maritbet girişmaritbet
Şehrizar Konakları Altunizade'den son kareler!

Şehrizar Konakları Altunizade'den son kareler!

Yüzde 80'i satılan Şehrizar Konakları, Üsküdar'da konumlandırılıyor. GAP İnşaat ve Emlak Konut ortaklığında hayata geçirilen Şehrizar Konakları'nın en son halini Emlaktasondakika.com ekibi gökyüzünden fotoğrafladı

Yüzde 80'i satılan Şehrizar Konakları, Üsküdar'da konumlandırılıyor. GAP İnşaat ve Emlak Konut ortaklığında hayata geçirilen Şehrizar Konakları'nın en son halini Emlaktasondakika.com ekibi gökyüzünden fotoğrafladı. 

Bir tarafından Çamlıca'nın eşsiz doğası, diğer tarafında Boğaz'ın müthiş manzarasıyla dikkat çeken Şehrizar Konakları, Burhaniye Mahallesi'nde yükseliyor. Eylül sonunda konut teslimlerinin başlayacağı Şehrizar Konakları'nda fiyatlar 2 milyon 150 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Şehrizar Konakları, satışa çıktığı günden bu yana yüzde 10 prim yaptı. Daire sahiplerinin genellikle oturum amaçlı satın aldığı Şehrizar Konakları, 208 lüks konuttan meydana geliyor. 38 blok halinde yükselen Şehrizar Konakları'nda konutların alanları 180 metrekare ile 626 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

450 milyon lira yatırım değerine sahip olan Şehrizar Konakları'nda 600 araç kapasiteli otopark mevcut. Arsa alanı 49 bin 500 metrekare olarak belirlenen Şehrizar Konakları'nın peyzajında, İstanbul'un doğasını yansıtan Manolya, Süs Kirazı, Gülibrişim, Oya Ağacı, Süs Elması, Sarı Salkım, Akağaç, Huş, Katalpa ve Erguvan gibi bitkiler kullanılıyor.

Şehrizar Konakları'nın foto galerisi için tıklayınız

Şehrizar Konakları İletişim Bilgileri;

Web: http://www.sehrizar.com/

Telefon: 0216 557 90 10

Zeynep Karabağ/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Adıyaman'da kaba inşaatı tamamlanan deprem konutlarında dış cephe çalışmaları başladı
  • 24.07.2023 14:42

Adıyaman'da kaba inşaatı tamamlanan deprem konutlarında dış cephe çalışmaları başladı

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Adıyaman'da, Toplu Ko ...

Cer İstanbul şantiyesinde son durum!
  • 03.01.2022 12:18

Cer İstanbul şantiyesinde son durum!

Emlak Konut GYO ve Ege Yapı işbirliği ile Yedikule'de geliştirilen Cer İstanbul ...