maritbet girişmaritbet
Septagram'dan etkinliklerin en stil adresi: Room7!

Septagram'dan etkinliklerin en stil adresi: Room7!

Septagram, Nişantaşı'nda etkinlik ve toplantılar için yepyeni bir pop-up showroom olan Room7 mekanını oluşturdu.

İş ve eğlence dünyasının popüler semtlerinden biri olan Nişantaşı yepyeni bir ‘'pop-up showroom'' ve etkinlik mekanına kavuştu. Müzeyyen Gürbaz, Orhan Madenoğlu ve Mehmet Gürbaz ortaklığındaki Septagram girişimiyle, 2016 yılı sonlarında Teşvikiye Mahallesi, Ahmet Fetgari Sokak'ta açılan Room7, toplantı, sergi, lansman ve workshop gibi etkinliklere ev sahipliği yapıyor. 

Estetiğin ön planda olduğu butik etkinlik mekanı arayışlarına bir cevap niteliğinde Nişantaşı'nda hizmete açılan Room7, konuklarının toplantı, sergi, lansman, workshop ve etkinliklerine ev sahipliği yapıyor. Müzeyyen Gürbaz, Orhan Madenoğlu ve Mehmet Gürbaz ortaklığındaki Septagram girişimiyle, 2016 yılı sonlarında Teşvikiye Mahallesi, Ahmet Fetgari Sokak'ta açılan Room7, estetiğin ve tasarımın ön planda tutulduğu mekanında konuklarının tercihlerine bağlı olarak saatlik, günlük, haftalık ve daha uzun süre aralıklarında esnek zamanlı olarak hizmet veriyor. 

Septagram

Klasik tasarımlı toplantı alanlarının standartlığına karşın Septagram'ın mimari ve tasarım gustosuyla düzenlenmiş mekanıyla fark yaratan Room7, tercih edildiğinde etkinliklere estetik, uyum ve dengeye dayalı tasarım birikimiyle ihtiyaçlara yönelik kreatif çözümler de sunabiliyor.  

Sergi, lansman, workshop ve etkinliklere teknik anlamda da tam donanımlı destek sunan Room7, gerektiğinde misafirleri için catering hizmeti de sağlayabiliyor. 

Room7'ye evsahipliği yapan ve 2016 yılında Müzeyyen Gürbaz, Orhan Madenoğlu ve Mehmet Gürbaz ortaklığında İstanbul'da kurulan Septagram, kolektif bir yapıyla iç mimarlık, mimarlık ve peyzaj mimarlığı alanlarında projelendirme ve uygulama hizmeti veriyor. 

septagram

Adını Latince'de ‘yedi köşeli yıldız' anlamına gelen “Septagram”dan alan oluşum, yıldızın ışınlarını oluşturan irade, sevgi, zeka, güç, dürüstlük ve mucize olgularından yola çıkarak tasarım anlayışının temelini ‘evrensellik' ve ‘uyum' üzerine kurguluyor. Evrendeki 7 gezegenin, gökkuşağındaki 7 rengin, 7 notanın, simyadaki 7 metalin, haftanın 7 gününün yakaladığı uyum, denge ve bütünlüğü mimari ve iç mimari tasarımlarına yansıtmayı amaçlayan Septagram, Teşvikiye'de yer alan showroom'unda, temsilcisi olduğu dekoratif taş, duvar kağıdı, duvar kaplaması, yer döşemesi, tavan çözümleri, çatı kaplamaları, ısı-ses yalıtımı ve yapı kimyasalları ürünlerini sektör profesyonelleriyle buluşturuyor. 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Septagram, koleksiyonlarında eski parçalardan ilham alıyor
  • 22.03.2017 16:00

Septagram, koleksiyonlarında eski parçalardan ilham alıyor

Septagram, Eski Taş gibi doğal ve kaliteli malzemeler ile tasarlanan mobilyalar ...

Septagram'dan etkinliklerin en stil adresi: Room7!
  • 11.01.2017 09:58

Septagram'dan etkinliklerin en stil adresi: Room7!

Septagram, Nişantaşı'nda etkinlik ve toplantılar için yepyeni bir pop-up showroo ...