maritbet girişmaritbet
Site yönetiminden müjde! Yüzde 7 indirim…

Site yönetiminden müjde! Yüzde 7 indirim…

Profesyonel site yönetimi sektöründe hizmet veren Timtaş Yönetim yaptığı çalışmalarla hizmet verdiği konut sakinlerini memnun etmeye devam ediyor

Hizmet götürdüğü alanlarda fark sunan Timtaş yönetim bir yeniliğe daha imza tarak, enerji sektörü devlerinden Sepaş Enerji ile anlaşma yaparak yönetim hizmeti verdiği sitelere ve site sakinlerine ucuz elektriğin önünü açtı.

Türkiye genelinde 16 ilde hizmet veren Timtaş Yönetim, profesyonel yönetim hizmetleri kapsamında site, rezidans, AVM, toplu konut, tesis, bina yönetimlerindeki başarılı çalışmalarıyla adını hızla duyurmaya devam ediyor. Şehirlerin yeni yapılaşma düzeninde gerek duyulan tüm ihtiyaçlara cevap olabilmek adına çalışmalarını ve çözümlerini giderek arttıran Timtaş Yönetim, son olarak enerji sektörü devlerinden Sepaş Enerji ile anlaşma yaparak yönetim hizmeti verdiği sitelere ve site sakinlerine ucuz elektriğin önünü açtı.

Müjde %7 indirim

Timtaş Yönetim Sepaş Enerji ile yapılan anlaşma kapsamında ucuz elektrik hizmetinden yararlanacak olan site sakinlerine duyuru yaparak müjdeyi verdi. Sepaş Enerji ile yapılan sözleşme uyarınca site ortak mahallerine ve site sakinlerine tahakkuk eden elektrik borçları artık % 7 indirimli olacak.

AR-GE çalışmalarının sonucu

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Timtaş Yönetim Genel Müdürü Mehmet Akay, “Aidat takip – muhasebe, danışmanlık, peyzaj ve bakım, güvenlik, halkla ilişkiler, hukuk, idari işler, personel, temizlik ve teknik alanlar ile ilgili verdiğimiz hizmetlerin yanı sıra AR-GE çalışmalarına da oldukça önem veriyoruz. Bu anlaşma da çalışmalarımızın bir sonudur. Şuan Sepaş Enerji ile yaptığımız anlaşma gereği yetkili konumundayız. Elbette temel hizmetleri yerine getirmek önemli ancak bunların yanında yönetim faaliyetlerine katkı sunacak, yaşam standardımızı yükseltecek, ekonomik açıdan rahatlık sunacak ve bütünüyle konut sakinlerine maddi manevi destek sunacak çalışmalar yapmak, bunları bulmak ve yeniliklere imza atarak uygulamaya geçirmekte önemli.” dedi.

“Analizlerimizi yaparak çalışmalarımıza devam ediyoruz”

Timtaş Yönetim'in hızla büyüdüğünün altını çizen Akay, “İvmemiz giderek artıyor. Biz de bu bağlamda kendimizi yeniliyor, analizlerimizi yaparak çalışmalarımıza devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı. Genel Müdür Akay firma olarak çözüm ortaklarına bir yenisini daha ekleyerek site sakinlerine böyle bir hizmet sunmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, benzeri çalışmaların devam edeceğinin haberini verdi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sitelerde aidatların belirlendiği genel kurul dönemi başladı
  • 05.01.2023 11:51

Sitelerde aidatların belirlendiği genel kurul dönemi başladı

Konut sahipleri ile site yönetimlerini zaman zaman karşı karşıya getiren aidat t ...

13 ilde örnek yatay mimari uygulaması başladı
  • 03.11.2020 11:35

13 ilde örnek yatay mimari uygulaması başladı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, önümüzdeki yıl yatay şehirleşmeyi benimseyen kent ...

Sitedeki evinize hırsız girerse sorumlusu yönetim!
  • 11.09.2015 09:48

Sitedeki evinize hırsız girerse sorumlusu yönetim!

Yargıtay, hırsızlıktan site yönetiminin de sorumlu olacağı ve güvenlik firmasını ...

Timtaş Life yayın hayatına başladı
  • 05.12.2014 15:27

Timtaş Life yayın hayatına başladı

Sektörel anlamda bir ilk olan Timtaş Life dergisi yayın hayatına başladı ...

Timtaş Yönetim, bölge müdürlüğünü dörtledi!
  • 02.12.2014 13:27

Timtaş Yönetim, bölge müdürlüğünü dörtledi!

Timtaş Yönetim açtığı bölge müdürlüğü ile Adana ve çevresine yerinden hizmet ver ...

İleri site yönetimlerinde bilinmeyenler…
  • 25.08.2014 15:35

İleri site yönetimlerinde bilinmeyenler…

Site / Bina Yönetimleri ile ilgili olarak şimdiye kadar yazılan ve piyasaya sunu ...