maritbet girişmaritbet
Sofuoğlu, Düzce’ye pist yapma kararı aldı

Sofuoğlu, Düzce’ye pist yapma kararı aldı

Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, Düzce’deki hayranlarına pist müjdesi verdi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kenan Sofuoğlu, Düzce'nin Cumayeri ilçesine yeni bir pist yapma kararı aldığını duyurdu.

düzcede pistin yapılacağı yeşil alan

Sofuoğlu ayrıca pistin yapılacağı alanda ağaç kesme gibi bir durumun olmadığını belirterek “Resim çok yüksekten alındığı için bölge ağaçlık gibi görünmüş. Ama resimde görünen yerlerde sadece sık olmakla birlikte ufak boyutta çalılıklar mevcut. Ağaç kesme gibi bir durum kesinlikle yok. Merak eden kardeşlerimiz için düzeltmiş olalım” açıklamasında bulundu. 

pistin yapılacağı alan

PİST MÜJDESİNİ ŞÖYLE DUYURDU!

“Duymayanlar için müjdeli haberimizi paylaşmak istiyorum; Yeni yapılacak olan pist için kararımızı verdik, birkaç aydır farklı lokasyondaki yerleri inceledikten sonra Düzce'nin Cumayeri ilçesinde pisti yapmaya karar verdik. İnşallah önümüzdeki pazartesi günü ilk çalışmalar başlıyor. Dozerler piste girişi yapacaklar. Allah nasip ederse mayıs ayında ilk asfaltı atmayı ve haziran ya da temmuz ayında Türkiye Şampiyonası'nın bir ayağını burada gerçekleştirmeyi planlıyoruz. En önemlisi de bu pisti sadece motosiklet pisti olarak görmeyin, öyle bir pist yapılacak ki hem Türkiye Otomobil yarışlarının hem motosikletlerin her türlü pist yarışlarının yapılabileceği güvenlik olsun, tasarım olsun bu alanlarda dünya standartlarında özel bir parkur hazırlanacak. Pistin dizaynını bizzat ben kendim yapacağım. Bütün çalışmalarıyla A dan Z'ye kendim koşturup uğraşacağım. Pisti buraya yapmamızda hem Cumayeri Belediye Başkanımızın yoğun ısrarları ve gösterdikleri itinadan ve bölgenin çok elverişli olmasından dolayı ayrıca Sakarya'da halihazırda bulunan pistimizden ötürü son kararımızı burada yapılması yönünde verdik. Cumayeri Belediye Başkanımız Sayın Recep Tuna'ya gösterdikleri ilgiden ötürü çok teşekkür ederim. Önümüzdeki hafta basınla alakalı gerekli açıklamaları ve bilgilendirmeyi yapacağım. Ülkemize inşaallah hayırlı olsun.”Motosiklet Şampiyonu Sofuoğlu, dün sosyal medya hesapalarından paylaştığı bir fotoğrafta ise : "Yeni bir pist planlamasi icin inspire'nin ayarlarını yapıyorum, bugun yeni pistin yapılacagı yerin çekimlerini izleyeceksiniz insallah" yorumunda bulundu. 

drone ile alan keşifi

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sofuoğlu, Düzce’ye pist yapma kararı aldı
  • 03.12.2015 11:34

Sofuoğlu, Düzce’ye pist yapma kararı aldı

Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, Düzce’deki hayranlarına pist müjdesi ...