maritbet girişmaritbet
Tarihi Fuat Paşa Yalısı’nda VIP düğün!

Tarihi Fuat Paşa Yalısı’nda VIP düğün!

VIP dergisinin de sahibi olan gazeteci çift Reyhan ve Erkut Can’ın kızları Elçin Can, lise arkadaşıyla evlendi.

Elçin Can, Büyükdere'deki tarihi Fuat Paşa Yalısı'nda düzenlenen düğün töreninde Doğan Gürbüzer ve Ziyneti Tunalı'nın oğulları Tolga Gürbüzer'le evlendi.

İstek Vakfı Semiha Şakir Lisesi'nden okul arkadaşı olan Elçin Can ile Tolga Gürbüzer'in 19 yıl önce okul sıralarında başlayan arkadaşlıkları, nikâh masasına taşındı. 

düğün

Nikâh şahitliklerini Azade Balkaner ile Kurtcebe Basmacı'nın yaptığı gelin ve damat, objektiflere düğüne katılan Semra Özal'la mutluluk pozları verdi. Posta Gazetesi'nin hafta sonu eki Karnaval'da köşe yazan Erkut Can, kızı yeni bir hayata “evet” derken mutluluktan gözyaşlarına engel olamadı.İstek Vakfı Semiha Şakir Lisesi'nden okul arkadaşı olan Elçin Can ile Tolga Gürbüzer'in 19 yıl önce okul sıralarında başlayan arkadaşlıkları, nikâh masasına taşındı. 

Nikâh şahitliklerini Azade Balkaner ile Kurtcebe Basmacı'nın yaptığı gelin ve damat, objektiflere düğüne katılan Semra Özal'la mutluluk pozları verdi. Posta Gazetesi'nin hafta sonu eki Karnaval'da köşe yazan Erkut Can, kızı yeni bir hayata “evet” derken mutluluktan gözyaşlarına engel olamadı.

Hürriyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Tarihi Fuat Paşa Yalısı’nda VIP düğün!
  • 02.03.2015 09:43

Tarihi Fuat Paşa Yalısı’nda VIP düğün!

VIP dergisinin de sahibi olan gazeteci çift Reyhan ve Erkut Can’ın kızları Elçin ...