2 saat süren çalışma sonrası kontrol altına alınırken; 2 ahşap bina kül oldu, 3 bina da maddi hasar oluştu.

Fatih Balat Vodina Caddesi üzerinde bulunan 3 katlı ahşap bir binanın en üst katından, saat 11.45'te henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Alevler kısa sürede tüm binayı sardı.

BİNA SAKİNLERİ KENDİLERİNİ DIŞARI ATTI

Binada yaşayanlar evlerini boşaltarak kendilerini dışarı attı. Mahallelinin ihbarı üzerine bölgeye Fatih, Bayrampaşa, Şişli, Beyoğlu ve Balat itfaiye grupları sevk edildi.

ALEVLİ PARÇA OTOMOBİLİN ÜZERİNE DÜŞTÜ

Yangın yerine gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahalede bulundu. İtfaiyenin müdahalesi sırasında binadan kopan alevli parçalar caddede park halindeki bir aracın üzerine düştü. Alevlere teslim olan ve zaman zaman patlamaların yaşandığı otomobil kullanılamaz hale geldi.

YANGIN KORKUYA NEDEN OLDU 

Korku ve paniğe neden olan yangında yaralı ya da can kaybı yaşanmadı. Yaklaşık 2 saatte kontrol altına alınan yangında 2 bina ahşap bina tamamen kullanılamaz hale gelirken; 3 binanın da çatısında maddi hasar oluştu. İtfaiye ve polis ekipleri yangının çıkış sebebini araştırıyor.

Yorum Yaz