maritbet girişmaritbet
Tanju Çolak’tan Timsah Arena’ya övgü!

Tanju Çolak’tan Timsah Arena’ya övgü!

Türkiye’nin eski gol krallarından Tanju Çolak, Büyükşehir Belediyesi’nin yaptırdığı belediye tarihinin en büyük yatırımlarından Timsah Arena’yı gezdi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yle birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Çolak, 45 bin kişilik modern stadyumun Bursa ve Bursalılar için gurur vesilesi olduğunu kaydetti. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Türkiye futbol tarihinde en çok gol atan ikinci futbolcu olan Tanju Çolak'a Timsah Arena'yı gezdirdi. Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi'nin kendi imkanlarıyla yaptığı prestij yatırım hakkında Çolak'ı bilgilendirdi. 

“Başkan Altepe'yle gurur duyulmalı” 

Bursa'da bulunmaktan ve Bursaspor'un stadyumunu gezmekten keyif aldığını belirten Tanju Çolak, Türkiye'de olduğu gibi yerelde de eserlerle tarih yazıldığını söyledi. 45 bin kişilik modern stadyum nedeniyle Başkan Altepe'ye saygı duyduğunu ve takdir ettiğini belirten Çolak, “Elinize emeğinize sağlık. Eserleriniz her geçen gün artıyor. Yapılan hizmetleri kabulleniyorum. Herkesin de kabul etmesi lazım. Bu eserler kolay meydana getirilmiyor. Bugüne kadar hiç olmamış şeyler yapılıyor. Sizleri tebrik ediyorum. Gururluyum. Tüm Bursalıların da yapılan hizmetler nedeniyle Başkan Altepe'yle gurur duyması lazım” dedi. 

Belediye tarihindeki en büyük yatırım 

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise, Türkiye'nin marka değerlerinden Tanju Çolak'ı Büyükşehir Stadyumu'nda ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti. Timsah Arena'nın 185 bin metrekarelik kapalı inşaat alanıyla belediye tarihindeki en büyük yatırım olduğunu vurgulayan Başkan Altepe, “Hedefimiz burayı bir an önce hizmete almak. İnşallah bu yaz açılışını gerçekleştireceğiz. Havaların düzelmesini ve montajların hızlanmasını bekliyoruz. Çünkü 10 derecenin üzerinde bir havada montaj yapabiliyoruz. Yarından itibaren havalar düzeliyor. Hızlı çalışmayla eksiklikleri gidermeyi ve burayı Bursaspor'un hizmetine sunmayı düşünüyoruz” diye konuştu.

Sadece stat değil aynı zamanda cazibe merkezi

Başkan Altepe, Timsah Arena'nın tamamlandığında hem Bursa'ya hem de Türkiye'ye büyük değer katacağını belirtti. Timsah Arena'nın sadece maçların oynanacağı bir stadyum olmayacağını, alışveriş mekanları, çarşıları, kafeteryaları ve restoranlarıyla yaşayan bir organizma halini alacağını vurgulayan Başkan Altepe, “Yeni stadyumla birlikte Avrupa'da olduğu gibi konsept gelişecek. Milyonlarca metrekare yeşil alana sahip, piknik alanları ve parklarıyla insanların günlerini geçirebileceği, alışveriş yapıp oturabileceği bir cazibe merkezine daha kavuşmuş olacağız” şeklinde konuştu. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Timsah Arena martta tamam!
  • 20.09.2018 09:39

Timsah Arena martta tamam!

Başkan Alinur Aktaş, müteahhide 90 gün süre verdiklerini belirterek, mart ayında ...

Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü'ne 4 minareli cami!
  • 17.10.2017 09:51

Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü'ne 4 minareli cami!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son Bursa mitinginde yapılmasını istediği ...

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden trafiğe yeni çözüm!
  • 01.10.2017 13:45

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden trafiğe yeni çözüm!

Bursa’da trafiğin düğüm noktalarından biri olan Orhaneli kavşağı ile Acemler ara ...

Karacabey'e yapılan ulaşım yatırımı 32 milyon TL’yi aştı
  • 30.09.2017 16:29

Karacabey'e yapılan ulaşım yatırımı 32 milyon TL’yi aştı

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Karacabey’e yapılan ulaşım yatırımları ...

Bursa'nın yapı stoğu daha güçlü hale geliyor
  • 27.09.2017 09:55

Bursa'nın yapı stoğu daha güçlü hale geliyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yıkımlarla kent nefes alırken, ay ...

Cilimboz'da ulaşım etabı tamamlanıyor
  • 24.09.2017 11:36

Cilimboz'da ulaşım etabı tamamlanıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Cilimboz Deresi etrafındaki dere ıslah ve çevre düz ...