maritbet girişmaritbet
SMM İstanbul’da 40 metrelik ultra lüks ‘Mega Yat’ basına açılacak

SMM İstanbul’da 40 metrelik ultra lüks ‘Mega Yat’ basına açılacak

Gemi İnşa Sanayi Fuarı SMM İstanbul 26 – 27 Şubat 2014 tarihleri arasında İstanbul Pendik Green Park Otel’de kapılarını açacak

SMM İstanbul Fuarı çerçevesinde 26 Şubat 2014 Çarşamba günü resmi açılıştan sonra, 11.00 – 12.00 saatleri arasında dünyaca ünlü starların yatlarını tasarlayan Tanju Kalaycıoğlu'nun Pendik Marina'da demirlediği 40 mt'lik Mega Yat'ı basına özel yapılacak bir turla gezilirken, Tanju Kalaycıoğlu tarafından Türk Megayat sektörü değerlendirilecek. 26 – 27 Şubat 2014 tarihleri arasında Tuzla Gemi Sanayi'nin kalbinde Green Park Pendik Oteli, Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan Dünya'nın en büyük Gemi İnşa Fuarı SMM İstanbul, Türk Gemi İnşa Sanayi'nin En'lerini uluslararası profesyonellerle buluşturacak. Hamburg SMM İstanbul Fuarı'nın resmi açılışı 26 Şubat Çarşamba günü saat 9.30'da Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı adına müsteşar yardımcısı Sn. Suat Hayri Aka, Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdürü Hızırreis Deniz, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yetkilileri, Gemi ve Yat İhracatçıları Birliği Başkanı Başaran Bayrak, İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi Prof. Dr. Ahmet Ergin, GİSBİR (Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği) Başkanı Murat Kıran, GESAD (Gemi Sanayicileri Derneği) Genel sekreteri Mustafa Ünar, Gemi Mühendisleri Odası yetkilileri ve diğer meslek odası yetkilileri, Türk Loydu Başkanı ve yöneticileri tarafından yapıldıktan sonra VİP ve Basın turuna geçilecek. 

40 metre uzunluğunda, 6 kamaralı ultra lüks Mega Yat basına açılacak
Dünya'nın en büyük Gemi İnşa Fuarı Hamburg SMM İstanbul boyunca iki ayrı zirve gerçekleştirilecek. 26 Şubat 2014'te Work Boat Executive Summit / Work Boat Zirvesi ve 27 Şubat 2014'te Türk Denizcilik ve Denizde Savunma Araçları Zirvesi'nin yanı sıra fuara damgasını vuracak etkinliklerden biri Türk Mega Yat Forumu olacak. 

Türk Mega Yat Forumu'nda, Jonny Deep gibi dünya starlarının ultra lüks yatlarını tasarlayan ve üreten Taka Yatçılık'ın sahibi, Su Marine ortaklarından Osman Tanju Kalaycıoğlu üretimleri hakkında bilgi verecek ve üretimini yaptığı yatlardan birini basın mensuplarının ziyaretine açacak. Basın mensuplarının ziyaretine açılacak olan VAY isimli ultra lüks Mega Yat, 40 metre uzunluğunda, 1 Master, 2 VIP, 2 misafir ve üç mürettebata ait olmak üzere 6 kamaraya sahip. Salon ve kamaraların tamamı Bose Sistem'e sahip ve ultra lüks malzemelerle donatılmış durumda. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yalıkavak Marina sezonun ilk mega yatlarını ağırlıyor
  • 29.06.2020 14:38

Yalıkavak Marina sezonun ilk mega yatlarını ağırlıyor

“Dünyanın En İyi Süper Yat Marinası” ödüllü Yalıkavak Marina’ya deniz hudut kapı ...

SMM İstanbul’da 40 metrelik ultra lüks ‘Mega Yat’ basına açılacak
  • 25.02.2014 15:13

SMM İstanbul’da 40 metrelik ultra lüks ‘Mega Yat’ basına açılacak

Gemi İnşa Sanayi Fuarı SMM İstanbul 26 – 27 Şubat 2014 tarihleri arasında İstanb ...