maritbet girişmaritbet
Sign Of The City Awards 2017 jüri buluşması gerçekleşti

Sign Of The City Awards 2017 jüri buluşması gerçekleşti

Gayrimenkul sektörüne dördüncü imzasını atmaya hazırlanan Sign Of The City Awards 2017'nin jüri buluşması gerçekleşti

Türk gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen Sign of the City Awards (SotCA) gayrimenkul yarışması için hazırlıklar başladı. Başvuruların 5 Haziran'da başlayacağı yarışma için iş dünyasının önde gelen isimlerinden oluşan 19 kişilik jürisi ilk kez bir araya geldi.

Hürriyet'in öncülüğünde gerçekleşecek olan  Sign of the City Awards (SOTCA) gayrimenkul yarışmasının dördüncüsü için çalışmalar başladı. Kasım ayında gerçekleşecek yarışmanın jüri üyeleri, ilk toplantılarını gerçekleştirdi. Jüri Başkanı seçimi yarışma kategorileri, başvuru ve katılım koşulları, değerlendirme sürecinin ele alındığı toplantının açılışını Hürriyet Reklam Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi Zeynep Tandoğan yaptı. Gayrimenkul ve inşaat sektörünün en iyi projelerinin seçileceği yarışmanın 4. yılında da yoğun bir katılım beklediklerini dile getiren Tandoğan, “Sign of the City Awards, dördüncü senesinde değerli jüri üyelerimiz ve danışma kurulumuz sayesinde çok büyük yol aldı. Bugün, birbirinden değerli ve alanında uzman jüri üyelerimizle 4. Sign of the City Awards için düğmeye basıyoruz. Görevimiz büyük ama jüri üyelerimiz ve sektör temsilcilerimizin varlığı içimizi rahatlatıyor. Hepinize bu sene için de kolaylıklar diliyor ve jürimizde yer aldığınız için teşekkür ediyorum” dedi. 

Başvurular 5 Haziran'da Başlayacak

Yarışmaya başvurmak isteyen kişi ve kurumlar, 5 Haziran-11 Ağustos 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirebilecek. 01.01.2012– 11.08.2017 tarihleri arasında tamamlanmış ya da proje yapım aşamasında olan projeler aday olabilecek. Başvuru sürecinin sona ermesinin ardından; EY Türkiye tarafından yapılacak teknik bir değerlendirmeyle,  tüm başvuruların katılım koşullarına uygunluğu denetlenecek. Jüri üyeleri, teknik elemeyi geçen projeler arasından, online olarak yapacağı ön eleme yapacak ve her kategori için 5 finalist belirleyecek. İkinci aşamayı geçen 5 proje, bütün jüri üyelerinin değerlendirmesine sunulacak. Değerlendirme sonucunda her kategoriden sadece 1 adet proje ödüle hak kazanacak. Bir proje sınırsız sayıda kategoride aday olabilecek. 

SotCA 2017 Jüri Başkanları belirlendi

Tüm Jüri üyelerinin  oy birliğiyle  Prof. Dr. Güzin Konuk (MSGSÜ Kentsel Tasarım Araştırma ve Uygulama Merkezi Başkanı) ve  Prof. Dr. Suha Özkan'ın (World Architecture Community Kurucu Başkanı)  geçtiğimiz sene olduğu gibi bu yıl da  eşbaşkan seçildiler. SotCA 2017 Jürisinde yer alan diğer isimler ise; Ahmet Kayhan (Reidin CEO), Altan Elmas (KONUTDER Başkanı), Avi Alkaş (JLL Ülke Başkanı), Aytek İtez (Türkiye Serbest Mimarlar Derneği Başkanı), Ercan Ecemiş (Lineadecor Yönetim Kurulu Başkanı), Ersun Bayraktaroğlu (Ortak, PwC Türkiye Gayrimenkul Sektör Lideri), Faruk Göksu (Kentsel Strateji Kurucu Ortağı), Faruk Malhan (Tasarım Vakfı Kurucusu), Ferdi Erdoğan (Türkiye İMSAD Başkanı), Füsun Yılmaz Phillipson (GYODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı), Haluk Sur  (GYODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı), Hüseyin Arslan (Türkiye Müteahhitler Birliği Başkan Vekili), Prof. Hüseyin Kaptan (Atelye70 Şehir Planlama Başkanı), Prof. Dr. Murat Gül (İTÜ Mimarlık Fakültesi Dekanı), Nazmi Durbakayım (İNDER Başkanı), Sinan Öncel (Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı),  Zafer Baysal (AMSTAR Ülke Müdürü ve Kıdemli Başkan Yardımcısı) oldu.

Lineadecor proje ortaklığında gerçekleştirilecek olan Sign of the City Awards'a katılacak markalar, yarışma başvurularını yapabilecekleri http://www.signofthecity.com/ web sitesinden, aynı zamanda katılım koşulları, bu yılki kategorilerin detayları ve duyurularını başvuru tarihinden itibaren takip edebilecekler.

SotCA 2017 Kategorileri

•  En iyi Konut Projeleri Kategorisi
En İyi Konut
En İyi Çok Katlı Konut
En İyi Müstakil Konut
En İyi Rezidans

•  En İyi Ticari Projeler Kategorisi
En İyi Ofis
En İyi Yerel Merkezli AVM
En İyi Bölgesel Merkezli AVM
En İyi Endüstriyel / Lojistik Yapı
En İyi Karma Kullanımlı Proje

•  En İyi Hizmet Yapıları Kategorisi
En İyi Sağlık Binası
En İyi Eğitim Binası / Kampüsü
En İyi Sosyo Kültürel Yapı
En İyi Turizm / Hizmet Yapıları
En İyi Ulaşım Hizmetleri / Altyapı Projesi

•  Kent ve Mimarlık Kategorisi
En İyi Mimari Tasarım (Kamu)
En İyi Mimari Tasarım ( Özel Sektör )
Genç Mimar Teşvik
En İyi Kentsel Tasarım
En İyi Kentsel Dönüşüm Projesi
En Yeşil Bina
En İyi Kültürel ve Doğal Mirası Koruma/Yaşatma Projesi

•  Diğer Kategoriler
En İyi Pazarlama Kampanyası
En İyi Gayrimenkul Yönetimi 
En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi
Yılın Fark Yaratanı

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kiralık araziler büyük ilgi görüyor
  • 09.08.2020 09:15

Kiralık araziler büyük ilgi görüyor

Atıl Hazine arazilerinin üretim ve ekonomiye kazandırılması için başlatılan çift ...

TOKİ’den Bursa’ya yeni millet bahçeli meydan!
  • 07.08.2020 17:03

TOKİ’den Bursa’ya yeni millet bahçeli meydan!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Bursa Büyükşehir Belediyesi’yle işbirliğiyle Burs ...

Evora İzmir projesi  “En İyi Mimari Tasarım” ödülünü kazandı
  • 07.11.2018 16:41

Evora İzmir projesi “En İyi Mimari Tasarım” ödülünü kazandı

Teknik Yapı ve Halk GYO ortaklığıyla İzmir Konak Alsancak’ta inşasına başlanan E ...

3S Kale Holding’e, En iyi Kültürel Mirası Koruma ve Yaşatma ödülü
  • 30.11.2017 11:45

3S Kale Holding’e, En iyi Kültürel Mirası Koruma ve Yaşatma ödülü

3S Kale Holding, Cumhuriyet Meydanı Projesi ile Sign of the City Awards 2017’de ...

Dekon İnşaat, Sign Of The City Awards 2017'de!
  • 25.09.2017 11:31

Dekon İnşaat, Sign Of The City Awards 2017'de!

Dekon İnşaat, Suadiye Ametist ve Senkron projeleriyle Sign Of The City Awards 20 ...