maritbet girişmaritbet
Tabanlıoğlu, 14. kez Cityscape Global 2017'ye katılıyor

Tabanlıoğlu, 14. kez Cityscape Global 2017'ye katılıyor

Tabanlıoğlu Mimarlık da ‘aralıksız katılım’ geleneğini sürdürerek 14’ünce kez Cityscape Global 2017'de yerini alacak.

Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde 11 – 13 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek gayrimenkul ve mimarlık dünyasının en önemli küresel arenası Cityscape Global 2017, yine alanında Türkiye'nin dışa açılan en önemli platformlarından olacak. Dünyanın önde gelen yatırımcılarını, gayrimenkul ve mimarlık dünyasının en önemli temsilcilerini bir araya getiren bu buluşmada, Tabanlıoğlu Mimarlık da ‘aralıksız katılım' geleneğini sürdürerek 14'ünce kez yerini alacak.

Gayrimenkul ve mimarlık dünyasının bu küresel buluşmasında başarıları ödüllerle tescillenen projelerini ve özgün mimari yaklaşımlarını S3A30 numaralı standında küresel temsilcilerle buluşturacak olan Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape Global 2017 döneminde önemli bir başka tanıtıma daha imza atacak. Türkiye'nin küresel mimarlık ofisi Tabanlıoğlu Mimarlık, Dubai'de inşaatı tamamlanan, yatırımcısı Al Fattan Properties olan Crystal Towers projesini tanıtacak.

Jumeirah Beach bölgesinde, Al Mamsha Street üzerinde sembol yapılardan biri olarak yükselen karma kullanımlı proje, 35 katlı konut ve 30 katlı otel olmak üzere iki kuleden oluşuyor. Yapımı Temmuz 2017'de tamamlanan projenin otel kısmınd Temmuz ayından bu yana Rixos Premium, Dubai hizmet veriyor.

Crystal Towers, Cityscape Global 2017'nin ikinci günü, 12 Eylül'de düzenlenmesi planlanan özel bir davetle tanıtılıyor.

Davet, Crystal Towers'ın iki kulesinden birinde hizmete açılmış olan Rixos Premium, Dubai'de düzenlenecek. Tabanlıoğlu Mimarlık'tan Murat Tabanlıoğlu ve Melkan Gürsel ev sahipliğinde gerçekleştirilecek davet, Cityscape Global nedeniyle kentte bulunan gayrimenkul ve mimarlık dünyasının birçok önemli ismini buluşturacak.

Crystal Towers'ın, kentin doğal bir uzantısı olarak ve ziyaretçilerin yanısıra kentte yaşayanlarla buluşma kaygısıyla geliştirilen Dubai'deki öncü bir proje olduğunu belirten Murat Tabanlıoğlu, “Okyanus manzarasına hakim kristal kuleler ‘The Walk' üzerinde yer alması itibarı ile kumsalla sahil yolunu sokak seviyesinde yer alan sosyal alanlarıaracılığıyla buluşturuyor,Crystal Towers sadece direkt kullanıcılarına değil, tüm kentli ve ziyaretçilere açık;ana fonksiyonlarının ötesinde bir kentsel buluşma noktası olma fikrini koruyor” dedi.

Tabanlıoğlu Mimarlık imzasını taşıyan Crystal Towers'ın, TA_Dubai ofislerinin tam karşısında yükseldiğine dikkat çeken Melkan Gürsel de, “Tabanlıoğlu Mimarlık, İstanbul'daki merkezimizin yanı sıra Dubai (BAE), Doha (Katar), Londra (İngiltere) ve New York (ABD) ofisleri ve yaklaşık 200 kişilik kadrosu ile Türkiye'de ve dünyanın çeşitli ülkelerinde projelere imza atıyor. Bugün de Dubai'de hayata geçmiş örnek bir projemizin tanıtımını yapmanın mutluluğunu ve onurunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Tabanlıoğlu Mimarlık, 'Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı' arasında
  • 13.07.2021 11:28

Tabanlıoğlu Mimarlık, 'Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı' arasında

Tabanlıoğlu Mimarlık, tasarım dünyasının önde gelen yayını The Design Story tara ...

Cityscape Dubai 2017 işte böyle geçti!
  • 14.09.2017 17:03

Cityscape Dubai 2017 işte böyle geçti!

Dubai'de düzenlenen Cityscape Global 2017 Fuarı'ndan çok özel görüntüler emlakta ...

"Tapuda yeni dönem başlıyor"
  • 13.09.2017 10:50

"Tapuda yeni dönem başlıyor"

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Dubai Cityscape 2017'de tapuda yeni ...

Bakan Özhaseki, yeni deprem yasasının detaylarını anlattı
  • 13.09.2017 10:49

Bakan Özhaseki, yeni deprem yasasının detaylarını anlattı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Dubai Cityscape Fuarı'nda yeni depre ...

Özhaseki: Depremle ilgili yeni yasa geliyor
  • 12.09.2017 17:39

Özhaseki: Depremle ilgili yeni yasa geliyor

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, olası depremle ilgili hazırladıkları ...

''Türkiye'den 160 bin yabancı gayrimenkul aldı''
  • 12.09.2017 17:38

''Türkiye'den 160 bin yabancı gayrimenkul aldı''

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Dubai Cityscape Global 2017'de öneml ...