maritbet girişmaritbet
Selena Gomez, 10 odalı malikane için 4.9 milyon dolar ödedi

Selena Gomez, 10 odalı malikane için 4.9 milyon dolar ödedi

ABD'nin gözde semtlerinde gayrimenkulleri bulunan Selena Gomez, bunların arasına bir yenisini daha ekledi.

Selena Gomez, 2017'de hayatını yitiren müzisyen Tom Petty'nin Encino'daki malikanesinin yeni sahibi oldu. Müzik ve sinema dünyasının en çok kazanan genç yıldızlarından biri olan Gomez, bu malikane için 4.9 milyon dolar ödedi.

Bu özgün malikaneyi Petty ve eşi Jane Benyo, 1989 yılında kendi zevk ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak inşa ettirmişti. Kaliforniya plaj evi tarzındaki bu mülkte daha sonra tadilat yapılmış ve modern dokunuşlar da katılmıştı.

Mülkün yeni sahibi olan Gomez'in bu malikaneyi tekrar kendi zevkine göre elden geçireceği ve yeni düzenlemeler yaptıracağı belirtiliyor. Mülkün altı tane yatak odası ve 10 tane banyosu bulunuyor. Bu banyoların hepsi manzaralı ve bir tanesi evin geniş terasına açılıyor. Malikanenin Gomez açısından en kullanışlı yanlarından biri de sahip olduğu kayıt stüdyosu. Bir zamanlar Petty de burada kayıt yapıyordu. Açık renklerin hakim olduğu mülkte her tür aletin bulunduğu bir spor salonu ile masaj odası da bulunuyor. Gomez'in yeni mülkünün ilginç bir özelliği daha var. Belirtildiğine göre Petty evini inşa ettirirken gizli geçitler de yaptırmış. Gomez'in satın aldığı bu mülk, sokaktan geçenler tarafından da görünmüyor. Etrafı yoğun bitki örtüsüyle çevrili.

Milliyet

  • Etiketler:

Yorum Yaz