maritbet girişmaritbet
Seyrantepe metrosu 13 Eylül'de açılıyor

Seyrantepe metrosu 13 Eylül'de açılıyor

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in ziyareti sırasında İBB Başkanı Kadir Topbaş, Seyrantepe'deki metronun 13 Eylül'de açılacağını söyledi.

Başkan Topbaş, inşaatı devam eden Seyrantepe Metrosu'nun 13 Eylül'de taraftarların kullanımına açılacağını açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile bir araya geldi. Başkan Topbaş, inşaatı devam eden Seyrantepe Metrosu'nun 13 Eylül'de taraftarların kullanımına açılacağını açıkladı.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a nezaket ziyaretinde bulundu. Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette Dursun Özbek Başkan Topbaş'a adının yazılı olduğu ve Artvin'in plaka kodu olan 8 numaralı Galatasaray forması hediye etti.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ziyaret esnasında Seyrantepe Metrosu ile ilgili müjdeyi verdi. Başkan Topbaş bakımda olan metro hattının 13 Eylül'de taraftarların kullanımına açılacağını açıkladı. 

Topbaş, “Metronun açılması için Eylül sonu gibi bir tarih vardı ancak az önce genel sekreter yardımcılarımla görüştüm. İnşallah 13 Eylül'deki maça açacağız. Böylece taraftarlar çok daha rahat, keyifli ve konforlu bir şekilde stada erişmiş olacaklar” dedi. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Seyrantepe metrosu 13 Eylül'de açılıyor
  • 21.08.2015 10:49

Seyrantepe metrosu 13 Eylül'de açılıyor

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in ziyareti sırasında İBB Başkanı Kadir Topbaş, ...

Yine Arena yine ulaşım kâbusu
  • 16.11.2014 15:07

Yine Arena yine ulaşım kâbusu

Türkiye Futbol Federasyonu, resmi Twitter hesabından bu akşam oynanacak Kazakist ...